FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

simidobar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la simidobar » 20 sep 2019, 22:49

tuzla1983 je napisao/la:Nadam se da ce sutra na Tusnju doci veliki broj navijaca Sarajeva. Dobro dosli i osjecajte se kao u svojoj kuci. Mi nismo fukare. Ne mrzimo nikoga a posebno goste iz glavnoga grada. Neka bolji pobijedi. Nama mjesto na tabeli budi nadu u pobjedu iako bi bili zadovoljni i sa remijem jer ipak igramo sa aktuelnim prvakom i osvajacem kupa.
Hvala braca na dobrodoslici :thumbup:

Nek vam je sa srecom od prekosutra. :mrgreen:
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 20 sep 2019, 22:57

simidobar je napisao/la:
Kamuflazn je napisao/la:Sto ovi domaci dusmani unesose pometnju sa rahmanom.
Sta da ti kazem, izjave prije utakmice ne obecavaju, sa razlogom se ljudi brinu, gdje god pogledas samo tisina i "okolo" izjave.
Motivacija i samouvjerenost 0 bodova.. Situacija je "vazduh trepti kao da zemlja gori"... neka se nervoza vuce od priprema za nama... pa gdje nestade onaj timski duh ?

Ljudi se vani slomise da primjete najmanju gresku u igri ekipe a kod nas "danas smo/su bili bolji" "oni su imali vise srece" "bili smo/su spretniji i sretniji"..itd. Strucni odgovor ne postoji, 5 minuta se na konferenciji gledaju zbunjeno sa novinarima i hajd vidimo se sljedece hefte..

Imamo pare za aute, organizacije neke, licne promocije, al ambicija sportskih izgleda nemamo, bar ne neke vece za sad.

Nikakav odgovor na prozivanje spikera u kupu.

Ja kao navijac samo utakmicu protiv zrinjskog mogu pohvalit, ostalo je prezivljavanje.. Motiv i zelja ekipe uopste nije na nivou duplog sampiona.. Svakom bi se moglo prigovorit ponesto..

Treba jos vise zabranit iznosenje ifoa iz kluba, jebote debili prenose peotivnicima infoe da nagrde husrefa a u stvari samo grde klub.
Slazem se za pressove, ali to je do novinara, ne zna niko pitati nesto smisleno. Ibret, 21 vijek, novinari pitaju neka random pitanja, nepovezano.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 20 sep 2019, 23:18

Kamuflazn je napisao/la:
simidobar je napisao/la:
Sta da ti kazem, izjave prije utakmice ne obecavaju, sa razlogom se ljudi brinu, gdje god pogledas samo tisina i "okolo" izjave.
Motivacija i samouvjerenost 0 bodova.. Situacija je "vazduh trepti kao da zemlja gori"... neka se nervoza vuce od priprema za nama... pa gdje nestade onaj timski duh ?

Ljudi se vani slomise da primjete najmanju gresku u igri ekipe a kod nas "danas smo/su bili bolji" "oni su imali vise srece" "bili smo/su spretniji i sretniji"..itd. Strucni odgovor ne postoji, 5 minuta se na konferenciji gledaju zbunjeno sa novinarima i hajd vidimo se sljedece hefte..

Imamo pare za aute, organizacije neke, licne promocije, al ambicija sportskih izgleda nemamo, bar ne neke vece za sad.

Ja kao navijac samo utakmicu protiv zrinjskog mogu pohvalit, ostalo je prezivljavanje.. Motiv i zelja ekipe uopste nije na nivou duplog sampiona.. Svakom bi se moglo prigovorit ponesto..

