FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 03 okt 2019, 16:25

Pozivamo sve navijače FK Sarajevo i građane našeg grada da sutra (PETAK) u 17:00h dođu na parking ispred gradskog groblja "Bare", gdje ćemo zajedno krenuti da odamo počast našem Vedranu Puljiću, i pozivamo institucije ove države da konačno počnu raditi svoj posao!
ISTINA ZA VEDRANA!

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 03 okt 2019, 16:26

"Sindikat profesionalnih nogometaša u Bosni i Hercegovini osudio je ovaj potez riječima da "najoštrije osuđuje sramotan čin kondicionog trenera FK Sarajevo Dževada Šarića koji je udario nogom igrača protivničkog tima, čime je dodatno stvorio tenzije na samom susretu i mogućnost da nanese ozbiljnu povredu fudbaleru u plavom dresu".
Hajd bar smo saznali ko nam je kondicioni trener :kafa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 okt 2019, 16:27

zagorski je napisao/la:"Sindikat profesionalnih nogometaša u Bosni i Hercegovini osudio je ovaj potez riječima da "najoštrije osuđuje sramotan čin kondicionog trenera FK Sarajevo Dževada Šarića koji je udario nogom igrača protivničkog tima, čime je dodatno stvorio tenzije na samom susretu i mogućnost da nanese ozbiljnu povredu fudbaleru u plavom dresu".
Ja bi mu momentalno otkaz dao jer je ovo nivo divljaka iz Širokog Brijega.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 03 okt 2019, 16:29

Problem je sto se ovo sve jako oteglo, i sto se kad tad mora desit kulminacija, a ja mislim da je potencijalna bomba prva sljedeca tekma na Kosevu. Sreca je da nema revansa kupa odmah sljedece srijede, jer je previse naboja da bi sve proslo mirno. Opet kazem jednog dana sve ovo sa ovim **** ce kulminirat.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 okt 2019, 16:30

Denchi je napisao/la:
VratiloSeZlo je napisao/la: Ne mogu popustiti jer previse pametujete za navijace koji cekaju strim da gledaju voljeni klub i vi bi da nesto odlucujete a ljubav iskazujete psovkama skriveni kao misevi i prozivate grupu koja ce poginuti za klub picke
Bilo je stvari koje ne čine forum lijepim, ali Bože moj
;) :kafa:
:bow: :bow: :bow:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 03 okt 2019, 16:32

Samozdravlje je napisao/la:
Sjeverjecudo je napisao/la:.
Kriv je fasizam i ideja da u jednom nazovi klubu igraju samo ....
Apsolutno ne,ima moj post prije nekoliko stranica gdje sam I Husrefa osudio za izjavu i za vracanje na teren ako je on za to kriv, apsolutno je glavni krivac za sve sto se desava savez,treba protestovsti protiv saveza, radit na njihivoj smjeno,imali bi podrsku I navijaca ostalih klubova siguran Sam,imamo vev jedan primjer gdje su se BHFanaticosi uz pomoc Hordi izborili protiv saveza,a za sinoc apsolutno smatram da se nisu trebali vratit na teren i da se trebaju kaznit svinkoji su odgovorni za vracanje na teren,moje misljenje je da smo izgubili dostojanstvo sa onim potezom sinoc.
Naveo Sam primjer gore : ako ti Neko opali samar,a ti spustis ruke i ne branis se,dopustis mu da to radi,sta onda mozes ocekivat u buducnosti da ti se desava ?
Ko kaze da je FKS spustio ruke . Sa pola ekipe dijelimo prvo mjesto . Da nismo izasli ovako bi ti bilo:
"Losa organizacija utakmice FK Listica , kaznjava se s 5 tisuca KM i 2 utakmice bez gledalaca na onoj tribini" , a FKS zbog ne izlaska na teren sa - 6(3) boda u prvenstvu i zabranom igranja Kupa u naredih godinu- dvije " To bi bilo to.
Protesti. Ma zaboli qrac nekog iz FS za proteste . Gurnu,plate specijalce i ... udari brat na brata . Nadam se da FK L. nece vidjeti EUROPE .
Osvojiti Titulu to je kazna za dusmane . [/quote]
Moje misljenje je da smo spustili ruke u ovom sinoc slucaju konkretno,opet kazem moje misljenje postujem i tebe i.tvoje misljenje,stariji si iskusniji i mozda.si i upravu,Al ja mislim tako kako mislim,da se nismo vratili na teren pokazali bi da imamo muda i dostojanstvo i da se niko ne moze zajebavat sa nama,svi mi bi im oprostili I da smo cak izgubili za zelenim stolom,i ako mislim da ne bi.
Ne bi nas mogli kazniti bodovima jer se ovo desavalo u Kupu,Al nebitno to kakve god da bi bile sankcije vrijedilo bi.A opet kazem stariji si iskusniji mozda vidis neke stvari koje ja ne vidim,ja opet ovo pisem vruce glave i kad me ovaj bjes napokon prodje mozda cu drugacije gledati,a sad je tako kako je. A to da su nam picke u upravi iza tog stojim,pa smijesno da se jos oglasili nisu,I smjesno je da.nekad se ne pobune i zbog navijaca,nije normalno da jedna grupa navijaca ulazi u 30 minuti,a drugu pustaju tek u 45.
A protesti bi mogli uroditi plodom,I bakljade i prekidi utakmica reprezentacije,ne bi nastetili reprezentaciji jer ionako nemamo sanse za.plasman,a budzetu saveza bi.
Primjer da.se.to moze.istjerat do kraju si kao sto Sam rekao BHF uz.podrsku Hordi Koji su otjerali proslu garnituru iz saveza,cak je Usanovic i u zatvoru zavrsio.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 03 okt 2019, 16:39

