FK "Sloboda" vs. FK "Tuzla City"

Sviuodbranu
Kontakt:

Re: FK "Sloboda" vs. FK "Tuzla City"

Post Postao/la Sviuodbranu » 24 sep 2019, 21:01

Sariel1987 je napisao/la:Ne budalo.
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 sep 2019, 21:54

mohikanac12 je napisao/la:Ko ima vise clanskih prodanih, City ili sloboda?
Mislim da Tuzla ima više...Sloboda nije više od 300 clanskih prodala....Tuzla je prešla preko 500
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 24 sep 2019, 21:56

staragarda je napisao/la:
mohikanac12 je napisao/la:Ko ima vise clanskih prodanih, City ili sloboda?
Mislim da Tuzla ima više...Sloboda nije više od 300 clanskih prodala....Tuzla je prešla preko 500
Svaka cast! Samo dobro odaberite koga pustate blizu kluba. Vidite i sami kakvi su.
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 sep 2019, 21:57

Prodaje nekakve sezonske za 60 feninga po utakmici. (10 KM). :rol:

A toliko kosta jedna karta za gostujuce navijace kada Sloga igra. Definitivno ga boli sto na utakmicama ima samo doslje i PDA-ovce. Kada je bio u Slobodi zalagao se da karta za jednu bezveznu utakmicu PL bude cener, sada izgleda promjenio filozofiju. Covjek od rijeci!

djulbastije
Kontakt:

Post Postao/la djulbastije » 24 sep 2019, 22:03

Navijaca CuzleTitty je sve vise i sve su glasniji :bih:
Vajta3 <3
Brlja+krmče kao kombo u papir <3

slogash

Post Postao/la slogash » 24 sep 2019, 22:56

tuzlak1987 je napisao/la:Prodaje nekakve sezonske za 60 feninga po utakmici. (10 KM). :rol:

A toliko kosta jedna karta za gostujuce navijace kada Sloga igra. Definitivno ga boli sto na utakmicama ima samo doslje i PDA-ovce. Kada je bio u Slobodi zalagao se da karta za jednu bezveznu utakmicu PL bude cener, sada izgleda promjenio filozofiju. Covjek od rijeci!
Pa zar niste rekli da niko nece ni tog cenera dat ?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 sep 2019, 23:01

slogash je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Prodaje nekakve sezonske za 60 feninga po utakmici. (10 KM). :rol:

Pa zar niste rekli da niko nece ni tog cenera dat ?
Nisam. Ali nemojte lagati sami sebe, ovo je projekat i da nema trosenja novca ne bi bilo bolesnika kakve ima Sloboda. Ko voli neka izvoli ali pusti pricu i propagandu. Sve to drzi jedan covjek i bez njega vi ne bi znali funkcionisati ni na nivou Olimpika.

djulbastije
Kontakt:

Post Postao/la djulbastije » 24 sep 2019, 23:04

Ama zar postoje ljudi koji bi raspravljali sa podrinjcima o fudbalu!? :urnebes:
Ovdje smo valjda svi kad popijemo i usisivac upalimo <3
Vajta3 <3

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 24 sep 2019, 23:08

djulbastije je napisao/la:Ama zar postoje ljudi koji bi raspravljali sa podrinjcima o fudbalu!? :urnebes:
Ovdje smo valjda svi kad popijemo i usisivac upalimo <3
Mozda bi vise volio da sa Podrinjcima raspravljas o financijama :kafa:
slika
Dajte plate igracima,i vratite dug radnoj zajednici.Imas obraza nesto pricati i nekom drzati predavanja a reketirali ste klub dok ga skoro pa niste ugasili..znaci pare na sunce pa mozemo o svemu pricati,do tada je kod svakog Podrinjca gu zica cista nego tvoja faca :kafa:
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

djulbastije
Kontakt:

Post Postao/la djulbastije » 24 sep 2019, 23:12

@TittyGorstak nabijem na tuKi milfaru Sadiku i off-set <3
Vajta3 <3

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 sep 2019, 23:13

Pa Sloboda placa poreski dug drzavi na mjesecnoj bazi, a Sloga pravi utaju poreza evo vec druga godina. Da uleti inspekcija automatski bi postali top5 klub po dugovanjima drzavi.

