Jeste puno, ali ne mora biti. U drugom dijelu sezone će opet biti druga priča, Borac ima nekoliko veoma teških gostovanja, mi jednu domaću tekme više... ali sve je to veoma daleko...ChWilla je napisao/la:8 bodova je baš puno i ne bi nikako valjalo da nam toliko pobjegnu.
sa neriješenom sutra je realno da se ćeramo do kraja, s obzirom na raspored. s pobjedom smo šampioni
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
hajmo sve sliku po sliku uporediti prošlu i ovu sezonu...bježite ba.
Dobar je i bod sutra,pa vi kako god mislili...
ali nema para,sve se rastalilo....
jeste, dobar je, zbog rasporeda, onda nama ide 4 od 5 domaćih. a borac u sljedećoj polusezoni više gostuje. al' stvarno ne bi valjalo da izgubimo.
dobar je kako nije dobar a dobri su i ćevapi kod mujage pa naleti da probaš ako stignešTarantino je napisao/la:Dobar je i bod sutra,pa vi kako god mislili...

- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Biće nas sutra abd, mislim i najviše do sad kad su gostovanja u BL u pitanju...Od igrača očekujem da ginu na terenu a rezultat će doći! Oni se nas boje više, nego mi njih, jer mi imamo ono što oni nemaju...Amara!mangupp je napisao/la:ko od forumasha ide sutra ?, bgm eno vec tri busa smo popunili, jos kombiji, privatna auta... ocekujem jedno 200, mozda cak i vise

Većina igrača kod nas je podigla formu u zadnjih nekoliko utakmica, a mislim i da smo dosta svježi u odnosu na neki raniji period dok kod njih forma stagnira pogotovo na domaćem terenu gdje su se mučili sa svima i prosipali bodove! Zato očekujem povoljan rez. a to je 0:2 ( Kerla i Ćulum)!

