Koja je najuspješnija država regiona u sportu?
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Koja je najuspješnija država regiona u sportu?
Ubi @shvechet 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Sarrifufna
- Kontakt:
ubi Sefket osmanluk u njima 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
A taman pomislili da su okupirali temu 

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Sarrifufna
- Kontakt:
ali veliki minus Sefketu zbog nespominjanja Zorana Primorca i Tamare Boros 

Unofficialpage je napisao/la:Ubi @shvechet
De zabrani ovo ch zh pisanje. Glava me zaboli ga Magicu citam.
- Osim13
- Kontakt:
Justin je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:Ubi @shvechet

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK 19. TRADICIONALNOG BAJRAMSKOG MALONOGOMETNOG TURNIRA SKENDERIJA 2010.
-
- Kontakt:
Sarrifufna je napisao/la:ali veliki minus Sefketu zbog nespominjanja Zorana Primorca i Tamare Boros
Nisu lupili i tu budalaštinu da je Srbija bolja u stonom tenisu, pa zato nisam, a svakako bih o Zokiju i Tamari ( ovaj Srbin a ova Vojvođanka, majku joj, a igrala za Hrvatsku ) mogao naširoko!

Zoki ima sam medalja ko svi komplet iz Srbije, pa na kvadrat!

Bivši br. 2 i jedan od majstora koji će svakako ostati zapamćen!

Osim13 je napisao/la:Justin je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:Ubi @shvechet
ovo je internet forum a ne preporučena pošta! čitaš šta hoćeš, ostalo ignorišeš. ja preskačem takve postove ili ono kad neko počne pisati ćirilicom, ali ko 'oće nek čita, nije zabranjeno!
- Sarrifufna
- Kontakt:
nikoneznanovic je napisao/la:Sarrifufna je napisao/la:ali veliki minus Sefketu zbog nespominjanja Zorana Primorca i Tamare Boros
Nisu lupili da je Srbija bolja u stonom tenisu, oa zato nisam, a svakako bih o Zokiju i Tamari ( ovaj Srbin a ova Vojvođanka, majku joj, a igrala za Hrvatsku) mogao naširoko!
![]()
Zoki ima sam medalja ko svi komplet iz Srbije, pa na kvadrat!![]()
Bivši br. 2 i jedan od majstora koji će svakako ostati zapamćen!
drugi minus ti je priznavanje da su bolji u tenisu, sa cime se nikako ne mogu sloziti, jer Hrv ima 2 DC-a, a Srbija 0

ali ok su ti te dvije fule, posto se ne radi o nekoj argumentativno zahtjevnoj raspravi, i nije rope sa druge strane da se bas ide u detalje

Zašto postoji ova tema uopće? Jel Belgijci otvaraju temu da vide ko je najuspješniji među državama Beneluksa?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Sarrifufna je napisao/la:jer Hrv ima 2 DC-a, a Srbija 0![]()
?!

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Sarrifufna
- Kontakt:
halali mustafa, zaboravio 2010., ali i dalje 2>1 

Sarrifufna je napisao/la:halali mustafa, zaboravio 2010., ali i dalje 2>1
Mustafa je na golu Partizana

Da, u DC, u GS neuporedivo...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
- Kontakt:
@Sarrifufna
Ma sve ok, neka svako kaže svoje mišljenje, to i jest forum...
Ali ovdje se ne radi o mišljenjima, ni mojim ni tudjim, nego o brojkama crno na bijelo, koje je jako lako provjeriti i oko kojih nema uopšte diskusije!
Onda čovjek dodje nakon svega i 5 puta piše i poredi jednu Sanju Jovanović sa Nadjom Higl i ne odustaje!

Pa to je kao da sam ja rekao Borna Ćorić je bolji od Djokovića u tenisu!
Mislim da nikad nisam pročitao takvu budalaštinu na forumu, a svakakvog sam cirkusa pročitao!
Ma sve ok, neka svako kaže svoje mišljenje, to i jest forum...
Ali ovdje se ne radi o mišljenjima, ni mojim ni tudjim, nego o brojkama crno na bijelo, koje je jako lako provjeriti i oko kojih nema uopšte diskusije!
Onda čovjek dodje nakon svega i 5 puta piše i poredi jednu Sanju Jovanović sa Nadjom Higl i ne odustaje!

