FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Ok, boateng jest okrenuo ledja ali treba spomenuti i comana koji ne prati beka paderborna te ovaj upucuje ne ometam centarsut. Boa vise nije za ozbiljne utakmice, ovako moze poslužiti kad je pomor ozljeda inace treba biti debela zamjena
Meni bilo ok, imali smo dovoljno sansi za rjesit utakmicu puno prije, iz nasih gluposti se zakompliciralo
Bilo bi lijepo da se pohvali igra javia u 2 poluvremenu, sjajan je bio. Dueli, postavljanje, skokovi... Sve sto nam treba u vezi kontra totenhama, on i kimmich bi bili zanimljiv tandem
Coutinho maestralan
Meni bilo ok, imali smo dovoljno sansi za rjesit utakmicu puno prije, iz nasih gluposti se zakompliciralo
Bilo bi lijepo da se pohvali igra javia u 2 poluvremenu, sjajan je bio. Dueli, postavljanje, skokovi... Sve sto nam treba u vezi kontra totenhama, on i kimmich bi bili zanimljiv tandem
Coutinho maestralan
Sve je to ok, ne moze se globalizirati, daleko je sve to od objejtivnog.Za mene Bayern je isto i 2001,2013 i protiv Getafea i Zenita i poslije 7up sa barcom i 1-2 Manchester finale i ovo danas, jednostavno sam fan,na zalost ne mogu utjecati na to ko ce biti trener al se radujem svakoj pobjedi .
Moje razocaranje je bilo poslije Lpoola strasno, bio sam totalno razocaran na kukavicluk ekipe,jos sam to sve uzivo gledao, patnju i muku igraca trenera koji konstantno nesto mlatara rukama a niko ga ne gleda.
Moje razocaranje je bilo poslije Lpoola strasno, bio sam totalno razocaran na kukavicluk ekipe,jos sam to sve uzivo gledao, patnju i muku igraca trenera koji konstantno nesto mlatara rukama a niko ga ne gleda.
VOLIM BAYERN
-
- Kontakt:
Joj vas, kao da nas je izbacio fk sarajevo a ne liverpol... To je bilo lani, gotovo odavno, idemo dalje
Nije poenta sto su nas izbacili nego KAKO. Onakvu kukavicku igru ne vidim kad gledam svoje Jedinstvo a ne Bayern.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ko god nas pritisne daje nam 2 gola, nije bitno jel Liverpool ili Paderbornisakovich je napisao/la:
Pa de prvo pogledaj rezultate zadnjih 10 tekmi pa onda nesto napisi, ili je kod tebe fazon samo da se pise pa kako god!coelho41 je napisao/la:Znači primamo 2-3 gola nije bitno s kim igramo
Treći pravi test ove sezone dolazi sad u utorak. Prva dva nisu bila dobra generalno, vidjet ćemo ovaj. Ova buranija nije nikakav test.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Igra kojom stvaramo ovoliko sansi za gol ne moze biti losa.
Imamo problem da se puno masi, Robbery bi danas makar 3 komada uvalio..
Nazad nismo koncentrisani do kraja, zato popustamo i primamo golove...
Imamo problem da se puno masi, Robbery bi danas makar 3 komada uvalio..
Nazad nismo koncentrisani do kraja, zato popustamo i primamo golove...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Objektivno danas je trebalo biti na poluvremenu jedno 5-0 za nas. To što smo se ispromašivali rekao bih da je posljedica "lagano" ćemo pobjediti i nema se potrebe brinuti.harden je napisao/la:Ne znam, ne osjecam potrebu da napisem nesto dobro jer par dobrih utakmica zamaze oci, dzaba kad cemo opet pasti bez ispaljenog metka protiv neke jace ekipe. Mislim da je tako i kod vecine drugih forumasa, pa dosta ih ni ne pise nakon prosle sezone i Liverpoola, a pocet ce kad ova neznalica napusti klubu Bayerna, siguran sam. Mozda ima i dvolicnih, necu reci da nisi u pravu, al ipak vise je ovih poput mene.isakovich je napisao/la: To je druga stvar,to nisu hvalospjevi,vec samo dobra volja da se nakon pobjede napise par recenica u pozitivi, vidio si sam da nakon samo jednog primljenog gola ima vise komentara nego nakon pobjede 4:0 sa Kelnom.
Po meni je to malo ono u najmanju ruku dvolicno.
Pad izazvan izmjenama,pogubila se ravnoteza i to je to,sreca pa imamo Lewu koji dominira mada onaj promasaj je smijesan.
Ekipe poput Paderborna treba da dominantno dobijemo ybt ne da se do zadnje sekunde ne zna hoce li tri boda u Minhen. Pa to je zadnja ekipa lige i siguran putnik u Cvajtaru a ti primas dva gola od njih umjesto da rutinski zavrsis utakmicu. Dzaba pobjede kad ovo ne valja, ova igra nije ni za sta, s tim se nece ni polufinale LP vidjeti a razloga za optimizam nema jer da Kovac zna nesto poboljsati, napravio bi to do sad.
Sigurno da su promjene negativno utjecale na igru. Vjerojatno su se igrači i malo štedili znajući kakva tekma nas čeka u utorak. Opet, ne možemo dobiti 2 gola od Paderborna i strepiti za pobjedu.
Za neke procjene koliko ova ekipa može treba pričekati ipak ove teže utakmice jer uz dužno poštovanje Kolnu i Paderbornu to nisu ekipe gdje mi možemo vidjeti koliko vrijedimo.
Coutinho za današnju partiju čista desetka.

-
- Kontakt:
Prvi smo ba ljudi, radujte se

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Hernandez zamijenjen zbog bolova u koljenu, nice.
-
- Kontakt:

Nije da se nije pisalo ovdje da, bi ga bilo pametno malo i odmoriti...Bayo je napisao/la:Hernandez zamijenjen zbog bolova u koljenu, nice.
Robert Lewandowski now has 10 goals after the first 6 Bundesliga games.
No player has ever scored this many this early in Bundesliga history
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Dominirao je protiv Paderborna ako će ti biti lakše, za njegov eventualni otkup treba nastaviti dominirati protiv top klubova.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Zabi ga Bilal opet.
Najbolji igrač Fiorentine
I standing ovation na San Siru
Najbolji igrač Fiorentine
I standing ovation na San Siru
Kakav lik majko milaa. Definitivno pravi potez odlazak u Seriu A na jednu godinu, za sve fudbalske sladokusce, sad odjednom Ribery odgovara svima, a dok je bio u Bayernu nije bio baš omiljen kod navijača top klubova, očigledno jer je predstavljao opasnost kao što to radi sada u Fiorentini. Grandeee Bilal
- Bayern@heart
- Kontakt:
Brat Bilal

Stanite mlo zar to nije onan Ribery zbog kojeg ste molili Boga d ide,jer je star i gusi Bayern.
Dupli arsini.
King ostaje king
Dupli arsini.
King ostaje king
VOLIM BAYERN
Kakve veze imaju njegove partije u Fiorentini s tim sto je on ostario i nije vise bio nivo Bayerna? On ce i sa 45 godina biti dobar za Fiorentine, to nikakve veze sa Bayernom nema. Uozbiljite se.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Ne moze se porediti nacin i intenzitet kojim igraju Bayern i Fiorentina. Viole nekad igraju kontre, a nekad preuzmu inicijativu u toku utakmice. Bayernov stil igre zahtjeva potpunu kontrolu i konstantni napad tokom citavog meca. Takodjer, Ribery u Fiorentini konstantno mijenja pozicije, cas igra F9, pa 10, pa ponekad (ali mnogo rijedje nego u Bayernu) lijevo krilo. A da je kralj i da nam je srce ko Rusija zbog njegovih igara, to nema dileme.
I am not yet born; O hear me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.