Treba jos vise zabranit iznosenje ifoa iz kluba, jebote debili prenose peotivnicima infoe da nagrde husrefa a u stvari samo grde klub.
Slazem se za pressove, ali to je do novinara, ne zna niko pitati nesto smisleno. Ibret, 21 vijek, novinari pitaju neka random pitanja, nepovezano.
Treba, prvi Husref da ne mahala okolo i ne trazi alibi u prici kasne mi igracima plate igraci mi nezadovoljni!
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 20 sep 2019, 23:30

Mustafic i Djokanovic pozadi, ispred Milanovic, a Krste na lijevo krilo. Moramo poceti tako, inace smo donji. U drugom dijelu uvesti Rahmanovica umjesto Krstea, vratit Milanovica na krilo, a Rahmanovica na njegovo mjesto.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 20 sep 2019, 23:40

Ja kao navijac samo utakmicu protiv zrinjskog mogu pohvalit, ostalo je prezivljavanje.. Motiv i zelja ekipe uopste nije na nivou duplog sampiona.. Svakom bi se moglo prigovorit ponesto..[/quote]

Slazem se za pressove, ali to je do novinara, ne zna niko pitati nesto smisleno. Ibret, 21 vijek, novinari pitaju neka random pitanja, nepovezano.[/quote]

Treba, prvi Husref da ne mahala okolo i ne trazi alibi u prici kasne mi igracima plate igraci mi nezadovoljni![/quote]

Jah. Husref je sve kriv pa da zavrsimo.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 20 sep 2019, 23:53

Nas je profa, katastrofa :urnebes: :urnebes: :urnebes:
slika
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 20 sep 2019, 23:54

Treba, prvi Husref da ne mahala okolo i ne trazi alibi u prici kasne mi igracima plate igraci mi nezadovoljni![/quote]

Jah. Husref je sve kriv pa da zavrsimo.[/quote]

Vas problem je sto Husref nema greske ni krivice, evo ti kazes debili iznose info iz kluba i stete klubu, ja ti navedem primjer gdje trener iznosi info i steti klubu, al ne , on nije kriv al jesu debili koji iznose

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 sep 2019, 23:55

Za Lokomotivu Zagreb igra Samir :roll: Samo kazem

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 21 sep 2019, 00:09

Vas problem je sto odma Hurefa na vjesala stavljate, treba ga nogirat. Zbog cega? Dva poraza? Ima li ista da valja, pa da mi kazemo da ne valja?
Bruku vas je bilo da se otjera protiv Atalante i pojeli bi **** drama svi da je otjeran, dok se novi uhada, i td, Zrinjski bi vec pobjego. Uzeo bi duplu cunu. Ovako ima podrsku nas i ne moze ga neki igrac zaje.avat.
Jeste bili na 30 godina Hz kad je dosao sa igracima i kad zagrmi "on voli Saraj'vo". Igraci se sjebali koliko ga navijaci vole, a i tad je bilo nekih trzavica igraci i on, pa se hinje poklopise.
Oni bi samo tjerali i pljuvali.
Covjek ima podrsku 100% sjevera, 95% istoka i 95% zapada.
Covjek nam priredio najvise radosti. Hvala ŠEFE

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 21 sep 2019, 00:12

Laznjak je napisao/la:Vas problem je sto odma Hurefa na vjesala stavljate, treba ga nogirat. Zbog cega? Dva poraza? Ima li ista da valja, pa da mi kazemo da ne valja?
Bruku vas je bilo da se otjera protiv Atalante i pojeli bi **** drama svi da je otjeran, dok se novi uhada, i td, Zrinjski bi vec pobjego. Uzeo bi duplu cunu. Ovako ima podrsku nas i ne moze ga neki igrac zaje.avat.
Jeste bili na 30 godina Hz kad je dosao sa igracima i kad zagrmi "on voli Saraj'vo". Igraci se sjebali koliko ga navijaci vole, a i tad je bilo nekih trzavica igraci i on, pa se hinje poklopise.
Ma ispricana je prica bezbroj puta, nema ni potrebe ponovo zapocinjat, pogotovo pred strasno bitnu tekmi sutra aBd
Nek je on ziv i zdrav i nek ponovo titulu uzme, ako ne uzme trofej nek sam ode i to je to, najpostenije

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 21 sep 2019, 00:14

1-3 al ne znam kako
NEMA NAZAD

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 21 sep 2019, 00:14

Volim ga i uvijek ce mi biti u srcu al los debi Nihada.
Prvi gol covjek se prije njega ubaci na prvu stativu i postigne gol.
Drugi gol lik mu probaci kroz noge, opuca sa 13-14metara i postigne gol.
Treci gol koji su primili nije kriv za njega.
Ok prva tekma razumijem sve al eto koja razlika kao nebo i zemlja nase i belgijske lige.
Da ne idemo dalje u neku jos jacu ligu

