FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la _dreamer_ » 12 nov 2010, 19:07

nisam navijac Sarajeva ali znam iz prve ruke da je situacija ovakva kakvom je igraci opisuju, tako da je prica oko toga da su igraci placenici notorna glupost!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

HSKZM
Kontakt:

Post Postao/la HSKZM » 12 nov 2010, 19:11

magic je napisao/la:Ovaj trener po meni govori istinu.....

Ps:Muharemovic i Kojasevic :arrow: Zrinjski !!

Info? :?

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 12 nov 2010, 19:13

sarajlija89 je napisao/la:Ma ima tu svega..al brate mi koji Sarajevo pratimo godinama,znamo da pobrojani vec godinama sistematski unistavaju Sarajevo...a BP su izasli sa jasnim planom i programom za bolje sutra naseg kluba i svi smo ih podrzali

Nasa politika je Sarajevo,stranka Horde Zla..i samo to nas interesuje...zelimo samo najbolje za klub...

Pa ocigledno je da Varesanovic,Fazlagic i Co u talu peru velike novce preko FKS,ostvaruju licne interese i imaju monopol nad svim desavanjima u klubu...

To su djubrad,nisu ljudi...Navijaci su od pocetka protiv Baljka,Mirze i ostalih... od prvog dana...a oni ako kazu da vole Sarajevo i rade u interesu kluba, pa zasto ne ispostuju volju navijaca i jednostavno odu jer ih ne zelimo tu...to je minimum valjda...al ocigledno druge stvari su u pitanju.Kad su vec ovako transparentni i "dobronamjerni" zasto ne odgovore i na druga pitanja koje se odnose na ranija vremena,kada su upravo ovi ljudi vodili klub i zbog kojih danas imamo sve ovo....zasto???...gdje su tu odgovori...U tim odgovorima bi nasli povode i razloge svega ovoga.

Muco je to dobro rekao, u intervjuu na jednom od portala i dosta toga objasnio kako stoje stvari u klubu....

Mi samo zelimo najbolje za sarajevo,svjesni smo da postoje razni ublehasi i da nikad ne moze biti sve savrseno ali mislim da svi do jednog navijaca trebamo podrzati BP jer ja stvarno ne vidim drugu alternativu i bolje,ispravnije rijesnje od onoga sto su oni iznijeli kao plan i program....Ljudi su tu dosli i ponudili svoje..pokusali smo na fin nacin,ostvarili stvarno fantasticne odnose sa novom upravom i koheziju kakvu nikad prije nismo imali...svi ste svjedoci...i onda pomenuta djubrad daju sebi za pravo da sve to miniraju i uniste...e pa ne moze...jednom za sva vremena ovome se mora stat u kraj...pa makar se godinama borili

Ako ne moze milom..moze slilom....ne moze se niko igat sa navijacima kojima je Sarajevo zivot a oni to nikad nece shvatit

Na nama je koga cemo podrzat i kome cemo vjerovat...

A koga bi ti podržao od ovih? jarane ja ne bih nikog! svi su oni krivi za ovo sta nam se desava. svi! i mirza, blekic, mučo, ma sve su to manje više ista ****. treba nama novi covjek koji nece imati licnih interesa i takvog trebamo podrzat a sva ova **** istjerat iz kluba.

farek
Kontakt:

Post Postao/la farek » 12 nov 2010, 19:16

Colorado je napisao/la:
coberx je napisao/la:
dr.van nostrand je napisao/la:Nekakve mi se cudne kombinacije i ideje javljaju nakon sve ove price i pompe... nevjerujem da je to bas ucinjeno smisljeno i sa namjerom ali ova stvar sto su Blekic i ekipa uradili moze biti pravo dobra na kraju...neznam za vas al u mene je uvijek bilo mjesta za onu "cilj opravdava sredstvo" i svi mi se rezoni krecu u tom smjeru kad je u pitanju ova situacija. Blekic i "pola uprave" daje ostavke u najneocekivanijem trenutku sto za sobom dize ogromnu medijsku prasinu koja ce se uvjeren sam jos jako dugo drzati i time privuci paznju svih , medija , navijaca i drzavnih nadleznih institucija...prvo ako mozete da uocite koja strana se brani isticuci ljubav , privrzenost i neke moralne osobine ( metode kojima se koriste godinama ili citaj suplju) a ko konkretno poziva nadlezne inspekcije da odrade svoj posao...dakle nekako mi ovo izgleda kao planirani scenarij kako da se Baljak & co. budu dovedeni u centar paznje i da sve oci javnosti budu uprte na situaciju u F.K. Sarajevo i na famozni racun Sportskog drustva tj. izgleda mi kao mudar nacin za konacni obracun sa bagrom koja klub kao taoca drzi jos od 92.
to brate ;) ;)
Svaka cast :!:
To je upravo to.
Ako u svakoj firmi direktorov potpis i pecat naredjuju isplate onda je to i u FKS(baljak)

