FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pitar6785
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitar6785 » 26 sep 2019, 15:39

onaj golman plus stanoja rahmanovic tatar svi trebaju minute.

Sto se tice Seata, to je potez boli glava, cak i ako im je dat samo na koristenje a posebno ako im je dato u trajno vlasnistvo.
Sisoje se oglasio po svim portalima jer je dao po 2k km po igracu za premije protiv nas. Naj jeftini seat je 16-17 k km al da je pod rentu dat 30 km je minimum po danu..Ja sam bio predlozio na vjesanje sabre husrefa ili hadzica posle siso citya al sad posle pobjede nad borcem i interview husevog doso sam do zakljucka da ova grupa ljudi radi dobar poso.

Cist go velezu ponisten i cist jedanesterac nije nam dosuden protiv sisoje, = mi bi imali isti bodova ko i skretnica

Drugo govori se da se ova grupa ljudi zaduzila 4 m km ako jeste svaka cast posebno na tom sto je to isplatila u roku 10 mjeseci, prije toga 20 godina 2 titule i 4 kupa ljudi se zaduzili 3.6 miliona i za 20 godina nisu mogli to da vrate, igraci izlazili iz kluba ko iz cevabdzinice sad imamo 5 igraca po 5 godina

Pogledajte sad malo nase sponzore 4 kompanija avio kompanija svijeta nam je GENERALNI SPONZOR al pored toga pogledajte sponzore vidjecete da imamo iste sponzore kosto smo orije imali plus bar 20 novih a i broj ukupni sponzora je veci bar za 20. Sponzor ti da 25 auta i onda pitar kritikuju

Nadzite ekipu koja je zadrzala kostur tima 4 godine i u te 4 godine konstantno pojacavala ekipu. Npr nihad je otiso serbedzic je doso. Ni jedna pozicija nije slabija ove godine od proske godine u ova doba. Jedino Ahmet, doveden je crnicki al niko se nije nado da ce Ahmet od najboljeg igraca sezone Toliko past u formi...

Idemo starost uzet i onda ubice odradit i to je to

VOLIM TE SARAJEVO[/quote]
Prvo, nisu oni nasli Turkish airlines. Drugo, svi ti stari/novi sponzori su manje ili vise firme koje same nude usluge sponzoniranja (obrati paznju i na komsije, imamo dosta istih sponzora). Trece, sponzor nam je dao tuKi, a ne auta, jer su ista placena cca 600.000 necega, a od toga najvise koristi ima rumeni seljak Jahic koji je ujedno i direktor Porschea (ili direktno Seata, ispravite me ako grijesim), koji je na taj nacin sebi obezbjedio + u firmi, a ne sumnjam da se i ugradio u vozila. Da me ne shvatis pogresno, vozila su najmanji problem i neka ih, ali ipak mislim da trebaju doci kao slag na tortu, a ne prije rjesavanja nekih drugih, bitnijih, stvari.[/quote]

Sad je problem sto je TA doso posle tana sad je problem sto je klub platio 600 k km auta, ja sam sretan haveru radi toga, to sto su sponzori sami od sebe sponzori to nije grijeh al kazem imamo vise sponzora nego prije tana..

Evo par forumas cak pise da se papirologija oko zemljista za stadion i izgradnje istog radi.. polahko al napisao sam zasto nisi odgovorio koja je ekipa 4 godine konstantno zadrzala kostur ekipe i pojacavala ekipu svake godine..

Razumim ja tebe i ugao iz kojeg ti gledas al ovo sto su neki puhali tipa igraci bojkotovali jer nije para bilo ocito je do tih silni provjera jer ako je mogo da nagradi igrace sa 600 k km za auta valjda 600 k km je moglo pokrit te plate..[/quote]
Svaka ti je na mjestu..istina je da se radi na stadionu,ako te zanima napisi mi u pp[/quote]

Zanina brate naravno, ako je tajna neka ili ako bi ovaj zeljovski portal to mogo citat (privatne poruke) onda nemoj. Ako je sigurna poruka onda salji..