Pa to je kao da sam ja rekao Borna Ćorić je bolji od Djokovića u tenisu!

Mislim da nikad nisam pročitao takvu budalaštinu na forumu, a svakakvog sam cirkusa pročitao!

- Sarrifufna
- Kontakt:
marconato je napisao/la:Da, u DC, u GS neuporedivo...
moze ta logika, eto vam onda tenis, a Hrvatskoj kosarka, jer imaju vise osvojenih NBA prstenova

@sefko, koriguj listu

Sarrifufna je napisao/la:marconato je napisao/la:Da, u DC, u GS neuporedivo...
moze ta logika, eto vam onda tenis, a Hrvatskoj kosarka, jer imaju vise osvojenih NBA prstenova![]()
@sefko, koriguj listu
A medalja na OI? Cutimo, a?

nikoneznanovic je napisao/la:
MITOMANU, moram te tako nazvati, jer drugo ništa ni nisi...
HAHAHAHA, JEL' SE TI DROGIRAŠ ILI NISI SAV SVOJ?
.
SANJA JOVANOVIĆ 5x evropski prvak, 1x svjetski prvak, 4X srebro i 4x bronza na EP i SP, plus mediteranske par medalja i sl, to neću ni brojati!
NADJA HIGL 1x svjetski prvak i 1x srebro i to su sve njene medalje!!!!!!
Mijenjaj dilera, moj ti je savjet, ili se ugasi od sramote sa ovog foruma!
Mislim da nikad niko nije izvalio veću glupost!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Čuj koga ima u dizanju tegova ?!?
MITOMANU, Nikolaj Pešalov je predstavljao Hrvatsku i te medalje su hrvatske!![]()
![]()
Isto kao što tvoji rodjaci iz Bosne predstavljaju Srbiju u svim sportovima a uspjeh se piše Srbiji!
Hahaha, čuj a da nije Bugarin?
Nije bolest sve što boli!
Kakav um čovjek mora biti da tako nešto izjavi !?![]()
Znači Hrvatska ima u dizanju tegova 1 zlato, 1 srebro i 2 bronce sa OI! HRVATSKA!
Očito da ti veze nemaš o sportu, pa nisi čuo ko je Niko Pulić, najbolji vozač sa ovih prostora,
3X zaredom pobjednik Europskog kupa od 1999-2001 godine!
Kajak/kanu sam ISPRAVIO i IZBACIO i to je jedina greška bila i shvati da još dodamo 5 nepostojećih sportova, HRVATSKA JE ISPRED SRBIJE, a ti lijepo POSLIJE OVAKVIH BUDALAŠTINA koje si napisao par puta, ostavi se sportskih foruma i idi na kuhanje, pilates ili nešto sl.
Case closed!![]()
P.S.
Pozdravio te Amel Tuka!![]()
![]()
2 rechi za tebe: muda i ispasha.
‘I was offered a free villa in Hollywood, but I said no thank you, I prefer to live in Italy.’
-
- Kontakt:
MaGiCa je napisao/la:nikoneznanovic je napisao/la:
MITOMANU, moram te tako nazvati, jer drugo ništa ni nisi...
HAHAHAHA, JEL' SE TI DROGIRAŠ ILI NISI SAV SVOJ?
.
SANJA JOVANOVIĆ 5x evropski prvak, 1x svjetski prvak, 4X srebro i 4x bronza na EP i SP, plus mediteranske par medalja i sl, to neću ni brojati!
NADJA HIGL 1x svjetski prvak i 1x srebro i to su sve njene medalje!!!!!!
Mijenjaj dilera, moj ti je savjet, ili se ugasi od sramote sa ovog foruma!
Mislim da nikad niko nije izvalio veću glupost!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Čuj koga ima u dizanju tegova ?!?
MITOMANU, Nikolaj Pešalov je predstavljao Hrvatsku i te medalje su hrvatske!![]()
![]()
Isto kao što tvoji rodjaci iz Bosne predstavljaju Srbiju u svim sportovima a uspjeh se piše Srbiji!
Hahaha, čuj a da nije Bugarin?
Nije bolest sve što boli!
Kakav um čovjek mora biti da tako nešto izjavi !?![]()
Znači Hrvatska ima u dizanju tegova 1 zlato, 1 srebro i 2 bronce sa OI! HRVATSKA!
Očito da ti veze nemaš o sportu, pa nisi čuo ko je Niko Pulić, najbolji vozač sa ovih prostora,
3X zaredom pobjednik Europskog kupa od 1999-2001 godine!
Kajak/kanu sam ISPRAVIO i IZBACIO i to je jedina greška bila i shvati da još dodamo 5 nepostojećih sportova, HRVATSKA JE ISPRED SRBIJE, a ti lijepo POSLIJE OVAKVIH BUDALAŠTINA koje si napisao par puta, ostavi se sportskih foruma i idi na kuhanje, pilates ili nešto sl.
Case closed!![]()
P.S.
Pozdravio te Amel Tuka!![]()
![]()
2 rechi za tebe: muda i ispasha.
Muda imam, ne znam samo ko ti je rekao?