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 21 sep 2019, 00:16

Kamuflazn je napisao/la:
Sto se tice evrope to treba ganjati ovu evropa ligu broj 2. Nama ja sad budjet sa uposlenim oko 4 miliona, za grupne ti treba 10-11, a nije ti ni to garancija. Mislim, ko ce namaci jos 7 mil.?
Sabrina rece na onom druzenju sa navijacima sto sam bio da uprava pridonese samo kad im Nam kaze da trebaju ili ranije Tan.
Sto se tice Musemica neka ga dok ima rezultata, samo nekad i mi trebamo da smo objektivni kao npr sad u ovim vanrednim okolnostima. Ne igramo nesto lijepo, igramo na rezultat iz razloga jer imamo dosta povrijedjenih. Kada ne bude imao rezultate, zahvalit se, dati mu neku plocu ispred novog stadiona za sve ono sto je uradio za klub, zbog broja puta koji je vodio klub itd. Kad dodje novi imat ce moju podrsku, mozda cu ga manje braniti, ali treba i zasluziti.
Ovo ja ne mogu shvatiti . Mozda @Zeko to moze objaniti . Pametan zbrisao .

Postao/la Kamuflazn » 20 sep 2019, 21:55
Sto ovi domaci dusmani unesose pometnju sa rahmanom.

Kakvi bolan domaci dusmani , ako su navijaci FKS ? Zar se ne moze reci da je Husref na poluvremenu trebao ojacati sredinu terena(protiv fkz) ?

PostPostao/la belosevic28 » 20 sep 2019, 22:28
Kace se spomenik radit? Dje su pare lezbo za spomenik? Huaaaa !

Treba mu dici spomenik za ovih 17 bodova . Samo pobjeda protiv Laznih vrijedi 6 bodova . Dosli odmorni , nalozeni , a popusili foru od Husrefa . Sjajna pobjeda . I u Zenici je nedostajalo sportske srece.

KOJI VAM JE FOL PROVOCIRATI I DJELITI SUNCANU DESNU STRANU NA DVIJE . NE KONTAM . VALJDA FORUM , NAVIJATE ZA FKS (SIGURNO BI VAS MORTO PROVALIO).
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 21 sep 2019, 00:18

Igraj bordo-bijeli ole, ole!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 sep 2019, 00:21

Kamuflazn je napisao/la:

Slazem se za pressove, ali to je do novinara, ne zna niko pitati nesto smisleno. Ibret, 21 vijek, novinari pitaju neka random pitanja, nepovezano.[/quote]

Jah. Husref je sve kriv pa da zavrsimo.[/quote]

Sta je sad ovo? Bordo-bijeli Dr Jekyll and Mr Hyde? :?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 21 sep 2019, 00:23

Inijesta je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:Vas problem je sto odma Hurefa na vjesala stavljate, treba ga nogirat. Zbog cega? Dva poraza? Ima li ista da valja, pa da mi kazemo da ne valja?
Ma ispricana je prica bezbroj puta, nema ni potrebe ponovo zapocinjat, pogotovo pred strasno bitnu tekmi sutra aBd
Nek je on ziv i zdrav i nek ponovo titulu uzme, ako ne uzme trofej nek sam ode i to je to, najpostenije
Samo podrska do kraja, da nam niko ne moze reci, stvaramo im pritisak, na kraju ih slaviti ili karati.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 21 sep 2019, 00:42

Ovdje najviše komentara ima na račun derbija i na račun igre bez igre u ovoj sezoni, a ja nisam vidio da je iko napisao da ga treba otjerati. Ja sam prvi pisao da treba ostati i da ga uprava mora podržati nakon Atalante. Izvini molim te, ako kažem da je lik promašio sve živo u jednoj utakmici i primio peticu i da svih 8 kola nismo nadigrali nikog ni 45 minuta po utakmici, jel to pljuvanje? Jel to tjeranje? To su činjenice majstore. Pljuvanje sam objasnio sinoć kroz brata ledesmu. I jedini razlog zašto toliko pišem o Husrefu i njegovim lošim stvarima su komentari poput tvog u kojima se izvrću činjenice i stvari nazivaju pogrešnim imenima čime se Husref stavlja u nivo kluba jer ga se smatra bezgrešnim. Ne mogu da šutim i dozvolim da bilo koja persona bude u nivou kluba! Jedino što ne može da mu se zamjeri jeste rezultat odnosno bodovi. Može se desiti da igraš odlično, solidno, a malo bodova, tipa Velež, ali takve okolnosti će se kad tad naplatiti. A kad igraš loše, a imaš rezultat, kad tad će trpiti i rezultat. Al mi se i onako samo posljedicom znamo baviti, nikad uzrokom.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 21 sep 2019, 00:44