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 26 sep 2019, 15:44

@Sarajlijaaa46, auta su nas najmanji problem, nego ti rece "svaka ti je na mjestu" pa rekoh da li se bas sa svime slazes. Nema zime.
Da je nama kako oteti bodove i od Mladosti, moglo bi se reci da rezultatski i nismo tako lose prosli ovaj dio (uzevsi sve u obzir).
U iducem dijelu Zrinjski docekuje oba Sarajevska tima.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 26 sep 2019, 15:44

siroliver69 je napisao/la:Prvo, cestitam svima
Drugo, sreca prati hrabre
Treca, bez kalkulacije u KUP-u
Cetvrto, nema alibija nikad
Peto, yebem te željo
Sesto, hocemo stadion bilo gdje
Sedmo, Yebem te listico :mrgreen:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Sarajlijaaa46
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijaaa46 » 26 sep 2019, 15:45

Pitar6785 je napisao/la:onaj golman plus stanoja rahmanovic tatar svi trebaju minute.

Sto se tice Seata, to je potez boli glava, cak i ako im je dat samo na koristenje a posebno ako im je dato u trajno vlasnistvo.
Sisoje se oglasio po svim portalima jer je dao po 2k km po igracu za premije protiv nas. Naj jeftini seat je 16-17 k km al da je pod rentu dat 30 km je minimum po danu..Ja sam bio predlozio na vjesanje sabre husrefa ili hadzica posle siso citya al sad posle pobjede nad borcem i interview husevog doso sam do zakljucka da ova grupa ljudi radi dobar poso.

Cist go velezu ponisten i cist jedanesterac nije nam dosuden protiv sisoje, = mi bi imali isti bodova ko i skretnica

Drugo govori se da se ova grupa ljudi zaduzila 4 m km ako jeste svaka cast posebno na tom sto je to isplatila u roku 10 mjeseci, prije toga 20 godina 2 titule i 4 kupa ljudi se zaduzili 3.6 miliona i za 20 godina nisu mogli to da vrate, igraci izlazili iz kluba ko iz cevabdzinice sad imamo 5 igraca po 5 godina

Pogledajte sad malo nase sponzore 4 kompanija avio kompanija svijeta nam je GENERALNI SPONZOR al pored toga pogledajte sponzore vidjecete da imamo iste sponzore kosto smo orije imali plus bar 20 novih a i broj ukupni sponzora je veci bar za 20. Sponzor ti da 25 auta i onda pitar kritikuju

Nadzite ekipu koja je zadrzala kostur tima 4 godine i u te 4 godine konstantno pojacavala ekipu. Npr nihad je otiso serbedzic je doso. Ni jedna pozicija nije slabija ove godine od proske godine u ova doba. Jedino Ahmet, doveden je crnicki al niko se nije nado da ce Ahmet od najboljeg igraca sezone Toliko past u formi...

Idemo starost uzet i onda ubice odradit i to je to

VOLIM TE SARAJEVO
Prvo, nisu oni nasli Turkish airlines. Drugo, svi ti stari/novi sponzori su manje ili vise firme koje same nude usluge sponzoniranja (obrati paznju i na komsije, imamo dosta istih sponzora). Trece, sponzor nam je dao tuKi, a ne auta, jer su ista placena cca 600.000 necega, a od toga najvise koristi ima rumeni seljak Jahic koji je ujedno i direktor Porschea (ili direktno Seata, ispravite me ako grijesim), koji je na taj nacin sebi obezbjedio + u firmi, a ne sumnjam da se i ugradio u vozila. Da me ne shvatis pogresno, vozila su najmanji problem i neka ih, ali ipak mislim da trebaju doci kao slag na tortu, a ne prije rjesavanja nekih drugih, bitnijih, stvari.[/quote]

Sad je problem sto je TA doso posle tana sad je problem sto je klub platio 600 k km auta, ja sam sretan haveru radi toga, to sto su sponzori sami od sebe sponzori to nije grijeh al kazem imamo vise sponzora nego prije tana..

Evo par forumas cak pise da se papirologija oko zemljista za stadion i izgradnje istog radi.. polahko al napisao sam zasto nisi odgovorio koja je ekipa 4 godine konstantno zadrzala kostur ekipe i pojacavala ekipu svake godine..

Razumim ja tebe i ugao iz kojeg ti gledas al ovo sto su neki puhali tipa igraci bojkotovali jer nije para bilo ocito je do tih silni provjera jer ako je mogo da nagradi igrace sa 600 k km za auta valjda 600 k km je moglo pokrit te plate..[/quote]
Svaka ti je na mjestu..istina je da se radi na stadionu,ako te zanima napisi mi u pp[/quote]

Zanina brate naravno, ako je tajna neka ili ako bi ovaj zeljovski portal to mogo citat (privatne poruke) onda nemoj. Ako je sigurna poruka onda salji..[/quote]
Ma ne bi ovdje,ako te zanima samo napisi bilo sta u pp pa ti kazem :opaopa:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 26 sep 2019, 15:53

alacious je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:Meni su Milanovic i Letic veca pojacanja od Oremusa , pa i Gavrica . Momci odigrali svaku minutu . Borbeno , mozda se nisu prilagodili(a znamo da je to tesko u FKS) , mozda i pad forme , ali da ima hljeba u njima ima . Oremus i Gavric mi smrde(pardon mirisu) na onog Crnogorca . Uvijek povrijedjen i uvrijedjen (naravno zdravlje djeteta najbitnije), a onda ode iz FKS i zamalo ne odvede u grupe Evrope neku žlj ekipu . Cudna neka povreda . E ovo mi se ne djasvi .
Druže, Oremuš imao lom kosti, nema tu uvrijeđen ili povrijeđen, zna se šta je kost.

A Gavrić igrao od početka sezone do prošle sedmice, ni blizu da je on problematičan sa povredama.
Za Oremusa ako nije skriveni lom ili slicno ok . Gavric odigrao 659 min. (majstor poteza , ima pas ...) 0 asis. 0 golova , Djokanovic 767 min 1 asis.
Postujem ja tvoje misljenje , ali ga mi znamo dobro platiti . Nek bude kako Ti kazes , meni su iskustva drugacija . Crnogorac ovdje opjevan kao raja , ljudina , a ne igra . Ode i proigra i to kako . Koga su guje klale ....
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 sep 2019, 15:54

kengur je napisao/la:@Sarajlijaaa46, auta su nas najmanji problem, nego ti rece "svaka ti je na mjestu" pa rekoh da li se bas sa svime slazes. Nema zime.
Da je nama kako oteti bodove i od Mladosti, moglo bi se reci da rezultatski i nismo tako lose prosli ovaj dio (uzevsi sve u obzir).
U iducem dijelu Zrinjski docekuje oba Sarajevska tima.
Kada to Zrinjski igra sa Olimpikom i Sarajevom?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 26 sep 2019, 15:57

Cim su problem Seati, shvatis da nema problema :lol:
Svaki iole normalan klub koji zeli napredak, bi na sva zvona objavio da imaju takav ugovor i tu mogucnost, samo se nasim navijacima to ne svidja... :lol:

Tuzno je to u stvarnosti...

Svi imamo gresaka, krenem prvo od sebe... a kamoli ljudi koji vode klub, firmu, ili vrtic... pa mozes uzeti i vodje koje vode navijacke grupe...
Al pripisivati seate kao nesta lose je zla namjera da se neko diskredituje... Ali da su to i tacne informacije(uslovi kakvi se ovde pisu), opet je velika glupost to pripisivati kao neuspjeh i losu stvar...

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 26 sep 2019, 15:59

@AngelDiMaria,@Zip,@pasica,@zagorski,@skoroalen,@Sabinho ... sad Djokanovic solidan , a i Saban ko nesto zna (@Angel ).
Ma nije problem mjenjati misljenje , kazem samo treba ISTRPITI i onada ces znati na cemu si sa Akademcima . Govorit cete tako i za Mustafica i Kurdica , samo polako .

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 26 sep 2019, 16:05

Naravno istrpiti akademce,to znaci istrpiti sezonu ili dvije sa dobrom minutazomvi apsolutno se slazem sa tobom samozdravlje,al sto se tice Mustafica on je dobio itekako priliku i za razliku od ostalih puno vise i mislim da ga treba poslati negdje na posudbu,nazalost mislim da on trenutno ne zna i ne moze vise kod nas,a u celiku,mladosti itd. bi mogao igrati prvu postavu.A sto se ostalog tice sto si napisao za akademce i da ih treba istrpiti apsolutno se slazem
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 26 sep 2019, 16:11

zagorski je napisao/la:Mi moramo biti jaki, biti jaci od konkurencije i onda ce nas boliti briga za tim zakulisnim radnja i stimaljkama kona i ostalih.
Sve dok je nas budzet za igrace i igracki kadar slican njihovom te zakulisne radnje ce imati efekta i moci ce se odraziti na tabelu, tek kad mi ojacamo toliko da nas ne mogu vise pratiti, kad nas budzet i igracki kadar bude osjetno jaci od njihovog nece nam moci nista tamam da kompletan savez i sudijsku organizaciju stave pod svoju kontrolu.
Dakle, neka nas odgovor na prljave igre bude jacanje ekipe, jacanje finansija i podizanje generalno na jedan visi nivo.
Halali postujem te , ali pitao bh te da je neko od Borcevih bio na 15 cm. od Ahmetovica . Osteceni protiv fkz (crveni i ponisten gol trebao biti), protiv TC 2 penala , sinoc penal . Mnogo je brate , ali jesam zato da nikad ne uprljamo obraz , no ako dodje do 32-33 kola . Ne treba biti ovca i naivan .

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 sep 2019, 16:17

U nedjelju će od 16 sati Mladost DK biti domaćin Sarajevu, a susret u Doboju kod Kaknja će suditi Luka Bilbija iz Prijedora. Utakmicu sa MGM Farm Arene će prenositi Moja TV.

Igraj bordo-bijeli ole, ole!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 26 sep 2019, 16:23

Sjeverjecudo je napisao/la:Naravno istrpiti akademce,to znaci istrpiti sezonu ili dvije sa dobrom minutazomvi apsolutno se slazem sa tobom samozdravlje,al sto se tice Mustafica on je dobio itekako priliku i za razliku od ostalih puno vise i mislim da ga treba poslati negdje na posudbu,nazalost mislim da on trenutno ne zna i ne moze vise kod nas,a u celiku,mladosti itd. bi mogao igrati prvu postavu.A sto se ostalog tice sto si napisao za akademce i da ih treba istrpiti apsolutno se slazem
OK posudba ili raskid ugovora nije nesto sto ce momku zivot syebat . Ja vjerujem da ima i te kako materijala , nek se momak uhljebi u MDK , pa 2 Turska . Sasvim ok . Odigrao 433 min , dao vazan gol , protiv Batea pokazao da zna , ako se moze reci "predasistencija" isto i protiv Veleza ?
Efenberg (se zvao Svabo , na njega mi vuce , samo da ojaca) . Samo nek djeca iz BiH zive od bh sporta , odnosno FKS . Pare strane , ma neka i kako ih zovete uhljebi , nasa su djeca . odose prijatelju van BiH , ko ce ostati . Pare vijetnamske i malezijske , bit ce i za Oremusa , Gavrica i Stanoju. :thumbup: Dodao bih da i Musemic ove sezone im daje sansu . Kad moze Velkoski , mogao je gurati Guzinu i Hodzica(niko mu A ne bi rekao) , nije i to je super.
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 26 sep 2019, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 26 sep 2019, 16:27

Samozdravlje je napisao/la:@AngelDiMaria,@Zip,@pasica,@zagorski,@skoroalen,@Sabinho ... sad Djokanovic solidan , a i Saban ko nesto zna (@Angel ).
Ma nije problem mjenjati misljenje , kazem samo treba ISTRPITI i onada ces znati na cemu si sa Akademcima . Govorit cete tako i za Mustafica i Kurdica , samo polako .
Nadam se samo da si me svrstao ovdje kao istomisljenika oko akademaca. Ako procitas moje postove, nikad ni jednog nisam popljuvao niti rekao da ne valja. Uvijek sam govorio i stojim iza toga, istrpiti ih. Iza Mustafica stojim od prosle godine, od njegove asistencije protiv zrinsjkog kad je bilo 4:2, iza Sabana od pocetka, vidi se da zna, samo mu fali iskusnih saigraca da se trenutni pritisak rasporedi i na njih. DJokanovic pogubljen od 60 minute jer pritisak cini svoje. Bilo ko od trojice iskusnih da se vrati , svi ce oni proigrati na vecem nivou i postaviti standarde ala Pidro i Mujakic. Pozdrav sefe ;)
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 26 sep 2019, 16:31

