Sariel1987 je napisao/la:Ne budalo.

Sariel1987 je napisao/la:Ne budalo.
Mislim da Tuzla ima više...Sloboda nije više od 300 clanskih prodala....Tuzla je prešla preko 500mohikanac12 je napisao/la:Ko ima vise clanskih prodanih, City ili sloboda?
Svaka cast! Samo dobro odaberite koga pustate blizu kluba. Vidite i sami kakvi su.staragarda je napisao/la:Mislim da Tuzla ima više...Sloboda nije više od 300 clanskih prodala....Tuzla je prešla preko 500mohikanac12 je napisao/la:Ko ima vise clanskih prodanih, City ili sloboda?
Pa zar niste rekli da niko nece ni tog cenera dat ?tuzlak1987 je napisao/la:Prodaje nekakve sezonske za 60 feninga po utakmici. (10 KM).![]()
A toliko kosta jedna karta za gostujuce navijace kada Sloga igra. Definitivno ga boli sto na utakmicama ima samo doslje i PDA-ovce. Kada je bio u Slobodi zalagao se da karta za jednu bezveznu utakmicu PL bude cener, sada izgleda promjenio filozofiju. Covjek od rijeci!
Nisam. Ali nemojte lagati sami sebe, ovo je projekat i da nema trosenja novca ne bi bilo bolesnika kakve ima Sloboda. Ko voli neka izvoli ali pusti pricu i propagandu. Sve to drzi jedan covjek i bez njega vi ne bi znali funkcionisati ni na nivou Olimpika.slogash je napisao/la:Pa zar niste rekli da niko nece ni tog cenera dat ?tuzlak1987 je napisao/la:Prodaje nekakve sezonske za 60 feninga po utakmici. (10 KM).![]()
A toliko kosta jedna karta za gostujuce navijace kada Sloga igra. Definitivno ga boli sto na utakmicama ima samo doslje i PDA-ovce. Kada je bio u Slobodi zalagao se da karta za jednu bezveznu utakmicu PL bude cener, sada izgleda promjenio filozofiju. Covjek od rijeci!
Mozda bi vise volio da sa Podrinjcima raspravljas o financijamadjulbastije je napisao/la:Ama zar postoje ljudi koji bi raspravljali sa podrinjcima o fudbalu!?![]()
Ovdje smo valjda svi kad popijemo i usisivac upalimo <3
djulbastije je napisao/la:@TittyGorstak nabijem na tuKi milfaru Sadiku i off-set <3
Mojne samo mooolim te drugara Gradu i stanarinu da spominjesBosanacGorstak je napisao/la:djulbastije je napisao/la:@TittyGorstak nabijem na tuKi milfaru Sadiku i off-set <3![]()
![]()
Prvo pare na sunce,pa onda zelje i podrzavi
Bujrum prijavi.tuzlak1987 je napisao/la:Pa Sloboda placa poreski dug drzavi na mjesecnoj bazi, a Sloga pravi utaju poreza evo vec druga godina. Da uleti inspekcija automatski bi postali top5 klub po dugovanjima drzavi.
Nije poenta u kakvom je stanju Sloboda vec u tome da se vi dicite tudjim parama i predstavljate to kao vase zivotne uspjehe. Valjda eto tako se osjecate bitnijim. Sta meni treba da pratim Slobodu? Kospe i crveno-crni dresovi na terenu. Simpatizerima Sloge treba Ubiparip i dobri rezultati. Kada fanbaza zivi od zelje za rezultatima nema od toga nista, eto kao svi klubovi na svijetu su uspjesni rezultatski. Kako da ne.VolimTz je napisao/la:Bujrum prijavi.tuzlak1987 je napisao/la:Pa Sloboda placa poreski dug drzavi na mjesecnoj bazi, a Sloga pravi utaju poreza evo vec druga godina. Da uleti inspekcija automatski bi postali top5 klub po dugovanjima drzavi.