Napapijri je napisao/la:Mustafic i Djokanovic pozadi, ispred Milanovic, a Krste na lijevo krilo. Moramo poceti tako, inace smo donji. U drugom dijelu uvesti Rahmanovica umjesto Krstea, vratit Milanovica na krilo, a Rahmanovica na njegovo mjesto.
Lijepo , svaka cast . Samo hoce li biti tako ? Ma nek bude i drugacije i 4-2-4 samo da se vratmo sa 3 bobe (ne zamjerite , sala :rol: ). Bit ce dobro aBd.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 21 sep 2019, 01:05

SarajevoJeBordo je napisao/la:
Ovdje najviše komentara ima na račun derbija i na račun igre bez igre u ovoj sezoni, a ja nisam vidio da je iko napisao da ga treba otjerati. Ja sam prvi pisao da treba ostati i da ga uprava mora podržati nakon Atalante. Izvini molim te, ako kažem da je lik promašio sve živo u jednoj utakmici i primio peticu i da svih 8 kola nismo nadigrali nikog ni 45 minuta po utakmici, jel to pljuvanje? Jel to tjeranje? To su činjenice majstore. Pljuvanje sam objasnio sinoć kroz brata ledesmu. I jedini razlog zašto toliko pišem o Husrefu i njegovim lošim stvarima su komentari poput tvog u kojima se izvrću činjenice i stvari nazivaju pogrešnim imenima čime se Husref stavlja u nivo kluba jer ga se smatra bezgrešnim. Ne mogu da šutim i dozvolim da bilo koja persona bude u nivou kluba! Jedino što ne može da mu se zamjeri jeste rezultat odnosno bodovi. Može se desiti da igraš odlično, solidno, a malo bodova, tipa Velež, ali takve okolnosti će se kad tad naplatiti. A kad igraš loše, a imaš rezultat, kad tad će trpiti i rezultat. Al mi se i onako samo posljedicom znamo baviti, nikad uzrokom.
Niko nije iznad kluba, to da odma rijesimo.
Procitao sam dosta puta da ga treba nogirati, da nije za nas hu ha... mozda ne tako cesto, ali ima. Kritika uvijek prihvatam, ne vidim pohvalu za ovo sto je sad u kupu uradio, odmorio igrace dok su drugi umarali, a prosao, kako tako, ali je prosao. Bukvalno igramo bez 6 igraca evo deveto kolo, i prvi smo. Za mene je i to pozitivno. Ako je moguce ostati prvi do polusezone, ako ne onda sto manje bodova zaosatat za prvim, pa napasti kad se svi vrate i jos malo pojacamo. Citam samo kritike, **** ga vise kritika, ima li ista dobro?
Sa kojom god da si formacijom izasao na derbi, ti bi izgubio, ovako je bio faktor iznenadjenja, a da je upalio ukivali bi ga u zvijezde sad, posto nije daj kritiku i pljuvanje ( ne sa tvoje strane, ali ima dosta ). Sam Amar je reko da bi i on krenuo sa dva napadaca, u ovakvoj situaciji u sredini. Plus covjek spomine umor Sarajeva par puta. Pa da smo imali 7 dana do tekme drugacije bi bilo 100%, mi 3 tekme u 7 dana, pa Barsa bi kiksala, ne mi.
Elem ja se zalazem za podrsku i samo podrsku klubu, pa bila pobjeda ili poraz.
Prije 4 mjeseca ih presrecemo i slavimo sa njima, pa ih nosamo pred vjecnom kad je dupla bila, pa se slikamo sa njima, ganjamo ih po gradu, nosamo Husrefa na ramenima i sad nakon 4 mjeseca kritike neke, gdje ste kriticari. Za mene je to licemjerstvo, nakon jednog poraza...

