Stanic me iznervirao u par navrata

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ne vidim da je saik osporio da smo iz istog grada,lik se zajebava.FCS-FCS je napisao/la:kontam da smo iz istok grada pa onda tebe ne kontam sekundeelSaik je napisao/la:Fali im ono "na na na, yebemo horde zla..."
pjevali i psovali su nasem gradu ..pa i onaj debilski trans protiv SARAJEVA i RAJE i CARSIJE..
ne mozes pobjeci od toga haveu da si iz ovog najljepseg GRADA
Kafa...apsolutnopile87 je napisao/la:Upravo to sto si naveo jos bih dodao samo da losije igramo ove da kazem jace tekme jer nema vodje na terenu sto je prosle godine bio Bekric i kada ga nije islo...Ima jos dosta do kraja.. Kafa pred Rudar?boccaccio je napisao/la:Nema se sta reci,potpuno realno,bolji su bili bas za taj gol,predstava bez veze od obje ekipe,nista posebno,a steta jer je lijepo vrijeme bilo i teren solidan,mislim da se moglo daleko vise i mislim da smo i u ovoj utakmici mogli zabiljeziti bolji rezultat...ali to ne ide kada vise od pola tima igra danas ispodprosjecno...u prvom redu Zeba,ali kako da ga nesto posebno krivim,kada igra cijelo vrijeme na krilnoj poziciji,i tu mi nije nikako jasno zasto Amar to isprobava skoro svaku utakmicu,Zeba je kreator igre,a ne krilni napadac...Colic je katastrofalan bio,Visca kada je usao katastrofalan...Savic bez veze,Culum opet puno trke,ali nije ovaj put bio na nivou kao proslih par utakmica...Lazo ne smije ni da pomisli da primi loptu,sudija svira faul...Vasilic kriv za gol,a ni Savic se nije nesto pretrgao da mu pomogne iako je mogao...Sehic nije kriv nizasta...Stanic prelos,ali ni njega apsolutno ne mogu kriviti,jer momak jednostavno igra poziciju za koju nije dovoljno kadar da je odigra,ne znam sta je sa Mirkom,nadam se da nije neka povreda,nego da je Amar nesto pokusavao takticki...idemo dalje,nema veze,drugi smo na tabeli,imamo sansu da pobjedimo sljedece kolo,da cekamo da Borac mozda kiksa i da odemo na pauzu prvenstva sa 5 bodova razlike,sto nije nenadoknadivo...ipak,ostaje zal za ovom utakmicom,jer mislim da smo mogli bolje...
P.S. Baljic mi se svidio kako igra,stvarno se vidi da je skolovan,mislim da bi on mogao mnogo napredovati,cim odradi kvalitetne pripreme...mali bi mogao biti stvarno dobar,ali treba biti strpljiv sa njim jer je jako jako mlad
Nije valjda onaj Šeha što ga je Osim gurao tvrdoglavo i nerezonski kada je čitav stadion mu zvižda i pljuvao ga?Buddy je napisao/la:Sreca pa su tu Kerla, Markovic i Šehic.
jes taj , zadovoljan ?elSaik je napisao/la:Nije valjda onaj Šeha što ga je Osim gurao tvrdoglavo i nerezonski kada je čitav stadion mu zvižda i pljuvao ga?Buddy je napisao/la:Sreca pa su tu Kerla, Markovic i Šehic.
malo ste se zahebali kod koreografije... obrnuli ste slovaPrPaAaa je napisao/la:Ovako ljudi .. imate cestitke , na Pa da tako kazemo solidnoj igri i dostojnom otporu ..
jbgaaa nadjacali smo vas i jbgaa .. posto je vas vecina gledala tv prenos moze neko da mi kaze sta je pisalo na koreografiji ?
Prikazana je na jednu sekundu i uspio sam vidjeti da piše nešto "sarajevski mangupi i ostala čaršijska raja..." za dalje stvarno ne znam.PrPaAaa je napisao/la:Ovako ljudi .. imate cestitke , na Pa da tako kazemo solidnoj igri i dostojnom otporu ..
jbgaaa nadjacali smo vas i jbgaa .. posto je vas vecina gledala tv prenos moze neko da mi kaze sta je pisalo na koreografiji ?
Cestitke na jesenjoj tituli,bili ste bolji danas od ovih nasih balerina koji su me svojom kukavickom igrom iznervirali ,a sta je pisalo nemam pojma cini mi se da su i neka slova bila pomjesana,PrPaAaa je napisao/la:Ovako ljudi .. imate cestitke , na Pa da tako kazemo solidnoj igri i dostojnom otporu ..
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, zlatandr i 43 gosta.