FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Mandrak
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Mandrak » 13 nov 2010, 16:22

Bezveze smo izgubili danas zbog jednog kiksa u odbrani, imali smo i par šansi da izjednacimo ali ne treba sad pljuvati po igracima.Kad pobjeđuju svi su dobri, kad gube niko ne valja :shock: . Treba im dati podršku u zadnjem kolu i dobro se pripremiti za proljece.
Stanic me iznervirao u par navrata :x :twisted: Kerla ubjedljivo najjaci stoper u državi :!:
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 13 nov 2010, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 13 nov 2010, 16:23

full kontakt utakmica, faulovi 38-19 (nismo ih izgleda napravili dovoljno da ne primimi ni taj jedan gol) :roll: :roll:

PS: Steta sto Dominkovic ne imade mu*a da prizna regularan (mangupski) gol :evil:

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 13 nov 2010, 16:26

FCS-FCS je napisao/la:
elSaik je napisao/la:Fali im ono "na na na, yebemo horde zla..." :mrgreen:
kontam da smo iz istok grada pa onda tebe ne kontam sekunde
pjevali i psovali su nasem gradu ..pa i onaj debilski trans protiv SARAJEVA i RAJE i CARSIJE..
ne mozes pobjeci od toga haveu da si iz ovog najljepseg GRADA
Ne vidim da je saik osporio da smo iz istog grada,lik se zajebava. ;)

Ma poznato je da oni tamo imaju posebne emocije kad im gostuju sarajevski klubovi,ljudi stalno ispoljavaju mržnju prema svemu što dolazi iz "Teherana",na silu žele da ih mi mrzimo,koji paćenici :lol: Provalili su se za koreografiju,čak ih je i Kristić kloc izofir'o. :lol: Mi na terenu slabi,ali je i to uzrokovano većom željom igrača Borca i žešćim duelima,htjeli su pobjedu više od nas,i na kraju,iako nismo nadigrani,zasluženo su došli do nje.
ali nema para,sve se rastalilo....

AdisManiacZ
Kontakt:

Post Postao/la AdisManiacZ » 13 nov 2010, 16:29

aleksander veliki je najgori admin na ovaj forum. fuj ko ga postavio?

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 13 nov 2010, 16:29

To sto Amar prica da imamo losih igraca, pa on ih ucini jos losijim kad ih gura non-stop tvrdoglavo da igraju ono sto nemogu, Stanic na beku presmjesno svaku utakmicu katastrofa jedino to moze igrati na grbavici protiv drine buducnosti i sl. i onda grijesi i raja mu zvizdi bezveze ga Amar trosi tu, Par utakmica gdje mjenja mjesta Besliji i Zebi isto po meni nerezonski, ni jedan ni drugi to nemogu odigrati pogotovo Zeba na krilu smijesno a inace nije pokazao neku igru sve skoro golove dao iz penala fali Bekric pravo...
Na derbiju kad je Lazar dobio crveni Zeba igro centarfora isto los potez, jer niti je mogo primiti loptu a ni kreirati napade, da se razumijemo ja Amara gotivim pravo, ali ovotvrdoglavo guranje igraca da igraju ono sto nemogu je po meni bezveze jos to radi 10-15 utakmica i svaki put vidi da ljudi katastrofa odugraju...

staaarinavijac
Kontakt:

Post Postao/la staaarinavijac » 13 nov 2010, 16:30

zašto se vec ne znam koju utakmicu po redu ponavljaju potpuno iste greške ...isti pristup igri , ista igra ... stvarno više ...

gotovo citava ekipa podbacila , osim Kerle i dijelom Culuma i Markovica...
Bešlija definitivno vec nekoliko kola u padu forme i dekocentrisan , samo se nešto raspravlja , trazi , buni ,...
Cini mi se da Zeba definitivno nije ono što se ocekivalo da ce biti ... a eto ima i igraca koji cesto djeluju kao da su izgubljeni u vremenu i prostoru .
Amar ponovo toleriše neke propuste , i svoje i nekih igraca ...
Jesmo drugi ( i u polufinalu Kupa), i to je nešto , ali ovo danas se nije smjelo izgubiti jer je 8 bodova razlike u odnosu na prvog na tabeli previše ... jer bude li Borcu trebalo na proljece bodova sa strane ( od klubova iz manjeg entiteta ) uzimace ih po politickoj direktivi i onda je sve dzaba .
Mislim da necemo dovesti na zimu kvalitetna pojacanja , tako da su nam šanse za titulu uz ovakav pristup igri na gostovanjima male ...

