FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

VratiloSeZlo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la VratiloSeZlo » 03 okt 2019, 15:39

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 03 okt 2019, 15:43

Sjeverjecudo je napisao/la:.
Kriv je fasizam i ideja da u jednom nazovi klubu igraju samo ....
Apsolutno ne,ima moj post prije nekoliko stranica gdje sam I Husrefa osudio za izjavu i za vracanje na teren ako je on za to kriv, apsolutno je glavni krivac za sve sto se desava savez,treba protestovsti protiv saveza, radit na njihivoj smjeno,imali bi podrsku I navijaca ostalih klubova siguran Sam,imamo vev jedan primjer gdje su se BHFanaticosi uz pomoc Hordi izborili protiv saveza,a za sinoc apsolutno smatram da se nisu trebali vratit na teren i da se trebaju kaznit svinkoji su odgovorni za vracanje na teren,moje misljenje je da smo izgubili dostojanstvo sa onim potezom sinoc.
Naveo Sam primjer gore : ako ti Neko opali samar,a ti spustis ruke i ne branis se,dopustis mu da to radi,sta onda mozes ocekivat u buducnosti da ti se desava ?[/quote]

Ko kaze da je FKS spustio ruke . Sa pola ekipe dijelimo prvo mjesto . Da nismo izasli ovako bi ti bilo:
"Losa organizacija utakmice FK Listica , kaznjava se s 5 tisuca KM i 2 utakmice bez gledalaca na onoj tribini" , a FKS zbog ne izlaska na teren sa - 6(3) boda u prvenstvu i zabranom igranja Kupa u naredih godinu- dvije " To bi bilo to.
Protesti. Ma zaboli qrac nekog iz FS za proteste . Gurnu,plate specijalce i ... udari brat na brata . Nadam se da FK L. nece vidjeti EUROPE .
Osvojiti Titulu to je kazna za dusmane .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 okt 2019, 15:46

VratiloSeZlo je napisao/la:
Zip je napisao/la:
Umjesto da svi zajedno osudimo fasiste i javno to iznesemo, neko slegne ramenima i pognute glave ode kuci...
Jel ti se gazdarica potresla **** li joj mrtvu majku svima odreda od husrefa do nje
Hvala Bogu, sam sam svoj vlasnik :kafa:
Promasio si adresu, yebo te Husref !!!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 okt 2019, 15:47

titula je cilj od starta, to ne pere ništa....

obrazli ostavka bi nešto oprala

bujrum ko god hoće, ako niste totalna ****....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

VratiloSeZlo
Kontakt:

Post Postao/la VratiloSeZlo » 03 okt 2019, 15:48

Zip je napisao/la:
Zip je napisao/la:
Umjesto da svi zajedno osudimo fasiste i javno to iznesemo, neko slegne ramenima i pognute glave ode kuci...
Jel ti se gazdarica potresla **** li joj mrtvu majku svima odreda od husrefa do nje
Hvala Bogu, sam sam svoj vlasnik :kafa:
Promasio si adresu, yebo te Husref !!!
Ti si kurcina lajava ,poruci joj da joj je kraj ubrzo..pa nek po siminom hanu organizuje parade ponosa to joj je vrh karijere majku joj J*** nastranu
Zadnja izmjena: VratiloSeZlo, dana/u 03 okt 2019, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 okt 2019, 15:49

Hrasno, budi pozdravljen :kafa:

VratiloSeZlo
Kontakt:

Post Postao/la VratiloSeZlo » 03 okt 2019, 15:51

Zip je napisao/la:Hrasno, budi pozdravljen :kafa:
Eno sad zna i odakle sam hahahaha,cvila gejcino sabrina ako trebaju ti podatci javi se

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 okt 2019, 15:53

Eno sad zna i odakle sam hahahaha,cvila gejcino sabrina ako trebaju ti podatci javi se
:kafa:

VratiloSeZlo
Kontakt:

Post Postao/la VratiloSeZlo » 03 okt 2019, 15:55

Zip je napisao/la:
:kafa:
Nemoj skretat sa teme lektore ,nismo na fakultetu ,a te prozivke hrasno ja sam odma za da saznamo jesam li ja hrasno koji je jucer isao u siroki ili si ti pudlica forumska od lezbace,koja sve redom proziva osim poslovodje
Zadnja izmjena: VratiloSeZlo, dana/u 03 okt 2019, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 okt 2019, 15:56

Popusti druze... Ne zanimas me.
Ignor lista postoji, pa je iskoristi...

Cestitam ti sto si bio jucer u Sirokom :kafa:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 03 okt 2019, 15:57

Svi napise saopstenja, osim nasih iz kluba.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 03 okt 2019, 15:57

Jeste visjeli oglasenje saveza . J*** ti Husrefe sve za onaj alibi sinoc i sto ste izasli i tebi i upravi . da pobjedis 100 tekmi, nasim novinarima se kreveljis a dole Boze moj , fuj karino
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

VratiloSeZlo
Kontakt:

Post Postao/la VratiloSeZlo » 03 okt 2019, 16:00

Zip je napisao/la:Popusti druze... Ne zanimas me.