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 24 sep 2019, 23:14

djulbastije je napisao/la:@TittyGorstak nabijem na tuKi milfaru Sadiku i off-set <3
:kafa: :kafa:

Prvo pare na sunce,pa onda zelje i podrzavi :mrgreen:
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

djulbastije
Kontakt:

Post Postao/la djulbastije » 24 sep 2019, 23:16

BosanacGorstak je napisao/la:
djulbastije je napisao/la:@TittyGorstak nabijem na tuKi milfaru Sadiku i off-set <3
:kafa: :kafa:

Prvo pare na sunce,pa onda zelje i podrzavi :mrgreen:
Mojne samo mooolim te drugara Gradu i stanarinu da spominjes :rol:
Vajta3 <3

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 25 sep 2019, 00:14

tuzlak1987 je napisao/la:Pa Sloboda placa poreski dug drzavi na mjesecnoj bazi, a Sloga pravi utaju poreza evo vec druga godina. Da uleti inspekcija automatski bi postali top5 klub po dugovanjima drzavi.
Bujrum prijavi.

I da se sutra Tuzla ugasi a Azmir ispali u Ameriku Sloboda ce i dalje biti u qrcu. Funfact.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 sep 2019, 00:27

VolimTz je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Pa Sloboda placa poreski dug drzavi na mjesecnoj bazi, a Sloga pravi utaju poreza evo vec druga godina. Da uleti inspekcija automatski bi postali top5 klub po dugovanjima drzavi.
Bujrum prijavi.

I da se sutra Tuzla ugasi a Azmir ispali u Ameriku Sloboda ce i dalje biti u qrcu. Funfact.
Nije poenta u kakvom je stanju Sloboda vec u tome da se vi dicite tudjim parama i predstavljate to kao vase zivotne uspjehe. Valjda eto tako se osjecate bitnijim. Sta meni treba da pratim Slobodu? Kospe i crveno-crni dresovi na terenu. Simpatizerima Sloge treba Ubiparip i dobri rezultati. Kada fanbaza zivi od zelje za rezultatima nema od toga nista, eto kao svi klubovi na svijetu su uspjesni rezultatski. Kako da ne.
I mene boli ona stvar da li ce Sloboda pobjediti i koja ce liga biti, ja znam da cu to pratiti do kraja zivota. Nije mi tu bitan ni Jasmin, ni Azmir, ni Senad niti neko cetvrti cime se vi zamarate. Da utjehu trazim u par trofeja, meni se Slobodina prica svidja daleko vise od Sloginog trofeja.

Samo u konacnici ja cu ostati na onom zapadu puno vise od trajanja projekta. Vratite Slogu za onih 50 ljudi u selu kojima je i znacila nesto bez rezultata i politike. Uz nedeljno pivo, kospe i druzenje. Eto to su ljudi kojima je bitna bila i znamo svi kako hodaju te vikend lige i da svako selo ima 50ak zaljubljenika.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 25 sep 2019, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 25 sep 2019, 00:31

tema je vrh

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 25 sep 2019, 00:36

tuzlak1987 je napisao/la:
Nije poenta u kakvom je stanju Sloboda vec u tome da se vi dicite tudjim parama i predstavljate to kao vase zivotne uspjehe. Valjda eto tako se osjecate bitnijim. Sta meni treba da pratim Slobodu? Kospe i crveno-crni dresovi na terenu. Simpatizerima Sloge treba Ubiparip i dobri rezultati. Kada fanbaza zivi od zelje za rezultatima nema od toga nista, eto kao svi klubovi na svijetu su uspjesni rezultatski. Kako da ne.
I mene boli ona stvar da li ce Sloboda pobjediti i koja ce liga biti, ja znam da cu to pratiti do kraja zivota. Nije mi tu bitan ni Jasmin, ni Azmir, ni Senad niti neko cetvrti cime se vi zamarate. Da utjehu trazim u par trofeja, meni se Slobodina prica svidja daleko vise od Sloginog trofeja.
Poenta je u tome sto se vise mrzi Sarajevo i Zeljo nego sto se voli Sloboda, isto kao sto se sada vise mrzi Azmir nego sto se voli Sloboda. Ima vas pojedinaca sto mazete ljudima oci Azmirom dok Sloboda tone, jer stitite interese odredjenih ljudi u ovom gradu. Ja samo hocu da se konacno okrenete sebi i da shvatite da vas niko ne ugrozava do vi sami sebe. Mnogi su progledali na vasoj temi, i pravo mi je drago. Ali ti, i jos par ljudi sto se javljaju ovdje nece nikada.