SUTRA SAMO PONOSNO I HRABRO, I U KOST NARAVNO!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Evo , braco blizi se i taj cas kada ce snage odmjeriti dva trenutno najjaca bih kluba.. Eto zelim vam puno sportske srece i korektnog igranja pa neka pobjedi bolji .... SRETNO ....
btw .. cujem da manijaci upadaju u grad pa aj nek vam je sa srecom ....
btw .. cujem da manijaci upadaju u grad pa aj nek vam je sa srecom ....
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
E braco , sta mislite da svi po marku - dvije nas Zeljovaca kol'ko ima , par miliona da uplatimo na racun pitara da dadnu plate igracama , nemogu da ih gledam vise..Jeste za??
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!
Prvo skoci pa reci hop. Imam opet osjecaj desava se isto kao pred utakmicu u Sirokom Brijegu. Opet vlada euforija, opet se ocekuju tri boda iz BL, pa u slucaju negativnog rezultata ce se naci opet neki koji ce igracima i Osimu hebavati sve po spisku itd itd. Pa nismo uspjeli pobjediti neke utakmice gdje smo imali bolje prilike od protivnika, a sutra Vas vecina ockeuje da nadigramo Borac.
Sutra je pred nama jedno veoma tesko gostovanje, i treba pokusati igrati na remi jer na i on puno znaci, ali i poraz ne bi bio tragican s obzirom na raspored na proljece, a isto tako smo i prosle godine stigli zaostatak od osam bodova. Ovo pisem iz razloga sto ce u slucaju negativnog rezultata doci navijaci ostalih klubova posebno FK Hrenovke koji ce provocirati i nemojte nasjedati na njihove provokacije.
Sutra je pred nama jedno veoma tesko gostovanje, i treba pokusati igrati na remi jer na i on puno znaci, ali i poraz ne bi bio tragican s obzirom na raspored na proljece, a isto tako smo i prosle godine stigli zaostatak od osam bodova. Ovo pisem iz razloga sto ce u slucaju negativnog rezultata doci navijaci ostalih klubova posebno FK Hrenovke koji ce provocirati i nemojte nasjedati na njihove provokacije.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
pa ne bi bila losa stvar.da navijaci zelje organizuju nesto kao clanske karte navjacke skupine manjaci koja bi se placala 5km ili 10 godisnje.prikljuciti sto vise navijaca sirom bih,a da sve pare koje se sakupe idu kao donacija klubu.
mozete samo zamisliti 20 000 clanova svako po 5 km,to je 100 000 km.ono potrosices 5 km svakodnevno na neke gluposti.a ako sta ostane ili se sakupi vise ,mozemo dati sadake sirotinji u glavnom gradu.cujem da je sve vise takvih slucajeva.hahaha
mozete samo zamisliti 20 000 clanova svako po 5 km,to je 100 000 km.ono potrosices 5 km svakodnevno na neke gluposti.a ako sta ostane ili se sakupi vise ,mozemo dati sadake sirotinji u glavnom gradu.cujem da je sve vise takvih slucajeva.hahaha
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
brate....u potpunosti se slažem!amerosm je napisao/la:Prvo skoci pa reci hop. Imam opet osjecaj desava se isto kao pred utakmicu u Sirokom Brijegu. Opet vlada euforija, opet se ocekuju tri boda iz BL, pa u slucaju negativnog rezultata ce se naci opet neki koji ce igracima i Osimu hebavati sve po spisku itd itd. Pa nismo uspjeli pobjediti neke utakmice gdje smo imali bolje prilike od protivnika, a sutra Vas vecina ockeuje da nadigramo Borac.
ali ovakvi se postovi kasnije najviše citiraju...i neki glume veće Željovce tako što dižu euforiju...! pozdrav
TM87
20 hiljada članova.
Uz dužno poštovanje, ali u situaciji kada mi u sezoni u kojoj branimo titulu nismo u stanju imati prosjek iznad bijednih 5-6 hiljada, pričati o 20 hiljada članova je utopistički. Pa mi milju sezonskih ne prodamo, a ne da imamo 20 puta više članova Kluba.

Uz dužno poštovanje, ali u situaciji kada mi u sezoni u kojoj branimo titulu nismo u stanju imati prosjek iznad bijednih 5-6 hiljada, pričati o 20 hiljada članova je utopistički. Pa mi milju sezonskih ne prodamo, a ne da imamo 20 puta više članova Kluba.
ne mislim brate,na godisnje karte,nego na clanske od navijacke skupine,ili tako nesto .navijac ili simptaizer kluba jesi ,i bez da ides redovno na utakmice.govorim o raji sirom bih i u sarajevu,koji bi na taj nacin sigurno pomogli voljenom klubu,a da mozda nisu u mogucnosti dolaziti redovno.evo jarane konkretno ja,dobio sam godisnu zelje,ali radim u pozoristu tako da nisam u mogucnosti stalno ici na utakmice i na kraju sam je poklonio.elSaik je napisao/la:20 hiljada članova.![]()
a ovako bi to bila neka akcija ,kojom bi se mozda moglo pomoci finansiski klubu,a iskreno 5 kma vala i nije neka lova,a klubu bi znacilo .
VOLIM TE ZELJO
- zlaya_tm87
- Kontakt:
za takve ideje treba normalan marketing team, sa direktorom marketinga koji takve stvari radi citav zivot za razliku od sadasnjeg direktora...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
U pravu si, ali može i mora bolje! Marketing nam je tako loš da je to prosto za nepovjerovati!? Željo ima simpatizera širom zemaljske kugle, koji ne bi ni osjetili da daju neku siću a za klub bi to vjeruj mi bila kapitalna sredstva!elSaik je napisao/la:20 hiljada članova.![]()
@Amerosm
Šta treba da pričamo kako ćemo popušiti sutra, e to od mene nećeš dočekati...Ja vjerujem u momke i znam da možemo do pobjede, a i ako slučajno izgubimo a ostavimo srce na terenu, također od mene nećeš čuti ni jednu lošu riječ protiv ekipe! Bio sam i u Travniku,Tuzli, Širokom gdje smo poraženi pa nađi gdje sam ja to nešto loše rekao!
SUTRA ĆEMO IH AKO BOG DA RAZVALITI U SRED BANJA LUKE A TO ĆE AKO BOG DA VIDJETI I CIJELA BIH! POZIVAM PLAVU ARMIJU DA SUTRA PODEREMO GLASNICE I DA 90' NOSIMO MOMKE DO ŠAMPIONSKE POBJEDE!
SRETNO
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
http://forum.banjaluka.com/viewtopic.ph ... 9&start=80
Dobili smo temu "anamo kod njih" (izvinjavam se ako je neko postavljao, nisam primjetio), i kako je počelo postaće popularnija od teme njihovog malog kluba.
Postavljam samo iz razloga da vidite koji je Šlager ušljo i licemjer (nije da niste znali, a?), fol otišao odavde zbog provokacija na njihovoj temi, zajebancija (a bilo je i dobrih
), glumio ugroženost nekakvu,kukao,plakao,brisao, a sad se ponaša ko obični balavac.
Šlageru, fireru, piĆko!
Banjaluku i lešinare sve, "ljutu krajinu", nabijem na ....
Dobili smo temu "anamo kod njih" (izvinjavam se ako je neko postavljao, nisam primjetio), i kako je počelo postaće popularnija od teme njihovog malog kluba.