Ne mogu popustiti jer previse pametujete za navijace koji cekaju strim da gledaju voljeni klub i vi bi da nesto odlucujete a ljubav iskazujete psovkama skriveni kao misevi i prozivate grupu koja ce poginuti za klub picke

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 okt 2019, 16:04

Ne mogu popustiti jer previse pametujete za navijace koji cekaju strim da gledaju voljeni klub i vi bi da nesto odlucujete a ljubav iskazujete psovkama skriveni kao misevi i prozivate grupu koja ce poginuti za klub picke
Ko proziva grupu??
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

VratiloSeZlo
Kontakt:

Post Postao/la VratiloSeZlo » 03 okt 2019, 16:09

mma_hz je napisao/la:

Ko proziva grupu??
Mjesecima na ovom retardiranom forumu ,cak ovi uhljebi su isli do toga da kazu da je Hz rak rana kluba ,svaka sitnica je nabijena na nos ,ljudima koji prate Sarajevo na mjesecu da igra i u poluratnim okruzenjima kao jucer ,al bitno je iz toplog doma **** sve redom ali ne glavnom krivcu od kojeg sve ide koji i odlucuje ..a sjeveru se ti samo mogu sageti znaju i sami to,ili kad zagusti kao tjeranja proslih bjezanja po gradu zakljucavanja u wc- ove ,kancelarije kada dodje trenutak za to padaju sektasenja u vodu i uhljebi nestaju...
Zadnja izmjena: VratiloSeZlo, dana/u 03 okt 2019, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 okt 2019, 16:09

VratiloSeZlo je napisao/la: Ne mogu popustiti jer previse pametujete za navijace koji cekaju strim da gledaju voljeni klub i vi bi da nesto odlucujete a ljubav iskazujete psovkama skriveni kao misevi i prozivate grupu koja ce poginuti za klub picke
Bilo je stvari koje ne čine forum lijepim, ali Bože moj
;) :kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 03 okt 2019, 16:17

Necu vise majke mi da se sekiram , za sta da gledam ovu pizdu od trenera koji ima muda samo psovat Boga svojim igracima i kreveljit se novinarima gdje ga nije prpa . Mladost sam ja dao za taj klub da gledam fasizam sinoc i pogode igraca flasom Gadjaju ih bakljama , fasizam mrtvi grmi i oni izadju i ni rjeci iz kluba . Ako je Husref jedan od vas ja sam jednorog , Pm Sarajevo voli nas kolko 18000 eto taman tolko pizda ona jedna, ma necu vise dok ne dodje uprava i trener kojima je ovo neprihvatljivo, . Presjeko sam clansku sinoc od bjesa, pizde jedne one pizdurine a Husref posebno Bogaras , urlac na nase novinare a sinoc Bpze moj J*** ti sve ti J*** pizdo
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 okt 2019, 16:23

Husref pokazao opet svoju velicinu da kad treba da zaurla, maca mu jezik popapala :kafa:
Sinoc je sebe mogao da zacementira... Al dobro, nemaju svi muda i hrabrosti pa reci istinu svima... Licni interesi su uvijek bili ispred drugih, pa tako i kad je doticni u pitanju...

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 03 okt 2019, 16:25

Denchi je napisao/la:titula je cilj od starta, to ne pere ništa....
obrazli ostavka bi nešto oprala
bujrum ko god hoće, ako niste totalna ****....
Cije bolan ostavke . U normalnim drzavama bi ostavke podnijela Uprava kluba ciji su navijaci ono uradili . Boli me Qrac za Husrefa i Upravu . Najlakse je blatiti svoje . Yeble vas vise podjele na Husrefove i Upravine . Ako nam ne ide sjajno ide dobro , sta hocete biti prvaci Evrope iz drzave koju 2/3 zitelja hoce unistiti. Upamet . Kvalitetom i onakvim potezima (vracanje na teren) mozemo protiv fasista . Steta sto ih ne pobjedismo , ali ce sami sebe unistiti . Hvala svima u FKS sto su smogli snage i izasli na teren (prvenstveno igracima) , u neku ruku su spasili klub . Mogu zamisliti kako bi izglealo ovo saopstenje FS da nismo izasli na teren . KRIVAC BI BIO SAMO JEDAN(KAO I OBICNO) FKS . BILO BI 3:0 . ZABRANA IGRANJA KUPOA 1-2 GOD. I -3(6)BODOVA
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 03 okt 2019, 16:25

Jel moguce da su se svi oglasili prije nasih picki iz kluba...ovim izazivate strasan revolt navijaca, kad vas budu tjerali i ulijetali vam u klub budite svjesni da ste ovim sami to isprovocirali

Kad ste cekali dosad sacekajte pa poslije zrinjskig se oglasite gjde je moguca jos jedna sudijska lakrdija i isti scenarij
PICKE !!!
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, OzmoodPinglewood, PapakIzSa i 11 gostiju.