Da stavimo tvrdnje svih aktera hronoloski:

-Klub u dugu 4 miliona, igraci nisu primili 5 plata,
-dolazi nova uprava i dijeli dvije plate starim i jednu platu novim igracima (za 3 mjeseca) s tim da su novi igraci dobili pare za potpisivanje ugovora kad su dolazili a to je upravo ono sto je navedeno u rashodima.
-Po informacijama Slob. Bosne spremala su se 3 velika sponzorska ugovora za kraj godine kako bi se ubacila nova sredstva u klub, a BP i Blekic nece to da rade jer nemaju kontrolu nad racunima.
-Adnan Dzemidzic je pokusao da preuzme dio posla od Baljka(ikebana) ali nije imao mogucnosti jer mu ovaj kao legalni direktor nikada nije dao Ugovor o radu da potpise.

Po meni ovo je dobar potez od strane BP i Blekica sto su na ovaj nacin digli prasinu, a nemoze se reci da nisu nista uradili, ipak su iz prazne kase podijelili nesto igracima (koji nisu imali prije njih nista).
Sada je samo stvar skupstine koja najvjerovatnije moze razrijesiti Baljka i Cimica sa njihovih radnih mijesta i na ta mjesta imenovati druge.

Mi smo prije prve skupstine svi stali iza Plana razvoje FKS koji su uradili BP, i to trebamo uraditi opet i progurati nasu ideju do kraja.

A evo i danasnjeg saopstenja od strane BORDO PRIJATELJA 1946

http://www.bordoprijatelji.ba/novosti.p ... om=&ucat=1&
...JA SAM SARAJEVO...

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 12 nov 2010, 19:18

FK Sarajevo nema za germe :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 nov 2010, 19:18

Ja podrzavam one sa jasnom vizijom i koji su tu samo zbog FKS,koji su za ozdravljenje i stabilizaciju naseg kluba...a nikako one koji su nas doveli ovdje gdje jesmo....

Kod prvih je to transparento i svako ce snositi odgovornost za uspjeh ili neuspjeh....drugi nam nista ne nude,osim sunovrat koji vec imamo,upravo zahvaljujuci njima i njima slicnim....

Nasa politika je Sarajevo a stranka Horde Zla :!:

a eto i saopstenja BP-a 8-) 8-)

Svi smo uz njih,siguran sam...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ma nemogu vjerovati
Kontakt:

Post Postao/la ma nemogu vjerovati » 12 nov 2010, 19:20

kengur je napisao/la:kralju,
sto taj tvoj kvalifikovani strateg Repuh ne objasni kako se moze doiti Listica jednom od 3 susreta, kad je tako domisljat. Dobar u svemu osim u svom poslu.
Vrlo jednostavno -sto trenutno imaju bolji tim......ne treba ti valjda to tosa objasnjavati...a sto nemamo bolji tim , ispade da je najkrivlji SOJA I OMER IZ KLUBSKE KAFANE,,ma nemoj te bolan bezveze lupati treba realno sagledati i pokusati nesto pravno uraditi ..... sutra, sigurno nema te guzice koja ce napraviti neki belaj ,nedaj boze, samo da se zavrsi sutra tekma pa vidjeti dalje ko je i koliko kriv od novih a stare ko **** oni ce morati sami otici pa mislim bar u istrazni zatvor.....

K.R.C
Kontakt:

Post Postao/la K.R.C » 12 nov 2010, 19:21

u ovim danima HZ, NE SMIJE da se dijeli na pripadnike ove ili suprotne politike u FK Sarajevu.

Ne dozvolite da vas zavede bilo koja strana, sacekajte kraj, pa ce se na kraju znati ko je govorio istinu i koju ce da dokaze sa nekim faktima.
Igracima ne treba previse vjerovati, ipak mladi momci grade karijere, pa su podlozni raznim uticajima.
Sukobljne strane nek se nadju na sudu i rijese sve dileme sa dokazima.

