Apsolutno ne,ima moj post prije nekoliko stranica gdje sam I Husrefa osudio za izjavu i za vracanje na teren ako je on za to kriv, apsolutno je glavni krivac za sve sto se desava savez,treba protestovsti protiv saveza, radit na njihivoj smjeno,imali bi podrsku I navijaca ostalih klubova siguran Sam,imamo vev jedan primjer gdje su se BHFanaticosi uz pomoc Hordi izborili protiv saveza,a za sinoc apsolutno smatram da se nisu trebali vratit na teren i da se trebaju kaznit svinkoji su odgovorni za vracanje na teren,moje misljenje je da smo izgubili dostojanstvo sa onim potezom sinoc.Sjeverjecudo je napisao/la:.
Kriv je fasizam i ideja da u jednom nazovi klubu igraju samo ....
Naveo Sam primjer gore : ako ti Neko opali samar,a ti spustis ruke i ne branis se,dopustis mu da to radi,sta onda mozes ocekivat u buducnosti da ti se desava ?[/quote]
Ko kaze da je FKS spustio ruke . Sa pola ekipe dijelimo prvo mjesto . Da nismo izasli ovako bi ti bilo:
"Losa organizacija utakmice FK Listica , kaznjava se s 5 tisuca KM i 2 utakmice bez gledalaca na onoj tribini" , a FKS zbog ne izlaska na teren sa - 6(3) boda u prvenstvu i zabranom igranja Kupa u naredih godinu- dvije " To bi bilo to.
Protesti. Ma zaboli qrac nekog iz FS za proteste . Gurnu,plate specijalce i ... udari brat na brata . Nadam se da FK L. nece vidjeti EUROPE .
Osvojiti Titulu to je kazna za dusmane .