Btw. gdje je i šta radi stari kolega @barca_87
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ne volim isključive likove kao što je forumaš @ReX.
Rajaz je napisao/la:Ne volim isključive likove kao što je forumaš @ReX.

@igrajlopte 🐦
Rezime danasnje pressice trenerskog maga:
Suma sumarum

Klub se ne nalazi ni ukakvoj krizi.Valverde no considera que el equipo esté en crisis
Pod pritiskom je od samog (pocetka) dolaska u klub.Valverde: “Me siento examinado desde el principio”
Nezadovoljan angazmanom tima tokom pocetkom meceva, spominje utakmice protiv Granade i Osasune.El entrenador azulgrana quiere que los suyos empiecen metidos y poniéndose por delante en el marcador
Direktan citat gdje govori da uprskos losem startu prosle sezone da su ipak postali sampioni Spanije.“También tuvimos un bajón al principio de temporada y fuimos campeones en abril”, recordó.“
Suma sumarum
@igrajlopte 🐦
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pa zar je iko očekivao drugačije izjave od osobe koja se nije udostojila podnijeti ostavku nakon najveće blamaže u historiji kluba?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Koje? Ima ih više?BoixosNois1899 je napisao/la:Pa zar je iko očekivao drugačije izjave od osobe koja se nije udostojila podnijeti ostavku nakon najveće blamaže u historiji kluba?
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Moj glas ide za Manolasa, za Ginija i big cock Divocka je to bio just another day in officeRajaz je napisao/la:Tweet koji najbolje opisuje trenera Barcelone
Rafael Hernandez je napisao/la:Which players Valverde has improved since he signed with Barcelona?
1. Origi
2. Manolas
3. Wijnaldum
Ipak, mišljenja sam da je Busquets za sve kriv
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Messi osvaja nagradu veceras
Al realno koga boli qurac za te smijesne nagrade haha
Al realno koga boli qurac za te smijesne nagrade haha
27.10.2020
Na svakoj stranici treba željeti smrt Valverdeu, podržite me!
Jesmo za Villarreal večeras? 
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Da znam da će nosonja dobiti otkaz, naravno. AL' od te ljubavi nema ništa.mandraX je napisao/la:Jesmo za Villarreal večeras?
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Večeras će raskovat Villarreala i bit će sve super i za pet. I onda će ih raskovat Getafe u subotu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Dobit će i Getafea čisto da se prekine s negativni niz pa će opet ispočetkamessilla je napisao/la:Večeras će raskovat Villarreala i bit će sve super i za pet. I onda će ih raskovat Getafe u subotu.
Leo Messi: "Vrijeme prolazi i sve je teže igrati. Kada dođete u određene godine, morate se malo više brinuti o sebi kako biste se svakodnevno što bolje pripremali za predstojeću utakmicu."
"Sve me ovo mnogo podsjeća na početke moje karijere. Tijelo nema milosti prema meni. Došao sam u određene godine i moram više paziti na sebe."
"Vaš um upravlja svime i ako ste mentalno spremni, lakše je sve podnijeti, ali, opet ponavljam, vaše tijelo pri tome pati. Na tijelu se osjete sva silna putovanja na utakmice, letovi avionom, samo igranje... Jednostavno postaje sve teže i teže."
"Ljudi su iznenađeni kada vide da se Cristiano Ronaldo i ja slažemo i razgovaramo. Mislim da je to zbog velikog sportskog rivalstva koje se razvilo između nas dvojice tokom posljednjih godina."
"On je igrao za madridski Real, ja igram za Barcelonu, a rivalstvo je stvoreno i zbog individualnih nagrada koje smo on i ja osvojili. Iako neki misle da rivalstvo između nas dvojice postoji i izvan fudbala, to nije tačno."
"Obojica želimo samo najbolje za svoje ekipe i niti on niti ja volimo gubiti. Mi ne prihvatamo poraze. Najvažnije od svega je da to ostane na terenu."
"Sve me ovo mnogo podsjeća na početke moje karijere. Tijelo nema milosti prema meni. Došao sam u određene godine i moram više paziti na sebe."
"Vaš um upravlja svime i ako ste mentalno spremni, lakše je sve podnijeti, ali, opet ponavljam, vaše tijelo pri tome pati. Na tijelu se osjete sva silna putovanja na utakmice, letovi avionom, samo igranje... Jednostavno postaje sve teže i teže."
"Ljudi su iznenađeni kada vide da se Cristiano Ronaldo i ja slažemo i razgovaramo. Mislim da je to zbog velikog sportskog rivalstva koje se razvilo između nas dvojice tokom posljednjih godina."
"On je igrao za madridski Real, ja igram za Barcelonu, a rivalstvo je stvoreno i zbog individualnih nagrada koje smo on i ja osvojili. Iako neki misle da rivalstvo između nas dvojice postoji i izvan fudbala, to nije tačno."
"Obojica želimo samo najbolje za svoje ekipe i niti on niti ja volimo gubiti. Mi ne prihvatamo poraze. Najvažnije od svega je da to ostane na terenu."
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Pa od ove ekipe Mravove vise nista i ne moze iznenadit.messilla je napisao/la:Večeras će raskovat Villarreala i bit će sve super i za pet. I onda će ih raskovat Getafe u subotu.
Ali ako budu igrali i slicno kao protiv Granade, trica nam je u mrezi hladno.
27.10.2020
Bacca, Ekambi, Chukwueze i Santi 
Idemo po Valverdeovu stolicu.
Idemo po Valverdeovu stolicu.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- branimir85
- Kontakt:
kakav sastav večeras sprema Mag s klupe

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Dosadan je vise s mrtvim Robertom.OFICIAL. L'onze del Barça contra el Vila-real: Ter Stegen; Semedo, Piqué, Lenglet, Junior; Sergi Roberto, Busquets, Arthur; Messi, Suárez, Griezmann.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.