Ja samo znam da se nismo smjeli vratit,da su posljedice,I izbacivanje u federalnu ligu,ljudi dole nam je ubijen navijac,nismo se smjeli vratit,uopste nije bitan rezultat,neko mora da snosi posljedice od nasih glavesina zbog ovog.
Jednostavno nismo se smjeli vratiti nazad I tacka.
Samo Sarajevo

VratiloSeZlo
Kontakt:

Post Postao/la VratiloSeZlo » 03 okt 2019, 16:43

kanarinac je napisao/la:Ja samo znam da se nismo smjeli vratit,da su posljedice,I izbacivanje u federalnu ligu,ljudi dole nam je ubijen navijac,nismo se smjeli vratit,uopste nije bitan rezultat,neko mora da snosi posljedice od nasih glavesina zbog ovog.
Svi trebaju da lete nakon jucerasnjeg dana ,strucni stab,emir hadzic,i iznad ona lgbt populacija sa plinovodjom koji ne zna nabrojati igrace Sarajeva
Prevelika je ovo bruka da se predje preko ovoga ,a desetogodisnjica ubistva samo so dolijeva na ranu .

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 03 okt 2019, 16:46

kanarinac je napisao/la:Ja samo znam da se nismo smjeli vratit,da su posljedice,I izbacivanje u federalnu ligu,ljudi dole nam je ubijen navijac,nismo se smjeli vratit,uopste nije bitan rezultat,neko mora da snosi posljedice od nasih glavesina zbog ovog.
A da smo pobjedili , na penale recimo ? Kako bi onda komentarisao , ali iskreno (ako mozes se ubaciti u taj film) . Dobronamjerno pitam , ne provociram . :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 okt 2019, 16:47

VratiloSeZlo je napisao/la:
Svi trebaju da lete nakon jucerasnjeg dana ,strucni stab,emir hadzic,i iznad ona lgbt populacija sa plinovodjom koji ne zna nabrojati igrace Sarajeva
Prevelika je ovo bruka da se predje preko ovoga ,a desetogodisnjica ubistva samo so dolijeva na ranu .
ni grafit neki ne bi bilo loše ;) :kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 03 okt 2019, 16:49

Svi se nesto oglašavaju a mi nista od toga nemamo. Godinama vrijedi ista izreka "poj'o vuk magarca".
Uprava rezervisana, bez konkretnih poteza. Puno pričaju a malo kažu, samo gledaju kako će uskraj s' gu.zicom. Šef ekipe u javnosti uvijek uskraj s' g.uzi.com. Bezmudni insani.
Izgubili ste obraz sinoc, nadam se da ćemo vam uskoro vidjeti ledja, i da će vas naslijediti neko ko ima petlju.

