Zeko87 je napisao/la:@samo zdravlje
Slažem se sa tvojim pisanjem i meni se čini da ova uprava, kudikamo, radi bolji posao od prijašnjih, treba tu vremena, rezultata da se napravi dobar posao. Treba znati da svaki doveden igrač na ovaj način, tj da dovodimo samo igrače koji nemaju kluba, predstavlja mač sa dvije oštrice, jer su to uglavnom zapušteni igrači, van fizičke forme i utakmica u nogama, koje moraš o trpiti dok se vrate u formu.
Gledam intervju Ahmetovića, kaže kad ga je Zeba zvao da se vrati u Slobodu on odlučio bio da završi karijeru, imao 96kg i sezonu poslije toga dođe kod nas nakon svega toga. Zamisli u kojem su stanju ostali igrači , posebna kritika mladim igračima, koji bi trebali jesti zemlju 150 minuta u komadu a ne 25, kad je Merso babo lige, a čovjek zaradio pare, ima godina i opet nezamjenjiv, najopasniji, najkorisnijih.
Ne bolujem od toga koliko ko ima godina, teren je referenca, ako si igračina i zadovoljavaš što treba, igraj do 45. godine što se mene tiče.
Igrači kakvi god da su naši su, nikad nisam zviznuo ni jednom igraču našeg kluba a pratim naš klub 20 godina, samo podrška i aplauz, čak i nakon ove petice sad, i kad su nas u super kupu razbili 4:0 na Grbavici, ili 3:0 na Koševu. Navijač navija i bodri na stadionu, a ovako po forumima može tu i tamo neka sugestije i dobronamjerna kritika...
- E ja trenutno ne mogu vise od ovog-forum , mislim dobronamjerno. Nek mi 5 forumasa kaze nerise stari , razmilit cu koji su i postupit ...
- Ahmetovica volim i postujem,gotivim i Hebiba , iskren da budem Krstu malo manje , a ima ugovor do 2021(kao i Husref
- Po meni klupa plafon , mozes li ih zamisliti u CZ i Dinamu vise od jedne sezone (ono zatrebali), a oni vedete po 270 min. po 3-5 sezona
- Nemam ja nista protiv da Husref pije kahvu sa Amarom Osimom i Jahic sa onim gazdom Tuzla C. , ali da 2x sedmicno ,popiju i oni sami
- Kad se Husref i Jahic budu druzili i van "terena" , hocu reci da imaju kolegijalne odnose (medjusobno postovanje , a ne antagonizam- vidi se ovo po forumasima) bit ce FKS-u puno bolje . Samo ujedinjeni Husref,Sabrina,Hadzija,Jahic,Dzeno i dr mogu poboljsati rad Akademije i doprinjeti boljitak FKS. Ovako sitnosicarski interesi ni njima samim nece dobro donijeti ili nece onoliko koliko bi moglo.