FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Centre forward
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Čak i da Cou odigra sezonu k'o što je npr 'dinho 2005, naši ga neće kupit' za one novce, ma nema šanse.
Možda u tih stotinjak miliona bude i Dembele pa se nekako i dogovorimo sa separatistima.
Kimmich na momente baš podsjeti na Lahma. Davies će uskoro ostvarit' transfer u naš košarkaški tim.
Možda u tih stotinjak miliona bude i Dembele pa se nekako i dogovorimo sa separatistima.
Kimmich na momente baš podsjeti na Lahma. Davies će uskoro ostvarit' transfer u naš košarkaški tim.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
vidi Boatenga sto okrece guzi.cu ko ja kad sam u limačima bio
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Davies i Boa na istoj strani u odbrani, to ne može na dobro
-
- Kontakt:
Ajatolah
Koji je njima bio da njega ostave, kako dupe okrece.

Koji je njima bio da njega ostave, kako dupe okrece.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
- Kontakt:
Meni je do sad Süle najvece razocarenje..nadam se da ce se malo dozvat, i vrait formu..
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kako uvijek, cijelu karijeru, okrece dupe kad neko suta? Halo fraeru, cuvaj gol a ne muda 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Standardno raspad drugo poluvrijeme...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
10 gol u 6 kola 

-
- Kontakt:
Uzasna igra, uzasna..ni najmanjeg napretka, uvijek ista prica..
Primas dva gola od Paderborna, nema buducnosti sa ovim Kovacem na klupi a vi pisite hvalospjeve poslije jedne dobre utakmice.
Znači primamo 2-3 gola nije bitno s kim igramo
Ko pise hvalospjeve???harden je napisao/la:Primas dva gola od Paderborna, nema buducnosti sa ovim Kovacem na klupi a vi pisite hvalospjeve poslije jedne dobre utakmice.
VOLIM BAYERN

Pa de prvo pogledaj rezultate zadnjih 10 tekmi pa onda nesto napisi, ili je kod tebe fazon samo da se pise pa kako god!coelho41 je napisao/la:Znači primamo 2-3 gola nije bitno s kim igramo
VOLIM BAYERN
Ti pises kako niko ne pise kad odigramo dobro, zapitaj se zasto.isakovich je napisao/la:Ko pise hvalospjeve???harden je napisao/la:Primas dva gola od Paderborna, nema buducnosti sa ovim Kovacem na klupi a vi pisite hvalospjeve poslije jedne dobre utakmice.
Nije mi jasno kako se svaki put raspadnu drugo poluvrijeme

Fantasticna tekma,zasluzena pobjeda.
Uzivao sam gledajuci ovu borbu,svaka cast Paderbornu fizicki su bili pravo dobri.
Couthino majstor,fenomenalan je,i siguran sam da ce biti otkupljen bez obzira na lovu.
Zalosno je sto ovakav tim nema priliku da suradjuje sa trenerom koji zna i moze jos vise izvuci iz pojedinca,al sta je tu je.
Uzivao sam gledajuci ovu borbu,svaka cast Paderbornu fizicki su bili pravo dobri.
Couthino majstor,fenomenalan je,i siguran sam da ce biti otkupljen bez obzira na lovu.
Zalosno je sto ovakav tim nema priliku da suradjuje sa trenerom koji zna i moze jos vise izvuci iz pojedinca,al sta je tu je.
VOLIM BAYERN

Prvo poluvrijeme dobro ali završnica očajna a u drugom valjda pomislili lako ćemo pa nam Padeborn složi dva komada.Ekipa mi je nekako djelovala nezainteresovano kao da su već mislima u Londonu.
Lewa opet fuli prazan gol ali eto iskupio se ovim lobom pred kraj, Coutinho dosta dobar al' nekad pravi potez viška.
Kakva golčina Collinsa.
Lewa opet fuli prazan gol ali eto iskupio se ovim lobom pred kraj, Coutinho dosta dobar al' nekad pravi potez viška.
Kakva golčina Collinsa.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Prvi smo, hvala Schalke.
I am not yet born; O hear me.
To je druga stvar,to nisu hvalospjevi,vec samo dobra volja da se nakon pobjede napise par recenica u pozitivi, vidio si sam da nakon samo jednog primljenog gola ima vise komentara nego nakon pobjede 4:0 sa Kelnom.harden je napisao/la:Ti pises kako niko ne pise kad odigramo dobro, zapitaj se zasto.isakovich je napisao/la:Ko pise hvalospjeve???harden je napisao/la:Primas dva gola od Paderborna, nema buducnosti sa ovim Kovacem na klupi a vi pisite hvalospjeve poslije jedne dobre utakmice.
Nije mi jasno kako se svaki put raspadnu drugo poluvrijeme
Po meni je to malo ono u najmanju ruku dvolicno.
Pad izazvan izmjenama,pogubila se ravnoteza i to je to,sreca pa imamo Lewu koji dominira mada onaj promasaj je smijesan.
VOLIM BAYERN
Ne znam, ne osjecam potrebu da napisem nesto dobro jer par dobrih utakmica zamaze oci, dzaba kad cemo opet pasti bez ispaljenog metka protiv neke jace ekipe. Mislim da je tako i kod vecine drugih forumasa, pa dosta ih ni ne pise nakon prosle sezone i Liverpoola, a pocet ce kad ova neznalica napusti klubu Bayerna, siguran sam. Mozda ima i dvolicnih, necu reci da nisi u pravu, al ipak vise je ovih poput mene.isakovich je napisao/la: To je druga stvar,to nisu hvalospjevi,vec samo dobra volja da se nakon pobjede napise par recenica u pozitivi, vidio si sam da nakon samo jednog primljenog gola ima vise komentara nego nakon pobjede 4:0 sa Kelnom.
Po meni je to malo ono u najmanju ruku dvolicno.
Pad izazvan izmjenama,pogubila se ravnoteza i to je to,sreca pa imamo Lewu koji dominira mada onaj promasaj je smijesan.
Ekipe poput Paderborna treba da dominantno dobijemo ybt ne da se do zadnje sekunde ne zna hoce li tri boda u Minhen. Pa to je zadnja ekipa lige i siguran putnik u Cvajtaru a ti primas dva gola od njih umjesto da rutinski zavrsis utakmicu. Dzaba pobjede kad ovo ne valja, ova igra nije ni za sta, s tim se nece ni polufinale LP vidjeti a razloga za optimizam nema jer da Kovac zna nesto poboljsati, napravio bi to do sad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.