Na ispašu ćeš ipak ti, samo sveži se za drvo da se ne izgubiš kao na ovom forumu!

Prvo ne bih pisao o tome ko je bolji u sportovima u kojima su i jedni i drugi na margini, tipa hokej. ma koliko neko bio bolji od drugog ako su i jedni i drugi miljama od svjetske klase i medalja na najvecim takmicenjima bespotrebno je o tome razglabati. drugo ipak se treba ograniciti na najpopularnije sportove ali i podijeliti ih na muske i zenske. po popularnosti su tu svakoako: 1- fudbal, 2-kosarka, 3-tenis, 4-odbojka, 5-rukomet i 6-vaterpolo. i to tim redom. e sada tu mozemo ubacivati i sportove tipa atletika ali ne mozes uporediti atletiku sa 100ne disciplina i muskih i zenskih sa nekim od tih sportova. jer globalno atleika moze biti popularnija ali ako to malo ogranicimo i kazemo npr. zensko bacanje kugle vs npr. odbojka... ne budimo smijesni!
1-fudbal
muski - hr
zenski - nije bitno
2- kosarka
muska - sr
zenska - sr
3- tenis
muski - sr
zenski - sr
4- odbojka
muska - sr
zenska - sr
Rukomet
muski - hr
zenski - sr
vaterpolo
muski - sr
zenski - nije bitno
atletika
muska - sr
zenska - hr
to bi otprilike tako izgledalao. s tim da je srbija redovna sa medaljama i u samom svjetskom vrhu u svojim dominantnim sportovima, kosarka, odbojka, vaterpolo i tenis i to u obje konkurencije i osvajala je najvece trofeje (sem zenskog vaterpola) dok je hr u skoro 30 godina u fudbalu uzela 2 medalje bez zlata. samo primjera radi, hr najuspjesniji sport je rukomet a sbija je uspjesnija generalno gledano i u kosarci i u odbojci i u tenisu i u vaterpolu nego hr u rukometu!
1-fudbal
muski - hr
zenski - nije bitno
2- kosarka
muska - sr
zenska - sr
3- tenis
muski - sr
zenski - sr
4- odbojka
muska - sr
zenska - sr
Rukomet
muski - hr
zenski - sr
vaterpolo
muski - sr
zenski - nije bitno
atletika
muska - sr
zenska - hr
to bi otprilike tako izgledalao. s tim da je srbija redovna sa medaljama i u samom svjetskom vrhu u svojim dominantnim sportovima, kosarka, odbojka, vaterpolo i tenis i to u obje konkurencije i osvajala je najvece trofeje (sem zenskog vaterpola) dok je hr u skoro 30 godina u fudbalu uzela 2 medalje bez zlata. samo primjera radi, hr najuspjesniji sport je rukomet a sbija je uspjesnija generalno gledano i u kosarci i u odbojci i u tenisu i u vaterpolu nego hr u rukometu!
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.