Osvajaci duple
Igramo 1/8 Kupa
Prvi na tabeli
Pokrenulo se pitanje stadiona koji ce biti gotov za 2,5 godine

Sta ces kritikovat? Losa igra, dobro iii? Bodovi tu? Bit ce i igra, samo nemoj **** majke svima na terenu nakon prvog poraza. Da imamo 15 pobjeda za redom, 16tu da izgubis, psovke bi se cule, toga je raji preko glave, sto ih pola lijeci histerije na Kosevu, a dosta ih i ne dolaze.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 21 sep 2019, 01:16

Laznjak je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:
Niko nije iznad kluba, to da odma rijesimo.
Procitao sam dosta puta da ga treba nogirati, da nije za nas hu ha... mozda ne tako cesto, ali ima. Kritika uvijek prihvatam, ne vidim pohvalu za ovo sto je sad u kupu uradio, odmorio igrace dok su drugi umarali, a prosao, kako tako, ali je prosao. Bukvalno igramo bez 6 igraca evo deveto kolo, i prvi smo. Za mene je i to pozitivno. Ako je moguce ostati prvi do polusezone, ako ne onda sto manje bodova zaosatat za prvim, pa napasti kad se svi vrate i jos malo pojacamo. Citam samo kritike, **** ga vise kritika, ima li ista dobro?
Sa kojom god da si formacijom izasao na derbi, ti bi izgubio, ovako je bio faktor iznenadjenja, a da je upalio ukivali bi ga u zvijezde sad, posto nije daj kritiku i pljuvanje ( ne sa tvoje strane, ali ima dosta ). Sam Amar je reko da bi i on krenuo sa dva napadaca, u ovakvoj situaciji u sredini. Plus covjek spomine umor Sarajeva par puta. Pa da smo imali 7 dana do tekme drugacije bi bilo 100%, mi 3 tekme u 7 dana, pa Barsa bi kiksala, ne mi.
Elem ja se zalazem za podrsku i samo podrsku klubu, pa bila pobjeda ili poraz.
Prije 4 mjeseca ih presrecemo i slavimo sa njima, pa ih nosamo pred vjecnom kad je dupla bila, pa se slikamo sa njima, ganjamo ih po gradu, nosamo Husrefa na ramenima i sad nakon 4 mjeseca kritike neke, gdje ste kriticari. Za mene je to licemjerstvo, nakon jednog poraza...

Osvajaci duple
Igramo 1/8 Kupa
Prvi na tabeli
Pokrenulo se pitanje stadiona koji ce biti gotov za 2,5 godine

Sta ces kritikovat? Losa igra, dobro iii? Bodovi tu? Bit ce i igra, samo nemoj **** majke svima na terenu nakon prvog poraza. Da imamo 15 pobjeda za redom, 16tu da izgubis, psovke bi se cule, toga je raji preko glave, sto ih pola lijeci histerije na Kosevu, a dosta ih i ne dolaze.
90% teksta kojeg si napisao odnosi ti se na rezultate. Ja ih nigdje nisam kritikovao jer su oni jedina pozitivna stvar. Slažem se s tim da je bilo vrlo vjerovatno da izgubi derbi, ali je kriv jer ga je izgubio sa 5 primljenih golova. Poraz ko poraz, donosi ti nula bodova, kao što ti pobjeda i protiv Želje i Zvijezde donosi po 3, ali ne možeš derbi izgubiti 5:2 i tražiti izgovore koje bi neko i sažvakao da si ga izgubio 2:1 ili 2:0. Zar ne? Nikom ne yebem majke na terenu niti sam kad yebao makar 5 poraza uvezali, ako nekog kritikujem ili ne simpatišem ne znači da ga ne poštujem. Nadam se da će biti igre prije nego prestane biti dobrih rezultata. U Tuzli očekujem najgore, nadam se najboljem. Ne vidim naznake da možemo tek tako proigrati, al eto...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], PingoFTW i 40 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []