FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mma_hz » 12 nov 2010, 22:11

mangupp je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Iako nas bas mezite jbg tako je to zelim Zelji sutra srecu u Banja Luci kako navijacima da prodzu bez problema tako i igracimaa sve najboljee.
navijaci uvijek dobro prodju, jbg nismo mi tako neki da se izivljavaju na nama :lol: :lol:
Doduse Banja Luka je najsigurnije gostovanje al buraz nikad ne reci nikad.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 12 nov 2010, 22:12

Svi zapeli sad bod ili pobjeda i titula je nasa. Nije to tako, citava polusezona ima jos. Sad kao da je primarno osvojiti bodove. Kao da je lose imati minus od neznam 6 - 8 bodova na polusezoni. Pritisak ne potreban se stvara. Polako ljudi treba bit realan, jeste da smo kompletni i da nam je strucnjak najjbolji u BiH ( slobodno mogu reci i van granica BIH ). Ja ne smatram nekom tragedijom ako izgubimo. Pa sta, u igri je jos 30 bodova. Nece biti kraj svijeta ako izgubimo. Naravno da treba tamo otici i boriti se, odigrati profesionalno u ostalom kada nismo tako igrali. Ipak mi smo Zeljo. Nemojte zaboraviti neke prijasnje sezone. Pozdrav plavoj naciji. limVo te ljoZe
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 12 nov 2010, 22:16

Zapravo je u igri poslije Borca još 48 bodova, ali eto. :mrgreen:

kloc86
Kontakt:

Post Postao/la kloc86 » 12 nov 2010, 22:17

LFC_LAVOV je napisao/la:Svi zapeli sad bod ili pobjeda i titula je nasa. Nije to tako, citava polusezona ima jos. Sad kao da je primarno osvojiti bodove. Kao da je lose imati minus od neznam 6 - 8 bodova na polusezoni. Pritisak ne potreban se stvara. Polako ljudi treba bit realan, jeste da smo kompletni i da nam je strucnjak najjbolji u BiH ( slobodno mogu reci i van granica BIH ). Ja ne smatram nekom tragedijom ako izgubimo. Pa sta, u igri je jos 30 bodova. Nece biti kraj svijeta ako izgubimo. Naravno da treba tamo otici i boriti se, odigrati profesionalno u ostalom kada nismo tako igrali. Ipak mi smo Zeljo. Nemojte zaboraviti neke prijasnje sezone. Pozdrav plavoj naciji. limVo te ljoZe
pa nebi bila katastofa ali (ako bi pobjegli na 8 bod),to bi se tesko stiglo(ne i nemoguce)..po meni bod je ko kuca a ako se useceri jos doatna dva veselja nikad kraju

najbitnije je da se bore i da daju 100% (zvuci ko neka fraza al je tako).onda im nitko nece zamjerit csk i da izgube(gluho bilo)
Zadnja izmjena: kloc86, dana/u 12 nov 2010, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 12 nov 2010, 22:18

Hoćete li sutra konačno doći u malo večem broju? ;)

mangupp
Kontakt:

Post Postao/la mangupp » 12 nov 2010, 22:19

Borčevac je napisao/la:Hoćete li sutra konačno doći u malo večem broju? ;)
vidi ko nam kaze :D , bice bice aBd ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 nov 2010, 22:21

Baš ove treba još jednom ispratiti u cvajtu da se malo dozovu.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 12 nov 2010, 22:22

mangupp je napisao/la:
lešinari dolaze u standardnoj brojci na sva gostovanja a vas kod nas nešto slabo u posljednje vrijeme pa zato pitam.

mangupp
Kontakt:

Post Postao/la mangupp » 12 nov 2010, 22:23

Borčevac je napisao/la:
mangupp je napisao/la:
lešinari dolaze u standardnoj brojci na sva gostovanja a vas kod nas nešto slabo u posljednje vrijeme pa zato pitam.
nije u zadnje nego zadnju utakmicu samo, jer je bio radni dan, jos neke stvari su uticale na slabiju brojku nego inace

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 12 nov 2010, 22:26

8 bodova je baš puno i ne bi nikako valjalo da nam toliko pobjegnu.

sa neriješenom sutra je realno da se ćeramo do kraja, s obzirom na raspored. s pobjedom smo šampioni :mrgreen:

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 12 nov 2010, 22:30

ja ocekujem sutra prije svega veliku borbu na terenu i imam osjecaj da cemo uzeti nakon toliko godina posta u banja luci sto se pobjede tice,mislim da necemo izgubiti sutra,sto se tice navijaca sutra mozda jako gostovanje ,a lesu divi nam se :D
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 nov 2010, 22:31

ChWilla je napisao/la:8 bodova je baš puno i ne bi nikako valjalo da nam toliko pobjegnu.

sa neriješenom sutra je realno da se ćeramo do kraja, s obzirom na raspored. s pobjedom smo šampioni :mrgreen:
Jeste puno, ali ne mora biti. U drugom dijelu sezone će opet biti druga priča, Borac ima nekoliko veoma teških gostovanja, mi jednu domaću tekme više... ali sve je to veoma daleko...
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 12 nov 2010, 22:31

hajmo sve sliku po sliku uporediti prošlu i ovu sezonu...bježite ba.

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 12 nov 2010, 22:35

Dobar je i bod sutra,pa vi kako god mislili...
ali nema para,sve se rastalilo....

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 12 nov 2010, 22:39

jeste, dobar je, zbog rasporeda, onda nama ide 4 od 5 domaćih. a borac u sljedećoj polusezoni više gostuje. al' stvarno ne bi valjalo da izgubimo.

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 12 nov 2010, 22:40

Tarantino je napisao/la:Dobar je i bod sutra,pa vi kako god mislili...
dobar je kako nije dobar a dobri su i ćevapi kod mujage pa naleti da probaš ako stigneš :D

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 12 nov 2010, 22:53

mangupp je napisao/la:ko od forumasha ide sutra ?, bgm eno vec tri busa smo popunili, jos kombiji, privatna auta... ocekujem jedno 200, mozda cak i vise 8-)
Biće nas sutra abd, mislim i najviše do sad kad su gostovanja u BL u pitanju...Od igrača očekujem da ginu na terenu a rezultat će doći! Oni se nas boje više, nego mi njih, jer mi imamo ono što oni nemaju...Amara! ;)

Većina igrača kod nas je podigla formu u zadnjih nekoliko utakmica, a mislim i da smo dosta svježi u odnosu na neki raniji period dok kod njih forma stagnira pogotovo na domaćem terenu gdje su se mučili sa svima i prosipali bodove! Zato očekujem povoljan rez. a to je 0:2 ( Kerla i Ćulum)! :mrgreen:

SUTRA SAMO PONOSNO I HRABRO, I U KOST NARAVNO!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

PrPaAaa
Kontakt:

Post Postao/la PrPaAaa » 12 nov 2010, 23:05

Evo , braco blizi se i taj cas kada ce snage odmjeriti dva trenutno najjaca bih kluba.. Eto zelim vam puno sportske srece i korektnog igranja pa neka pobjedi bolji .... SRETNO ....
btw .. cujem da manijaci upadaju u grad pa aj nek vam je sa srecom ....
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!

Medixon
Kontakt:

Post Postao/la Medixon » 12 nov 2010, 23:31

E braco , sta mislite da svi po marku - dvije nas Zeljovaca kol'ko ima , par miliona da uplatimo na racun pitara da dadnu plate igracama , nemogu da ih gledam vise..Jeste za??
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 12 nov 2010, 23:38

Prvo skoci pa reci hop. Imam opet osjecaj desava se isto kao pred utakmicu u Sirokom Brijegu. Opet vlada euforija, opet se ocekuju tri boda iz BL, pa u slucaju negativnog rezultata ce se naci opet neki koji ce igracima i Osimu hebavati sve po spisku itd itd. Pa nismo uspjeli pobjediti neke utakmice gdje smo imali bolje prilike od protivnika, a sutra Vas vecina ockeuje da nadigramo Borac.
Sutra je pred nama jedno veoma tesko gostovanje, i treba pokusati igrati na remi jer na i on puno znaci, ali i poraz ne bi bio tragican s obzirom na raspored na proljece, a isto tako smo i prosle godine stigli zaostatak od osam bodova. Ovo pisem iz razloga sto ce u slucaju negativnog rezultata doci navijaci ostalih klubova posebno FK Hrenovke koji ce provocirati i nemojte nasjedati na njihove provokacije.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []