Za Oremusa ako nije skriveni lom ili slicno ok . Gavric odigrao 659 min. (majstor poteza , ima pas ...) 0 asis. 0 golova , Djokanovic 767 min 1 asis.alacious je napisao/la:Druže, Oremuš imao lom kosti, nema tu uvrijeđen ili povrijeđen, zna se šta je kost.Samozdravlje je napisao/la:Meni su Milanovic i Letic veca pojacanja od Oremusa , pa i Gavrica . Momci odigrali svaku minutu . Borbeno , mozda se nisu prilagodili(a znamo da je to tesko u FKS) , mozda i pad forme , ali da ima hljeba u njima ima . Oremus i Gavric mi smrde(pardon mirisu) na onog Crnogorca . Uvijek povrijedjen i uvrijedjen (naravno zdravlje djeteta najbitnije), a onda ode iz FKS i zamalo ne odvede u grupe Evrope neku žlj ekipu . Cudna neka povreda . E ovo mi se ne djasvi .
A Gavrić igrao od početka sezone do prošle sedmice, ni blizu da je on problematičan sa povredama.
Postujem ja tvoje misljenje , ali ga mi znamo dobro platiti . Nek bude kako Ti kazes , meni su iskustva drugacija . Crnogorac ovdje opjevan kao raja , ljudina , a ne igra . Ode i proigra i to kako . Koga su guje klale ....