Šteta ...

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 13 nov 2010, 16:31

Losa igra i sto je tragicnije ova ekipa ne moze bolje,Zeljo sa Bekricem,Bucanom,Bajicem za klasu jaci od ovih sada.Statistika u trinaest kola (Leotar ne racunam to se jednom desi u 10 godina) odvratno losa za ekipu koja hoce titulu.U trinaest utakmica Zeljo je dao 16 golova(1,23 po utakmici) a primio 12(0,923 po utakmici) ovo je za sredinu tabele a ne za prvo mjesto.Borbenost igraca nikakva(cast izuzecima),na utakmici stvorimo jednu ili dvije sanse.Sreca nasa da je liga takva kakva jest pa Evopa nije vjerovatno upitna,ali ne znam imali smisla i igrati Evropu sa ovakvim kvalitetom.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 13 nov 2010, 16:32

pile87 je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:Nema se sta reci,potpuno realno,bolji su bili bas za taj gol,predstava bez veze od obje ekipe,nista posebno,a steta jer je lijepo vrijeme bilo i teren solidan,mislim da se moglo daleko vise i mislim da smo i u ovoj utakmici mogli zabiljeziti bolji rezultat...ali to ne ide kada vise od pola tima igra danas ispodprosjecno...u prvom redu Zeba,ali kako da ga nesto posebno krivim,kada igra cijelo vrijeme na krilnoj poziciji,i tu mi nije nikako jasno zasto Amar to isprobava skoro svaku utakmicu,Zeba je kreator igre,a ne krilni napadac...Colic je katastrofalan bio,Visca kada je usao katastrofalan...Savic bez veze,Culum opet puno trke,ali nije ovaj put bio na nivou kao proslih par utakmica...Lazo ne smije ni da pomisli da primi loptu,sudija svira faul...Vasilic kriv za gol,a ni Savic se nije nesto pretrgao da mu pomogne iako je mogao...Sehic nije kriv nizasta...Stanic prelos,ali ni njega apsolutno ne mogu kriviti,jer momak jednostavno igra poziciju za koju nije dovoljno kadar da je odigra,ne znam sta je sa Mirkom,nadam se da nije neka povreda,nego da je Amar nesto pokusavao takticki...idemo dalje,nema veze,drugi smo na tabeli,imamo sansu da pobjedimo sljedece kolo,da cekamo da Borac mozda kiksa i da odemo na pauzu prvenstva sa 5 bodova razlike,sto nije nenadoknadivo...ipak,ostaje zal za ovom utakmicom,jer mislim da smo mogli bolje...
P.S. Baljic mi se svidio kako igra,stvarno se vidi da je skolovan,mislim da bi on mogao mnogo napredovati,cim odradi kvalitetne pripreme...mali bi mogao biti stvarno dobar,ali treba biti strpljiv sa njim jer je jako jako mlad
Upravo to sto si naveo jos bih dodao samo da losije igramo ove da kazem jace tekme jer nema vodje na terenu sto je prosle godine bio Bekric i kada ga nije islo...Ima jos dosta do kraja.. Kafa pred Rudar?
Kafa...apsolutno :D
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 13 nov 2010, 16:36

Sreca pa su tu Kerla, Markovic i Šehic.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 13 nov 2010, 16:39

Buddy je napisao/la:Sreca pa su tu Kerla, Markovic i Šehic.
Nije valjda onaj Šeha što ga je Osim gurao tvrdoglavo i nerezonski kada je čitav stadion mu zvižda i pljuvao ga?