I da se sutra Tuzla ugasi a Azmir ispali u Ameriku Sloboda ce i dalje biti u qrcu. Funfact.
Poenta je u tome sto se vise mrzi Sarajevo i Zeljo nego sto se voli Sloboda, isto kao sto se sada vise mrzi Azmir nego sto se voli Sloboda. Ima vas pojedinaca sto mazete ljudima oci Azmirom dok Sloboda tone, jer stitite interese odredjenih ljudi u ovom gradu. Ja samo hocu da se konacno okrenete sebi i da shvatite da vas niko ne ugrozava do vi sami sebe. Mnogi su progledali na vasoj temi, i pravo mi je drago. Ali ti, i jos par ljudi sto se javljaju ovdje nece nikada.tuzlak1987 je napisao/la:
Nije poenta u kakvom je stanju Sloboda vec u tome da se vi dicite tudjim parama i predstavljate to kao vase zivotne uspjehe. Valjda eto tako se osjecate bitnijim. Sta meni treba da pratim Slobodu? Kospe i crveno-crni dresovi na terenu. Simpatizerima Sloge treba Ubiparip i dobri rezultati. Kada fanbaza zivi od zelje za rezultatima nema od toga nista, eto kao svi klubovi na svijetu su uspjesni rezultatski. Kako da ne.
I mene boli ona stvar da li ce Sloboda pobjediti i koja ce liga biti, ja znam da cu to pratiti do kraja zivota. Nije mi tu bitan ni Jasmin, ni Azmir, ni Senad niti neko cetvrti cime se vi zamarate. Da utjehu trazim u par trofeja, meni se Slobodina prica svidja daleko vise od Sloginog trofeja.
Jest eto ja stitim necije interese. Sloboda tone od 92" i opet ce biti tu, uopste me ne interesuju finansije i trofeji. Kada sam poceo da navijam za Slobodu nisam nista ni znao o tim stvarima, mene interesuje da je to Sloboda. Koja je liga, pozicija na tabeli. Nije mi bitno, to je dio mog identiteta.VolimTz je napisao/la:Poenta je u tome sto se vise mrzi Sarajevo i Zeljo nego sto se voli Sloboda, isto kao sto se sada vise mrzi Azmir nego sto se voli Sloboda. Ima vas pojedinaca sto mazete ljudima oci Azmirom dok Sloboda tone, jer stitite interese odredjenih ljudi u ovom gradu. Ja samo hocu da se konacno okrenete sebi i da shvatite da vas niko ne ugrozava do vi sami sebe. Mnogi su progledali na vasoj temi, i pravo mi je drago. Ali ti, i jos par ljudi sto se javljaju ovdje nece nikada.tuzlak1987 je napisao/la:
Nije poenta u kakvom je stanju Sloboda vec u tome da se vi dicite tudjim parama i predstavljate to kao vase zivotne uspjehe. Valjda eto tako se osjecate bitnijim. Sta meni treba da pratim Slobodu? Kospe i crveno-crni dresovi na terenu. Simpatizerima Sloge treba Ubiparip i dobri rezultati. Kada fanbaza zivi od zelje za rezultatima nema od toga nista, eto kao svi klubovi na svijetu su uspjesni rezultatski. Kako da ne.
I mene boli ona stvar da li ce Sloboda pobjediti i koja ce liga biti, ja znam da cu to pratiti do kraja zivota. Nije mi tu bitan ni Jasmin, ni Azmir, ni Senad niti neko cetvrti cime se vi zamarate. Da utjehu trazim u par trofeja, meni se Slobodina prica svidja daleko vise od Sloginog trofeja.
Ja sam pratio Slogu dok je igrala kantonalnu ligu, i bilo mi je ljepse nego sada, vise je sege bilo. To mi je klub iz mahale. Nisam morao do grada da bi ga pratio. Tako da ti ta prica pada u vodu, jer je jos bruka takvog svijeta, znam iz prve ruke.