ISTINA ZA VEDRANA!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Ja bi mu momentalno otkaz dao jer je ovo nivo divljaka iz Širokog Brijega.zagorski je napisao/la:"Sindikat profesionalnih nogometaša u Bosni i Hercegovini osudio je ovaj potez riječima da "najoštrije osuđuje sramotan čin kondicionog trenera FK Sarajevo Dževada Šarića koji je udario nogom igrača protivničkog tima, čime je dodatno stvorio tenzije na samom susretu i mogućnost da nanese ozbiljnu povredu fudbaleru u plavom dresu".
Hajd bar smo saznali ko nam je kondicioni trener
Denchi je napisao/la:Bilo je stvari koje ne čine forum lijepim, ali Bože mojVratiloSeZlo je napisao/la: Ne mogu popustiti jer previse pametujete za navijace koji cekaju strim da gledaju voljeni klub i vi bi da nesto odlucujete a ljubav iskazujete psovkama skriveni kao misevi i prozivate grupu koja ce poginuti za klub picke
![]()
Ko kaze da je FKS spustio ruke . Sa pola ekipe dijelimo prvo mjesto . Da nismo izasli ovako bi ti bilo:Samozdravlje je napisao/la:Apsolutno ne,ima moj post prije nekoliko stranica gdje sam I Husrefa osudio za izjavu i za vracanje na teren ako je on za to kriv, apsolutno je glavni krivac za sve sto se desava savez,treba protestovsti protiv saveza, radit na njihivoj smjeno,imali bi podrsku I navijaca ostalih klubova siguran Sam,imamo vev jedan primjer gdje su se BHFanaticosi uz pomoc Hordi izborili protiv saveza,a za sinoc apsolutno smatram da se nisu trebali vratit na teren i da se trebaju kaznit svinkoji su odgovorni za vracanje na teren,moje misljenje je da smo izgubili dostojanstvo sa onim potezom sinoc.Sjeverjecudo je napisao/la:.
Kriv je fasizam i ideja da u jednom nazovi klubu igraju samo ....
Naveo Sam primjer gore : ako ti Neko opali samar,a ti spustis ruke i ne branis se,dopustis mu da to radi,sta onda mozes ocekivat u buducnosti da ti se desava ?
Svi trebaju da lete nakon jucerasnjeg dana ,strucni stab,emir hadzic,i iznad ona lgbt populacija sa plinovodjom koji ne zna nabrojati igrace Sarajevakanarinac je napisao/la:Ja samo znam da se nismo smjeli vratit,da su posljedice,I izbacivanje u federalnu ligu,ljudi dole nam je ubijen navijac,nismo se smjeli vratit,uopste nije bitan rezultat,neko mora da snosi posljedice od nasih glavesina zbog ovog.
Jednostavno nismo se smjeli vratiti nazad I tacka.
A da smo pobjedili , na penale recimo ? Kako bi onda komentarisao , ali iskreno (ako mozes se ubaciti u taj film) . Dobronamjerno pitam , ne provociram .kanarinac je napisao/la:Ja samo znam da se nismo smjeli vratit,da su posljedice,I izbacivanje u federalnu ligu,ljudi dole nam je ubijen navijac,nismo se smjeli vratit,uopste nije bitan rezultat,neko mora da snosi posljedice od nasih glavesina zbog ovog.
ni grafit neki ne bi bilo lošeVratiloSeZlo je napisao/la:Svi trebaju da lete nakon jucerasnjeg dana ,strucni stab,emir hadzic,i iznad ona lgbt populacija sa plinovodjom koji ne zna nabrojati igrace Sarajevakanarinac je napisao/la:Ja samo znam da se nismo smjeli vratit,da su posljedice,I izbacivanje u federalnu ligu,ljudi dole nam je ubijen navijac,nismo se smjeli vratit,uopste nije bitan rezultat,neko mora da snosi posljedice od nasih glavesina zbog ovog.