Postavljam samo iz razloga da vidite koji je Šlager ušljo i licemjer (nije da niste znali, a?), fol otišao odavde zbog provokacija na njihovoj temi, zajebancija (a bilo je i dobrih

Šlageru, fireru, piĆko!

Banjaluku i lešinare sve, "ljutu krajinu", nabijem na ....

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
-
- Kontakt:
Manijacima sutra puno srece da put prodje bez problema i da izgubite naravno
J*be vas vrjeme utakmice,los termin tako da ne ocekujem neki preveliki broj,sve iznad 200 grmi
Nek bolji pobjedi

J*be vas vrjeme utakmice,los termin tako da ne ocekujem neki preveliki broj,sve iznad 200 grmi

Nek bolji pobjedi

@ otpravnik vozova
ja koliko znam tebe nisam nigdje spomenuo u svom postu. Ukoliko jesam ja se izvinjavam. Ne daj Boze u slucaju negativnog rezultata, neces ti nego vecina ostalih pisati kako nista ne valja, kako bi oni bolje poslozili ekipu itd. i glumiti vece strucnjake od Amara Osima.
naravno da se sutra ne treba predavati i treba otici odigrati muski i hrabro, ali isto tako treba imati na umu da to sutra nije Branitelj ( uz sav respekt prema toj ekipi), nego Borac.
ja koliko znam tebe nisam nigdje spomenuo u svom postu. Ukoliko jesam ja se izvinjavam. Ne daj Boze u slucaju negativnog rezultata, neces ti nego vecina ostalih pisati kako nista ne valja, kako bi oni bolje poslozili ekipu itd. i glumiti vece strucnjake od Amara Osima.
naravno da se sutra ne treba predavati i treba otici odigrati muski i hrabro, ali isto tako treba imati na umu da to sutra nije Branitelj ( uz sav respekt prema toj ekipi), nego Borac.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Ništa zaboravi, mislio sam da se odnosi na mene jer sam zadnji pisao kako dobijamo...Slažem se da nije branitelj nego borac, ali da se razumijemo: borac je, nije barca! Za ove što počinju pljuvati hvala Bogu oni već duže vrijeme ne mogu da dođu do izražaja jer im nedamo naravno! Pozdrav i sretno nam danas!amerosm je napisao/la:@ otpravnik vozova
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Levin, Tatamata1946, WeekendOffender i 73 gosta.