SarajevoJeBordo je napisao/la:Laznjak je napisao/la:Vas problem je sto odma Hurefa na vjesala stavljate, treba ga nogirat. Zbog cega? Dva poraza? Ima li ista da valja, pa da mi kazemo da ne valja?
Bruku vas je bilo da se otjera protiv Atalante i pojeli bi **** drama svi da je otjeran, dok se novi uhada, i td, Zrinjski bi vec pobjego. Uzeo bi duplu cunu. Ovako ima podrsku nas i ne moze ga neki igrac zaje.avat.
Jeste bili na 30 godina Hz kad je dosao sa igracima i kad zagrmi "on voli Saraj'vo". Igraci se sjebali koliko ga navijaci vole, a i tad je bilo nekih trzavica igraci i on, pa se hinje poklopise.
Oni bi samo tjerali i pljuvali.
Covjek ima podrsku 100% sjevera, 95% istoka i 95% zapada.
Covjek nam priredio najvise radosti. Hvala ŠEFE
Ovdje najviše komentara ima na račun derbija i na račun igre bez igre u ovoj sezoni, a ja nisam vidio da je iko napisao da ga treba otjerati. Ja sam prvi pisao da treba ostati i da ga uprava mora podržati nakon Atalante. Izvini molim te, ako kažem da je lik promašio sve živo u jednoj utakmici i primio peticu i da svih 8 kola nismo nadigrali nikog ni 45 minuta po utakmici, jel to pljuvanje? Jel to tjeranje? To su činjenice majstore. Pljuvanje sam objasnio sinoć kroz brata ledesmu. I jedini razlog zašto toliko pišem o Husrefu i njegovim lošim stvarima su komentari poput tvog u kojima se izvrću činjenice i stvari nazivaju pogrešnim imenima čime se Husref stavlja u nivo kluba jer ga se smatra bezgrešnim. Ne mogu da šutim i dozvolim da bilo koja persona bude u nivou kluba! Jedino što ne može da mu se zamjeri jeste rezultat odnosno bodovi. Može se desiti da igraš odlično, solidno, a malo bodova, tipa Velež, ali takve okolnosti će se kad tad naplatiti. A kad igraš loše, a imaš rezultat, kad tad će trpiti i rezultat. Al mi se i onako samo posljedicom znamo baviti, nikad uzrokom.
Niko nije iznad kluba, to da odma rijesimo.
Procitao sam dosta puta da ga treba nogirati, da nije za nas hu ha... mozda ne tako cesto, ali ima. Kritika uvijek prihvatam, ne vidim pohvalu za ovo sto je sad u kupu uradio, odmorio igrace dok su drugi umarali, a prosao, kako tako, ali je prosao. Bukvalno igramo bez 6 igraca evo deveto kolo, i prvi smo. Za mene je i to pozitivno. Ako je moguce ostati prvi do polusezone, ako ne onda sto manje bodova zaosatat za prvim, pa napasti kad se svi vrate i jos malo pojacamo. Citam samo kritike, **** ga vise kritika, ima li ista dobro?
Sa kojom god da si formacijom izasao na derbi, ti bi izgubio, ovako je bio faktor iznenadjenja, a da je upalio ukivali bi ga u zvijezde sad, posto nije daj kritiku i pljuvanje ( ne sa tvoje strane, ali ima dosta ). Sam Amar je reko da bi i on krenuo sa dva napadaca, u ovakvoj situaciji u sredini. Plus covjek spomine umor Sarajeva par puta. Pa da smo imali 7 dana do tekme drugacije bi bilo 100%, mi 3 tekme u 7 dana, pa Barsa bi kiksala, ne mi.
Elem ja se zalazem za podrsku i samo podrsku klubu, pa bila pobjeda ili poraz.
Prije 4 mjeseca ih presrecemo i slavimo sa njima, pa ih nosamo pred vjecnom kad je dupla bila, pa se slikamo sa njima, ganjamo ih po gradu, nosamo Husrefa na ramenima i sad nakon 4 mjeseca kritike neke, gdje ste kriticari. Za mene je to licemjerstvo, nakon jednog poraza...
Osvajaci duple
Igramo 1/8 Kupa
Prvi na tabeli
Pokrenulo se pitanje stadiona koji ce biti gotov za 2,5 godine
Sta ces kritikovat? Losa igra, dobro iii? Bodovi tu? Bit ce i igra, samo nemoj **** majke svima na terenu nakon prvog poraza. Da imamo 15 pobjeda za redom, 16tu da izgubis, psovke bi se cule, toga je raji preko glave, sto ih pola lijeci histerije na Kosevu, a dosta ih i ne dolaze.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