A ja pokusavam skontati sta taj sistem predstavlja, ako ga predstavlja hegemonija igraca, trenera, vlasnika koji su posveceni samo jednom cilju i samo jednom cilju da budu bolji od drugih i da pobjedjuju ja to postujem i priznajem, drugi je sistem koji ovi tzv strucnjaci govore da iz njega benificije vadi Brady i da zbog toga pobjedjuje i sl. da je to plan akcija, pozicioniranja koje on koristi, prednosti šema i sl (a moj odgovor na to je da neko mora bacati loptu, i to tako dobro i u kontinuitetu kroz 20 godna da se covjek zapita o cemu pricaju, na kraju sto to svi ne implementiraju u svojim igrama i sa svojim QB, nije ni mali broj pomocnika koji su otisli iz Patriotsa za HC drugih ekipa, pa ne vidim uspjehe i taj sistem nigdje dalje).HongKong je napisao/la:Pa dobro cinjenica jeste da je Brady u jednom savrsenom sistemu i da mu je lakse bilo. Da ne bude zabune meni je ispred Rodgersa u svakom smislu, ali treba biti realan i priznati da neki argumenti i imaju smisla. Neki naravno ne.
Nije njemu nista lakse bilo, nego je on od pocetka gradio mentalitet u ekipi koja je bila luzerska (i to je fakt, pa cak i sa Bilom prve godine gdje su bili losi, a slicno je poceo i druge dok ne dodje povreda Drewa), i gradio je ime, legacy, rekorde, dok je Rogers uletio na mjesto (bolje receno otjerao Favrea) najpoznatije fransize i gdje je imao sve na tacni i gdje se sve oko njega vrtilo, na kraju evo poceo je i trenere da mijenja...
Argumenti koje ima jesu da je mobilniji i da ima mozda jacu ruku i tu sva prica staje, ne vidim bas da ih je iskoristio na najbolji nacin...