Btw. gdje je i šta radi stari kolega @barca_87

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Rajaz je napisao/la:Ne volim isključive likove kao što je forumaš @ReX.
Klub se ne nalazi ni ukakvoj krizi.Valverde no considera que el equipo esté en crisis
Pod pritiskom je od samog (pocetka) dolaska u klub.Valverde: “Me siento examinado desde el principio”
Nezadovoljan angazmanom tima tokom pocetkom meceva, spominje utakmice protiv Granade i Osasune.El entrenador azulgrana quiere que los suyos empiecen metidos y poniéndose por delante en el marcador
Direktan citat gdje govori da uprskos losem startu prosle sezone da su ipak postali sampioni Spanije.“También tuvimos un bajón al principio de temporada y fuimos campeones en abril”, recordó.“
Koje? Ima ih više?BoixosNois1899 je napisao/la:Pa zar je iko očekivao drugačije izjave od osobe koja se nije udostojila podnijeti ostavku nakon najveće blamaže u historiji kluba?
Moj glas ide za Manolasa, za Ginija i big cock Divocka je to bio just another day in officeRajaz je napisao/la:Tweet koji najbolje opisuje trenera Barcelone
Rafael Hernandez je napisao/la:Which players Valverde has improved since he signed with Barcelona?
1. Origi
2. Manolas
3. Wijnaldum
Ipak, mišljenja sam da je Busquets za sve kriv
Da znam da će nosonja dobiti otkaz, naravno. AL' od te ljubavi nema ništa.mandraX je napisao/la:Jesmo za Villarreal večeras?
Dobit će i Getafea čisto da se prekine s negativni niz pa će opet ispočetkamessilla je napisao/la:Večeras će raskovat Villarreala i bit će sve super i za pet. I onda će ih raskovat Getafe u subotu.
Pa od ove ekipe Mravove vise nista i ne moze iznenadit.messilla je napisao/la:Večeras će raskovat Villarreala i bit će sve super i za pet. I onda će ih raskovat Getafe u subotu.
Dosadan je vise s mrtvim Robertom.OFICIAL. L'onze del Barça contra el Vila-real: Ter Stegen; Semedo, Piqué, Lenglet, Junior; Sergi Roberto, Busquets, Arthur; Messi, Suárez, Griezmann.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.