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 13 nov 2010, 16:43

Samo Kerla moze dobiti prelaznu ocenu... svi drugi slabi, nejaki, uplaseni.., jako-jako LOSI!
Strasno da tim sa 10 aktivnih igraca ima prakticno samo jednog (Kerla) koji pravi prekrsaje, tj., igra MUSKI naspram 10 ostrih Borcevaca!

almin9
Kontakt:

Post Postao/la almin9 » 13 nov 2010, 16:52

Daj imal ko koreografiju od danas da posalje... Lešinara
Dario ~8~ Puric: "Hvala Robijasi, hvala Zenico ...idemo dalje...KUP JE NAS !"

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 13 nov 2010, 16:53

elSaik je napisao/la:
Buddy je napisao/la:Sreca pa su tu Kerla, Markovic i Šehic.
Nije valjda onaj Šeha što ga je Osim gurao tvrdoglavo i nerezonski kada je čitav stadion mu zvižda i pljuvao ga?
jes taj , zadovoljan ?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 nov 2010, 16:55

Oj Kerle kakva je ono zivotinja,jbmt zivot preskoci Stajica skoro. :lol:
Glupo izgubljena utakmica nakon jednog kiksa odbrane ali sta je tu je treba nastaviti igrati i uzeti sto vise bodova na prolece.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 13 nov 2010, 17:00

Na zalost pogodio rezultat.E moj Zeljo spao si na jednog igraca i golmana ostalo popuslic.Najvise me je razocaro Zeba jer taj zna ali nece,boli ga **** za Zelju.Davno ja reko da nemozemo nadoknadit Bekrica i Bucana.Posto je liga tanka zato smo mi 2,uporedite onaj sastav kad smo bili vise na dnu nego u vrhu i vidjece te da smo za klasu tad bili jaci.Liga je katastrofa i zato smo mi 2 a ne sto vrjedimo.Realnost je potrebna.

PrPaAaa
Kontakt:

Post Postao/la PrPaAaa » 13 nov 2010, 17:00

Ovako ljudi .. imate cestitke , na Pa da tako kazemo solidnoj igri i dostojnom otporu ..
jbgaaa nadjacali smo vas i jbgaa .. posto je vas vecina gledala tv prenos moze neko da mi kaze sta je pisalo na koreografiji ?
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 13 nov 2010, 17:04

PrPaAaa je napisao/la:Ovako ljudi .. imate cestitke , na Pa da tako kazemo solidnoj igri i dostojnom otporu ..
jbgaaa nadjacali smo vas i jbgaa .. posto je vas vecina gledala tv prenos moze neko da mi kaze sta je pisalo na koreografiji ?
malo ste se zahebali kod koreografije... obrnuli ste slova :D haha i nebi se slozio da ste nas bash nadigrali... imali smo i mi svoje prilike koliko i vi svoje...

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 13 nov 2010, 17:06

PrPaAaa je napisao/la:Ovako ljudi .. imate cestitke , na Pa da tako kazemo solidnoj igri i dostojnom otporu ..
Prikazana je na jednu sekundu i uspio sam vidjeti da piše nešto "sarajevski mangupi i ostala čaršijska raja..." za dalje stvarno ne znam.

PS.ovo je bila parola,a na koreografiji ste se zajebali sa slovom P čini mi se,i pošto je iz dva dijela zamijenili ste im mjesta.
Zadnja izmjena: Tarantino, dana/u 13 nov 2010, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
ali nema para,sve se rastalilo....

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 13 nov 2010, 17:06

Cestitke na jesenjoj tituli,bili ste bolji danas od ovih nasih balerina koji su me svojom kukavickom igrom iznervirali ,a sta je pisalo nemam pojma cini mi se da su i neka slova bila pomjesana,
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

TRIP
Kontakt:

Post Postao/la TRIP » 13 nov 2010, 17:12

Borac je bio bolji tek toliko što je uspio pobjediti. Željo je napadao svih 90 minuta, a Borac je iz jedne jedine ozbiljne akcije postigao gol. Nismo loše igrali ali moglo je i puno bolje.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 5 gostiju.