I to je tacno Ahmet je postar stalo ga a zamjene sto imamo ajd Handzic inekako on je i zabijo ne znam ni sto ga skinu Husref kad ga je krenulo al ovaj Guzina , ovdje ne osvojimo 3 boda ode to onom donjom spiralomzagorski je napisao/la:Hajd sto nemamo veznog reda, ali nemamo ni napadace izgleda.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
I to je tacno Ahmet je postar stalo ga a zamjene sto imamo ajd Handzic inekako on je i zabijo ne znam ni sto ga skinu Husref kad ga je krenulo al ovaj Guzina , ovdje ne osvojimo 3 boda ode to onom donjom spiralomzagorski je napisao/la:Hajd sto nemamo veznog reda, ali nemamo ni napadace izgleda.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
-
bordobijeli
- Kontakt:
- robertkosar
- Kontakt:
- LegendKiller
- Kontakt:
Ne znam šta može Ahmetovic sam uraditi uz ovakvu igru. Zadnjih 5 tekmi nije dobio loptu u prostor ili kada je okrenut golu. Svaka lopta koja ide na njega je uglavom nabijena gdje mu na leđima visi stoper često i dva jer je sam. Šta on može tu, ništa. Sa ovakvom igrom nama Dzeko ne bi pomogao u napadu.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Nikakve zelje ni motivacije u klubu, od čistačice pa do direktorice. Priča koju pravi klub, nula bodova.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- kupus army
- Kontakt:
A sta treba hvaliti to sto smo ponizeni na derbiju, sto nas je klub koji je nastao prije 2 godine razvalio, sto konstantno nemamo nikakve igre, sto nam je atmosfera u ekipi i klubu vrlo losa... Sta? To bi trebalo hvaliti?!ronaldo99 je napisao/la:Hebo majku juce uzeli duplu, kovali sve u zvijezde, a dns 2 boda iza prvog mjesta pljuje se sve od reda, od redara do Husrefa koji je zaduzio bas sve, koja smo mi bagra
Nismo mi bagra, bagra su oni koji su nas diveli do ovog stanja opet i bagra su oni koji su time zadovoljni!
-
Historicar
- Kontakt:
Ako danas ne pobjedimo, otjerao bi trojac Musemić, Čosić i Hadžija, odmah nakon utakmicezagorski je napisao/la:A sta treba hvaliti to sto smo ponizeni na derbiju, sto nas je klub koji je nastao prije 2 godine razvalio, sto konstantno nemamo nikakve igre, sto nam je atmosfera u ekipi i klubu vrlo losa... Sta? To bi trebalo hvaliti?!ronaldo99 je napisao/la:Hebo majku juce uzeli duplu, kovali sve u zvijezde, a dns 2 boda iza prvog mjesta pljuje se sve od reda, od redara do Husrefa koji je zaduzio bas sve, koja smo mi bagra
Nismo mi bagra, bagra su oni koji su nas diveli do ovog stanja opet i bagra su oni koji su time zadovoljni!
I nista ne bi dobili sa tim, jer ce lezba, plinas i autotrgovac opet dovesti nekog Calu ili Repuha i nista nismo dobili.Historicar je napisao/la:Ako danas ne pobjedimo, otjerao bi trojac Musemić, Čosić i Hadžija, odmah nakon utakmicezagorski je napisao/la:A sta treba hvaliti to sto smo ponizeni na derbiju, sto nas je klub koji je nastao prije 2 godine razvalio, sto konstantno nemamo nikakve igre, sto nam je atmosfera u ekipi i klubu vrlo losa... Sta? To bi trebalo hvaliti?!ronaldo99 je napisao/la:Hebo majku juce uzeli duplu, kovali sve u zvijezde, a dns 2 boda iza prvog mjesta pljuje se sve od reda, od redara do Husrefa koji je zaduzio bas sve, koja smo mi bagra
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Ammko99, Arma00, Babayaro, belosevic23, Benko123, boki86, bordobijeli, BurekSasirom, casual033, Cwirek, Devedesetdeveti99, DjaniTarik, DoktorXabaras, Elrond, fks74, Fudo, haklamas, HariTz, Jadnimi, JavierBosnia, johntravolta123, KarloIvandic, Kockoglavi, kupus army, laznokrilo, Lecler, ledesma, mire96, mnon46, MokraKifla, Mostarac12345, Oerde, pinki, Pitaristok, prisonbreak, Rahma, rimljanin90, ronaldo99, Scholl, siroliver69, trunks1946, Turo, Uknaac, Velaxsa, w0st, XYZA, zagorski, Zeka i 501 gost.