AngelDiMaria je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:@AngelDiMaria,@Zip,@pasica,@zagorski,@skoroalen,@Sabinho ... sad Djokanovic solidan , a i Saban ko nesto zna (@Angel ).
Nadam se samo da si me svrstao ovdje kao istomisljenika oko akademaca. Ako procitas moje postove, nikad ni jednog nisam popljuvao niti rekao da ne valja. Uvijek sam govorio i stojim iza toga, istrpiti ih. Iza Mustafica stojim od prosle godine, od njegove asistencije protiv zrinsjkog kad je bilo 4:2, iza Sabana od pocetka, vidi se da zna, samo mu fali iskusnih saigraca da se trenutni pritisak rasporedi i na njih. DJokanovic pogubljen od 60 minute jer pritisak cini svoje. Bilo ko od trojice iskusnih da se vrati , svi ce oni proigrati na vecem nivou i postaviti standarde ala Pidro i Mujakic. Pozdrav sefe ;)
Iskreno izvini , ok si lik , al bas . Nisam se mogao vracati 10-tine stranica , samo iskoristio ovu , gdje vidjeh tvoje pohvale . Mladost-ludost . :bow:

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 26 sep 2019, 16:36

MortemHz je napisao/la:U nedjelju će od 16 sati Mladost DK biti domaćin Sarajevu, a susret u Doboju kod Kaknja će suditi Luka Bilbija iz Prijedora. Utakmicu sa MGM Farm Arene će prenositi Moja TV.

Igraj bordo-bijeli ole, ole!
Omjer s Bilbijom: 2-2-0 :D

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 26 sep 2019, 16:58

Ako dozvolite jos samo ovo . Kupu ne bih pristupio isuvise ozbiljno . Igrati da pobjedimo , ali odmoriti i zastititi Serbecica, Rahmanovica,Tatara, Milanovica , Letica ,Ahmetovica . Mozda jedino Lazica na desnog stopera , naravno Kurdic lijevo . bekovi Saban i Hodzic . Velkoski(Guzina),Djokanovic, Mustafic sredina . Sisic-Handzic- velkoski(Brazilac , Salcin). Kovacevic branio 53 utakmice , te pripreme repke , puno brate . Premda je nezamjenjiv , ja bih ga odmorio.
Prvo ovo je teska tekma , pred Lazne (vrlo bitna) , drugo Titula nam je mnogo bitnija od Kupa . Kad se zakuha pred kraj prvenstva SF,F . Bogami i prosle godine nam je Kup bio opterecenje . Trece osvojili prosle godine DK , mozemo opet naredne (ubile nas povrede). Cetvrto ni ovaj sastav nije zapodcijeniti .
Naravno izvinjavam se onom velikom Pitaru sto rece , ne znas Ti kako je bilo na Bradini slavlje :rol: :bow:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 26 sep 2019, 16:59

Qrate smo srece. Hebem ti listicu, odmah na pocetku.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 26 sep 2019, 17:02

Seati se kupuju kad sve druge, prioritetnije stvari rijesis u klubu. Ovako je to cisto ubleharenje i ugradivanje.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 sep 2019, 17:19

Šta ste se prepali, tradicija je na našoj strani. :kafa:
Od tri pobjede na Pecari, dvije ostvarene u kupu.
Od tri pobjede na Pecari, dvije ostvarene bez gostujućih navijača.
Niko ne ode dole i uzimamo bez po' muke. :kafa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 26 sep 2019, 17:36

:nene:
Sarajlijaaa46 je napisao/la:Sta vi mislite o pitanju stadiona?Ima li nade za ovo sto sam ja pisao?Dobio sam provjerenu informaciju..Nadati se Bogu da izgradimo u butmiru neku bordo arenu,kad spomenem to odmah se najezim!Valjda ce prije moje smrti napraviti stadion da i to dozivim..
Kako ide dobijena informacija od do, i sta ti mislis o tome. U cemu je problem, jer mora postojati neko ALI?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo i 8 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []