FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sarajlija89
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sarajlija89 » 12 nov 2010, 19:18

Ja podrzavam one sa jasnom vizijom i koji su tu samo zbog FKS,koji su za ozdravljenje i stabilizaciju naseg kluba...a nikako one koji su nas doveli ovdje gdje jesmo....

Kod prvih je to transparento i svako ce snositi odgovornost za uspjeh ili neuspjeh....drugi nam nista ne nude,osim sunovrat koji vec imamo,upravo zahvaljujuci njima i njima slicnim....

Nasa politika je Sarajevo a stranka Horde Zla :!:

a eto i saopstenja BP-a 8-) 8-)

Svi smo uz njih,siguran sam...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ma nemogu vjerovati
Kontakt:

Post Postao/la ma nemogu vjerovati » 12 nov 2010, 19:20

kengur je napisao/la:kralju,
sto taj tvoj kvalifikovani strateg Repuh ne objasni kako se moze doiti Listica jednom od 3 susreta, kad je tako domisljat. Dobar u svemu osim u svom poslu.
Vrlo jednostavno -sto trenutno imaju bolji tim......ne treba ti valjda to tosa objasnjavati...a sto nemamo bolji tim , ispade da je najkrivlji SOJA I OMER IZ KLUBSKE KAFANE,,ma nemoj te bolan bezveze lupati treba realno sagledati i pokusati nesto pravno uraditi ..... sutra, sigurno nema te guzice koja ce napraviti neki belaj ,nedaj boze, samo da se zavrsi sutra tekma pa vidjeti dalje ko je i koliko kriv od novih a stare ko J**+ oni ce morati sami otici pa mislim bar u istrazni zatvor.....

K.R.C
Kontakt:

Post Postao/la K.R.C » 12 nov 2010, 19:21

u ovim danima HZ, NE SMIJE da se dijeli na pripadnike ove ili suprotne politike u FK Sarajevu.

Ne dozvolite da vas zavede bilo koja strana, sacekajte kraj, pa ce se na kraju znati ko je govorio istinu i koju ce da dokaze sa nekim faktima.
Igracima ne treba previse vjerovati, ipak mladi momci grade karijere, pa su podlozni raznim uticajima.
Sukobljne strane nek se nadju na sudu i rijese sve dileme sa dokazima.

Navijacima i simpatizerima Sarajeva, ostanite hladne glave i da vam se ova zbrka rijesi!
Sretno!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 12 nov 2010, 19:22

E ba skupite im za racuna.Il mozda da posaljemo ispuni mi zelju da im ljudi pomognu :D
Salim se ba ja vise vjerujem vasim igracima nego onom lopovu Blekicu kako to ranije niste skontali
svoj ti pos'o !

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 12 nov 2010, 19:25

Baljak i CO marš iz kluba !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

shevchenko 88
Kontakt:

Post Postao/la shevchenko 88 » 12 nov 2010, 19:26

Los_Blanos2 je napisao/la:FK Sarajevo nema za germe :mrgreen:
nemamo za germe,igraci nemaju struje,jedu pastete i hrenovke i opet nas nemozete pobjediti ;)

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 12 nov 2010, 19:37

Dabogda svi koji se smiju ovoj situaciji bili ko nasi igraci u gov.nima ;) npr ovaj harinjo

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 12 nov 2010, 19:43

Sabura komšije,bit će hljeba..
Hajde lazare,hajde Lazare..

CRC_LJ77
Kontakt:

Post Postao/la CRC_LJ77 » 12 nov 2010, 19:57

Gdje si Aca evo mene iz Banovića..samo da te pozdravim 8-)
P,S:mojne me više ban-ovati životati :D

