FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma mi smo trenutno jedna velika KURCINA od ekipe,da Bog sacuva tuga,čemer, jad...
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Al kontam svaki klub nanjusi i proda igraca , osjeti da je dao sto je mogao , samo kod nas sezona propadne dok sam ne ode .... Odmah je trebalo dovesti igraca mjesto Ahmeta i tako ostali , sjecam se Bandovica godinama ga trpili boze sacuvaj a mogli dovesti golmana davno ...
Kapiten glup za medalje pored toga sto ne zna igrati.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Solidno poluvrijeme, bolje nego posljednji par utakmica. Nismo borcu nista dopustili a mi smo imali par poluprilika, dva slobodnjaka na 20 metara, 5-6 kornera, i nije nam sviran cist penal. Guzina danas bolji od Ahmeta. Treba zabit bit ce sve lakse.
Ali zato imamo seate, yebo igru i rezultate.
- robertkosar
- Kontakt:
Zar je moguce da nismo uputili ni jedan udarac u gol za 45 min
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- LegendKiller
- Kontakt:
Denis Ćosić zadovoljan, e svaka čast.
Ne znam šta može Ahmetovic sam uraditi uz ovakvu igru. Zadnjih 5 tekmi nije dobio loptu u prostor ili kada je okrenut golu. Svaka lopta koja ide na njega je uglavom nabijena gdje mu na leđima visi stoper često i dva jer je sam. Šta on može tu, ništa. Sa ovakvom igrom nama Dzeko ne bi pomogao u napadu.
Ne znam šta može Ahmetovic sam uraditi uz ovakvu igru. Zadnjih 5 tekmi nije dobio loptu u prostor ili kada je okrenut golu. Svaka lopta koja ide na njega je uglavom nabijena gdje mu na leđima visi stoper često i dva jer je sam. Šta on može tu, ništa. Sa ovakvom igrom nama Dzeko ne bi pomogao u napadu.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
I kaže idi na utakmicu, šta ću na njoj, šta imam vidjeti...
Nikakve zelje ni motivacije u klubu, od čistačice pa do direktorice. Priča koju pravi klub, nula bodova.
Nikakve zelje ni motivacije u klubu, od čistačice pa do direktorice. Priča koju pravi klub, nula bodova.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Bice 3:0
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Samo da ne primimo kakvu frljoku , zabit cemo mi na "NAS" go .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Hebo majku juce uzeli duplu, kovali sve u zvijezde, a dns 2 boda iza prvog mjesta pljuje se sve od reda, od redara do Husrefa koji je zaduzio bas sve, koja smo mi bagra
- kupus army
- Kontakt:
Zar je moguce da nigdje nema linka?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
A sta treba hvaliti to sto smo ponizeni na derbiju, sto nas je klub koji je nastao prije 2 godine razvalio, sto konstantno nemamo nikakve igre, sto nam je atmosfera u ekipi i klubu vrlo losa... Sta? To bi trebalo hvaliti?!ronaldo99 je napisao/la:Hebo majku juce uzeli duplu, kovali sve u zvijezde, a dns 2 boda iza prvog mjesta pljuje se sve od reda, od redara do Husrefa koji je zaduzio bas sve, koja smo mi bagra
Nismo mi bagra, bagra su oni koji su nas diveli do ovog stanja opet i bagra su oni koji su time zadovoljni!
-
Historicar
- Kontakt:
Ako danas ne pobjedimo, otjerao bi trojac Musemić, Čosić i Hadžija, odmah nakon utakmicezagorski je napisao/la:A sta treba hvaliti to sto smo ponizeni na derbiju, sto nas je klub koji je nastao prije 2 godine razvalio, sto konstantno nemamo nikakve igre, sto nam je atmosfera u ekipi i klubu vrlo losa... Sta? To bi trebalo hvaliti?!ronaldo99 je napisao/la:Hebo majku juce uzeli duplu, kovali sve u zvijezde, a dns 2 boda iza prvog mjesta pljuje se sve od reda, od redara do Husrefa koji je zaduzio bas sve, koja smo mi bagra
Nismo mi bagra, bagra su oni koji su nas diveli do ovog stanja opet i bagra su oni koji su time zadovoljni!
I nista ne bi dobili sa tim, jer ce lezba, plinas i autotrgovac opet dovesti nekog Calu ili Repuha i nista nismo dobili.Historicar je napisao/la:Ako danas ne pobjedimo, otjerao bi trojac Musemić, Čosić i Hadžija, odmah nakon utakmicezagorski je napisao/la:A sta treba hvaliti to sto smo ponizeni na derbiju, sto nas je klub koji je nastao prije 2 godine razvalio, sto konstantno nemamo nikakve igre, sto nam je atmosfera u ekipi i klubu vrlo losa... Sta? To bi trebalo hvaliti?!ronaldo99 je napisao/la:Hebo majku juce uzeli duplu, kovali sve u zvijezde, a dns 2 boda iza prvog mjesta pljuje se sve od reda, od redara do Husrefa koji je zaduzio bas sve, koja smo mi bagra
-
belosevic28
- Kontakt:
Nikoga, samo Husref moze voditi Sarajevo !!! Doduse i igrati formaciji 4 2 4Zeko87 je napisao/la:I koga bi doveo?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa oni koji su nas doveli do duple su i danas tu; treneri, rukovodstvo..igraci manje vise isti.
To sto smo pokoseni povredama, pa se improvizuje, to je drugi par opanaka. Istrpiti do zime. Proljece ce biti bordo aBda!
To sto smo pokoseni povredama, pa se improvizuje, to je drugi par opanaka. Istrpiti do zime. Proljece ce biti bordo aBda!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ako smo ozbiljan klub (a jesmo u odnosu na druge u PL ) onda treba sacekati kraj polusezone . Kakvi god rezultati bili interes FKS je da se zavrsi prvi dio prvenstva . Moramo jednom biti iznad mesetarenja . Ovakav broj povrijedjenih ne bi podnio ni Real , ni Yuve . Izbaci iz fkz dvojicu ili trojicu iz Laznih , a nama hvali 6 ponajboljih .zagorski je napisao/la:A sta treba hvaliti to sto smo ponizeni na derbiju, sto nas je klub koji je nastao prije 2 godine razvalio, sto konstantno nemamo nikakve igre, sto nam je atmosfera u ekipi i klubu vrlo losa... Sta? To bi trebalo hvaliti?!ronaldo99 je napisao/la:Hebo majku juce uzeli duplu, kovali sve u zvijezde, a dns 2 boda iza prvog mjesta pljuje se sve od reda, od redara do Husrefa koji je zaduzio bas sve, koja smo mi bagra
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Drugo pol katastrofa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.