VratiloSeZlo
Kontakt:

Post Postao/la VratiloSeZlo » 03 okt 2019, 16:54

@denchi
Nema vise grafita izgleda da ce se rjesavati kao i sa Dinom i Elvirom tj pazit ce od sada kuda hodaju ..

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 03 okt 2019, 16:54

Samozdravlje je napisao/la:
A da smo pobjedili , na penale recimo ? Kako bi onda komentarisao , ali iskreno (ako mozes se ubaciti u taj film) . Dobronamjerno pitam , ne provociram . :thumbup:
Iskreno bilo bi mi lakse normalno i drago nakon svega,ali opet bi isto pricao nismo smjeli nastaviti,trebalo je izacci napraviti jednu dobru objavu kluba,I da obidje cijeli svijet,I jos nesto glavesine nam imaju koeficijent inteligencije ravan sobnoj temp...jednostavno se kaze Hebibovic ne moze nastavit utakmicu,igraci istusiraj te se I kuci,mi smo.prije tacno 10 godina od ovih fasista izgubili zivot navijaca,ali ovim glavesinama izgleda nista ne znaci ime Vedran,ne zelim u suboti da ih vidim na grobje Vedrana,necu im nikad ovo halaliti,imali su dosad svu moji podrski,ali sada zelim da im vidim ledja
Samo Sarajevo

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 03 okt 2019, 16:58

MortemHz je napisao/la:
zagorski je napisao/la:"Sindikat profesionalnih nogometaša u Bosni i Hercegovini osudio je ovaj potez riječima da "najoštrije osuđuje sramotan čin kondicionog trenera FK Sarajevo Dževada Šarića koji je udario nogom igrača protivničkog tima, čime je dodatno stvorio tenzije na samom susretu i mogućnost da nanese ozbiljnu povredu fudbaleru u plavom dresu".
Ja bi mu momentalno otkaz dao jer je ovo nivo divljaka iz Širokog Brijega.
Bilo bi steta dati mu otkaz, ko bi se brinuo oko fizicke spreme igraca, ovaj je bas strucnjak u tome izgleda :D

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 03 okt 2019, 16:59

TREBA ŠUTIT!!!
TREBA ZABORAVIT!!!

Ide vikend, trebat će opet prešutit i brzo zaboravit guranje kona protiv Borca i sviranje nepostojećih penala/prekršaja itd konama... kao i prešutit i brzo zaboravit sumnjive situacije na našu štetu protiv Zrinjskog.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 okt 2019, 17:01

VratiloSeZlo je napisao/la:@denchi
Nema vise grafita izgleda da ce se rjesavati kao i sa Dinom i Elvirom tj pazit ce od sada kuda hodaju ..
nemoj da se šta Husrefu desi dok pije kafu nedeljom u Cacau pored šopinga oko 9 ujutro
:D :kafa: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 okt 2019, 17:04

Samo ste zaboravila da se Nam pita za sve... Pa jedino da se zaputite za Vietnam ili u Walse pa da bjeze od vas :kafa:

VratiloSeZlo
Kontakt:

Post Postao/la VratiloSeZlo » 03 okt 2019, 17:04

Denchi je napisao/la:
nemoj da se šta Husrefu desi dok pije kafu nedeljom u Cacau pored šopinga oko 9 ujutro
Pravis se glup i lud kao i sefica ti napiso sam iznad svi poslije jucerasnjeg dana redom trebaju nogu dobiti od njega do lgbt kurve,sve ce ti se samo uskoro pokazati da ti ne pricam vise nista ,evo ima vas ti zip i pantelija curguz kad bude ulijetanje budite im sekjuriti haha.
Zadnja izmjena: VratiloSeZlo, dana/u 03 okt 2019, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 okt 2019, 17:05

Zip je napisao/la:Samo ste zaboravila da se Nam pita za sve... Pa jedino da se zaputite za Vietnam ili u Walse pa da bjeze od vas :kafa:
pojedini sa sjevera znaju i kara te :urnebes: :rol: bolje mu je nek se sakrije :kafa:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 okt 2019, 17:07

VratiloSeZlo je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
Pravis se glup i lud kao i sefica ti napiso sam iznad svi poslije jucerasnjeg dana redom trebaju nogu dobiti od njega do lgbt kurve,sve ce ti se samo uskoro pokazati da ti ne pricam vise nista.
dobro samo nemoj ić molim te :pray:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Sazg i 17 gostiju.