Ja sam pratio Slogu dok je igrala kantonalnu ligu, i bilo mi je ljepse nego sada, vise je sege bilo. To mi je klub iz mahale. Nisam morao do grada da bi ga pratio. Tako da ti ta prica pada u vodu, jer je jos bruka takvog svijeta, znam iz prve ruke.

I Simin Han je predgrađe a ne selo. Garant ti je bilo gradska zona dok su srbi tu bili.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 sep 2019, 00:45

VolimTz je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
Poenta je u tome sto se vise mrzi Sarajevo i Zeljo nego sto se voli Sloboda, isto kao sto se sada vise mrzi Azmir nego sto se voli Sloboda. Ima vas pojedinaca sto mazete ljudima oci Azmirom dok Sloboda tone, jer stitite interese odredjenih ljudi u ovom gradu. Ja samo hocu da se konacno okrenete sebi i da shvatite da vas niko ne ugrozava do vi sami sebe. Mnogi su progledali na vasoj temi, i pravo mi je drago. Ali ti, i jos par ljudi sto se javljaju ovdje nece nikada.

Ja sam pratio Slogu dok je igrala kantonalnu ligu, i bilo mi je ljepse nego sada, vise je sege bilo. To mi je klub iz mahale. Nisam morao do grada da bi ga pratio. Tako da ti ta prica pada u vodu, jer je jos bruka takvog svijeta, znam iz prve ruke.
Jest eto ja stitim necije interese. Sloboda tone od 92" i opet ce biti tu, uopste me ne interesuju finansije i trofeji. Kada sam poceo da navijam za Slobodu nisam nista ni znao o tim stvarima, mene interesuje da je to Sloboda. Koja je liga, pozicija na tabeli. Nije mi bitno, to je dio mog identiteta.

Sto se tice politicke strane moze gledati kako ko zeli. Tacnije sve ovo se moze gledati iz ugla gradjana koji voli grad Tuzlu. Recimo ako volite zasto bi pustali Tusanj u privatne ruke? Zasto ovo ne gledate to na nacin da odredjeni ljudi vec godinama prave pritisak preko Slobode kako bi dosli do njega.
Zasto vas ne interesuju suplje o stadionu od 50 miliona, kako ne vidite placene novinarske clanke od 20 KM, kako ne vidite da ce ti isti ljudi sa tribina da glasaju za odredjenu politicku opciju, kako ste tako ljuti na dugove drugih uprava i ne vidite dugove koji su Slobodi pravljeni u periodu 2013-2016 (neka 4 miliona). Zato se stalno protura ta prica "Sloboda tone". Ko je gura u medije? Bas tada 2016. i kako nice Sloga poce i ta prica.

Na kraju ako vam ne smetaju dvadesetogodisnje kradje Slobode u PL, macehinski tretman saveza prema klubu i to sto klub nema svoje predstavnike u savezu vec poltrone iz TK. Ako vam ne smeta ni to sto je Tuzla izolovana od ostatka drzave jer se ne uklapa u trokut politiku onda mozete zajedno sa sefom do Kakira da mu pocuclate. I onda u Zelju na cevape.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 25 sep 2019, 01:02, ukupno mijenjano 2 puta.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 25 sep 2019, 00:46

Naravno da jeste kad su nam tu bila braća odnosno tuzlanski Srbi :thumbup:
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 sep 2019, 00:51

Sad ne interesuje me da li je selo ili ne ali su to seoske lige takozvane. Zna se sta je seoska liga pa makar je igrali Proleter ili OFK Tuzla.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], laszlo, Najprvi i 13 gostiju.