Navijacima i simpatizerima Sarajeva, ostanite hladne glave i da vam se ova zbrka rijesi!
Sretno!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 12 nov 2010, 19:22

E ba skupite im za racuna.Il mozda da posaljemo ispuni mi zelju da im ljudi pomognu :D
Salim se ba ja vise vjerujem vasim igracima nego onom lopovu Blekicu kako to ranije niste skontali
svoj ti pos'o !

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 12 nov 2010, 19:25

Baljak i CO marš iz kluba !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

shevchenko 88
Kontakt:

Post Postao/la shevchenko 88 » 12 nov 2010, 19:26

Los_Blanos2 je napisao/la:FK Sarajevo nema za germe :mrgreen:
nemamo za germe,igraci nemaju struje,jedu pastete i hrenovke i opet nas nemozete pobjediti ;)

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 12 nov 2010, 19:37

Dabogda svi koji se smiju ovoj situaciji bili ko nasi igraci u gov.nima ;) npr ovaj harinjo

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 12 nov 2010, 19:43

Sabura komšije,bit će hljeba..
Hajde lazare,hajde Lazare..

CRC_LJ77
Kontakt:

Post Postao/la CRC_LJ77 » 12 nov 2010, 19:57

Gdje si Aca evo mene iz Banovića..samo da te pozdravim 8-)
P,S:mojne me više ban-ovati životati :D

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 12 nov 2010, 20:20

Daj ba pustite ljudi komsije na miru dosta im je njihove muke,nema razloga za ovako ironicne komentare.Radovati se tudjoj nesreci je najveci poraz ljudskog dostojanstva.To sto je Blekic uradio na Kosevu vrijedjajuci nas klub i navijace je odraz njegovog primitivizma a ne kluba FK Sarajevo,jer jedan covjek nije klub.A to sto se sprdate za svijece i sto pojedini igraci nemaju da jedu je cista glupost i primitivizam,takva situacija je samo odraz zivota u ovoj drzavi i 80% stanovnistva ima slicne zivotne probleme.Komsije sve najbolje u nastavku i da ako Bog da sto prije izadjete iz krize. Ja nemam nista protiv da budete uvjek drugi u prvenstvu(navijacka naravno).Komsije sabur i nemojte praviti neke gluposti jer ce te jos vise pogorsati situaciju u klubu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 12 nov 2010, 20:26

Nisam simpatizer Mirze, ali svaka mu cast sto je javno progovorio vezano za ducica...vrlo dobro se zna ko je on i sta je, i da njega nikada navijaci nisu podrzavali, jer svi znamo sta je radio sa nasim klubom.......a Mirza je jedini covjek koji je o tome javno progovorio, i za to mu svaka cast, kapa do poda.....a o njegovim ostalim ljudskim osobinama, ne bih da govorim, jer nisam dovoljno upoznat.....
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

sreca
Kontakt:

Post Postao/la sreca » 12 nov 2010, 20:44

koliko su bivše uprave platile kazni zbog izgreda navijaca hordi zla i kolika je steta klubu nanesena ovom zadnjom suspenzijom da li je ta cifra oko jednog miliona ja mislim da jeste i otkud vam pravo da vi sudite ovo se odnosi samo na horde zla a ne na pitare

Mačor
Kontakt:

Post Postao/la Mačor » 12 nov 2010, 20:46

aleksandar_veliki je napisao/la:
CRC_LJ77 je napisao/la:Gdje si Aca evo mene iz Banovića..samo da te pozdravim 8-)
P,S:mojne me više ban-ovati životati :D
Do tebe je okano, Aca je uvijek tu sa vama, posmatram i kada pekmez jedem.
slika
Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 12 nov 2010, 20:49

Hocel vas Drina naguzit sutra a ? :P

farek
Kontakt:

Post Postao/la farek » 12 nov 2010, 20:52

Evo kako je fino to JAHA rekao, vjerovatno lapsus (hoce jezik pravo)

trebala bi biti sesta plata prvog decembra (ko je isplatio onda ove plate ako vam prosla uprava dugovala 5 plata)
...JA SAM SARAJEVO...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, boki86, bosnas_, broj6, enzo1, Fudo, Google Adsense [Bot], Grk1234, kulinban1189, misstianopenaldo, OzmoodPinglewood, ShofaII, Tarapi, THEC, zlo87 i 135 gostiju.