Prevelika je ovo bruka da se predje preko ovoga ,a desetogodisnjica ubistva samo so dolijeva na ranu .
Iskreno bilo bi mi lakse normalno i drago nakon svega,ali opet bi isto pricao nismo smjeli nastaviti,trebalo je izacci napraviti jednu dobru objavu kluba,I da obidje cijeli svijet,I jos nesto glavesine nam imaju koeficijent inteligencije ravan sobnoj temp...jednostavno se kaze Hebibovic ne moze nastavit utakmicu,igraci istusiraj te se I kuci,mi smo.prije tacno 10 godina od ovih fasista izgubili zivot navijaca,ali ovim glavesinama izgleda nista ne znaci ime Vedran,ne zelim u suboti da ih vidim na grobje Vedrana,necu im nikad ovo halaliti,imali su dosad svu moji podrski,ali sada zelim da im vidim ledjaSamozdravlje je napisao/la:A da smo pobjedili , na penale recimo ? Kako bi onda komentarisao , ali iskreno (ako mozes se ubaciti u taj film) . Dobronamjerno pitam , ne provociram .kanarinac je napisao/la:Ja samo znam da se nismo smjeli vratit,da su posljedice,I izbacivanje u federalnu ligu,ljudi dole nam je ubijen navijac,nismo se smjeli vratit,uopste nije bitan rezultat,neko mora da snosi posljedice od nasih glavesina zbog ovog.
Bilo bi steta dati mu otkaz, ko bi se brinuo oko fizicke spreme igraca, ovaj je bas strucnjak u tome izgledaMortemHz je napisao/la:Ja bi mu momentalno otkaz dao jer je ovo nivo divljaka iz Širokog Brijega.zagorski je napisao/la:"Sindikat profesionalnih nogometaša u Bosni i Hercegovini osudio je ovaj potez riječima da "najoštrije osuđuje sramotan čin kondicionog trenera FK Sarajevo Dževada Šarića koji je udario nogom igrača protivničkog tima, čime je dodatno stvorio tenzije na samom susretu i mogućnost da nanese ozbiljnu povredu fudbaleru u plavom dresu".
Hajd bar smo saznali ko nam je kondicioni trener
nemoj da se šta Husrefu desi dok pije kafu nedeljom u Cacau pored šopinga oko 9 ujutroVratiloSeZlo je napisao/la:@denchi
Nema vise grafita izgleda da ce se rjesavati kao i sa Dinom i Elvirom tj pazit ce od sada kuda hodaju ..
Pravis se glup i lud kao i sefica ti napiso sam iznad svi poslije jucerasnjeg dana redom trebaju nogu dobiti od njega do lgbt kurve,sve ce ti se samo uskoro pokazati da ti ne pricam vise nista ,evo ima vas ti zip i pantelija curguz kad bude ulijetanje budite im sekjuriti haha.Denchi je napisao/la:nemoj da se šta Husrefu desi dok pije kafu nedeljom u Cacau pored šopinga oko 9 ujutroVratiloSeZlo je napisao/la:@denchi
Nema vise grafita izgleda da ce se rjesavati kao i sa Dinom i Elvirom tj pazit ce od sada kuda hodaju ..
![]()
![]()
pojedini sa sjevera znaju i kara teZip je napisao/la:Samo ste zaboravila da se Nam pita za sve... Pa jedino da se zaputite za Vietnam ili u Walse pa da bjeze od vas
dobro samo nemoj ić molim teVratiloSeZlo je napisao/la:Pravis se glup i lud kao i sefica ti napiso sam iznad svi poslije jucerasnjeg dana redom trebaju nogu dobiti od njega do lgbt kurve,sve ce ti se samo uskoro pokazati da ti ne pricam vise nista.Denchi je napisao/la:nemoj da se šta Husrefu desi dok pije kafu nedeljom u Cacau pored šopinga oko 9 ujutroVratiloSeZlo je napisao/la:@denchi
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis i 14 gostiju.