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 12 nov 2010, 20:20

Daj ba pustite ljudi komsije na miru dosta im je njihove muke,nema razloga za ovako ironicne komentare.Radovati se tudjoj nesreci je najveci poraz ljudskog dostojanstva.To sto je Blekic uradio na Kosevu vrijedjajuci nas klub i navijace je odraz njegovog primitivizma a ne kluba FK Sarajevo,jer jedan covjek nije klub.A to sto se sprdate za svijece i sto pojedini igraci nemaju da jedu je cista glupost i primitivizam,takva situacija je samo odraz zivota u ovoj drzavi i 80% stanovnistva ima slicne zivotne probleme.Komsije sve najbolje u nastavku i da ako Bog da sto prije izadjete iz krize. Ja nemam nista protiv da budete uvjek drugi u prvenstvu(navijacka naravno).Komsije sabur i nemojte praviti neke gluposti jer ce te jos vise pogorsati situaciju u klubu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 12 nov 2010, 20:26

Nisam simpatizer Mirze, ali svaka mu cast sto je javno progovorio vezano za ducica...vrlo dobro se zna ko je on i sta je, i da njega nikada navijaci nisu podrzavali, jer svi znamo sta je radio sa nasim klubom.......a Mirza je jedini covjek koji je o tome javno progovorio, i za to mu svaka cast, kapa do poda.....a o njegovim ostalim ljudskim osobinama, ne bih da govorim, jer nisam dovoljno upoznat.....
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

sreca
Kontakt:

Post Postao/la sreca » 12 nov 2010, 20:44

koliko su bivše uprave platile kazni zbog izgreda navijaca hordi zla i kolika je steta klubu nanesena ovom zadnjom suspenzijom da li je ta cifra oko jednog miliona ja mislim da jeste i otkud vam pravo da vi sudite ovo se odnosi samo na horde zla a ne na pitare

Mačor
Kontakt:

Post Postao/la Mačor » 12 nov 2010, 20:46

aleksandar_veliki je napisao/la:
CRC_LJ77 je napisao/la:Gdje si Aca evo mene iz Banovića..samo da te pozdravim 8-)
P,S:mojne me više ban-ovati životati :D
Do tebe je okano, Aca je uvijek tu sa vama, posmatram i kada pekmez jedem.
slika
Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 12 nov 2010, 20:49

Hocel vas Drina naguzit sutra a ? :P

farek
Kontakt:

Post Postao/la farek » 12 nov 2010, 20:52

Evo kako je fino to JAHA rekao, vjerovatno lapsus (hoce jezik pravo)

trebala bi biti sesta plata prvog decembra (ko je isplatio onda ove plate ako vam prosla uprava dugovala 5 plata)
...JA SAM SARAJEVO...

CRC_LJ77
Kontakt:

Post Postao/la CRC_LJ77 » 12 nov 2010, 20:55

aleksandar_veliki je napisao/la:
Buddy je napisao/la:Hocel vas Drina naguzit sutra a ? :P

Decko, malo ces odmoriti, sve mi se cini. Prije sat vremena sam rekao nema provociranja i ban je jedan uslijedio, no ti po svome. Ako nemas sta pametno reci, onda brate nemoj ni postati.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kako volim kad je Aca tu..srce mi je ko Koševo 8-)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 12 nov 2010, 20:55

Sada sam 100% siguran da sutra necu otici na Kosevo,jer nemam koga da gledam.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 nov 2010, 20:56

daj ba popustite ih vidite da su se o njihovom jadu zabavili. Inace poruka za ova desavanja: KO VISOKO LETI, NISKO PADA! Cist primjer je ova vasa situacija.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 12 nov 2010, 20:57

Megamon je napisao/la:Sada sam 100% siguran da sutra necu otici na Kosevo,jer nemam koga da gledam.

ljubav ulazi na usta,krajnje je licemjerno nesto prigovorit igracima oni su rudari koji os 7 godine kopaju i po kisi snijegu oluji,valjda bar zasluzuju nesto da imaju...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 12 nov 2010, 21:02

nick je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Sada sam 100% siguran da sutra necu otici na Kosevo,jer nemam koga da gledam.

ljubav ulazi na usta,krajnje je licemjerno nesto prigovorit igracima oni su rudari koji os 7 godine kopaju i po kisi snijegu oluji,valjda bar zasluzuju nesto da imaju...
megamone,nisam to od tebe ocekivao...u ovom trenutku moramo igracima pokazati da smo uz njih :!:
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ammko99, misstianopenaldo, Zeko87 i 23 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []