RK Krivaja Zavidovići

DakaZdici
Kontakt:

Re: RK Krivaja Zavidovići

Post Postao/la DakaZdici » 17 okt 2010, 19:33

Puric - Iznad prosjeka nije profulao gol ni jednom.
Japa - Predobar kao i uvijek
Santa - Igrac odluke ovu utakmicu
Bjelobrkovic - Najbolji, stub odbrane, dobar u napadu
Brkic i Fera - Odlicni

Uglavnom odlicno smo odigrali.
Hala Madrid!

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 17 okt 2010, 19:40

Meni nikako nije jasno sto je Sloga pustila Bjelobrkovicu da se vrati u Krivaju, i ovako imamo slabu odbranu... :roll:

DakaZdici
Kontakt:

Post Postao/la DakaZdici » 17 okt 2010, 19:49

Brate, mislim da je to jer se udebljo :P.
A nije nikako igro za Krivaju

Evo da vam javim, da 26.11 kada igra RK Sloga - RK Krivaja dolaze navijaci iz Zavidovica :D
Hala Madrid!

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 17 okt 2010, 19:55

Pa je li smrsao sta! :mrgreen: Kod nas je odbranu dobro igro ali je u napadu slab bio... Eto vidimo se onda u Doboju, samo da znate bodovi ostaje kod nas!

DakaZdici
Kontakt:

Post Postao/la DakaZdici » 17 okt 2010, 19:57

Mislim da jest malo. Al kod nas je juce Bosni uvalio cenera najmanje. Ko bi reko da bi ova Krivaja ovako startovala :D. Za nas je ovo super sad jer je pola igrača otislo.
Hala Madrid!

DakaZdici
Kontakt:

Post Postao/la DakaZdici » 18 okt 2010, 15:59

slika

Malo atmosfere, al ovo je ispred dvorane.
Hala Madrid!

Čak Noris

Post Postao/la Čak Noris » 20 okt 2010, 11:04

Jarane ja nisam ni znao da nas je ovolko Zavidovićana ROCKERSA imal kakav organizovan put u Sarajevo na utakmicu.Ko sto je bilo u zenici prosle godine. :?

DakaZdici
Kontakt:

Post Postao/la DakaZdici » 20 okt 2010, 11:07

Nema, ali nije bilo ni prosle godine za Zenicu. Bit ce za Doboj 26.11 kako znam.

slika
slika
Hala Madrid!

Zavidovićanin
Kontakt:

Post Postao/la Zavidovićanin » 06 nov 2010, 11:02

Večeras u 19h SVI na rukomet!

Goražde mora pasti a pasti će ;)

Okupljanje Rockersa u 18h ispred Caffe "CHE"...

Vidimo se :)

DakaZdici
Kontakt:

Post Postao/la DakaZdici » 06 nov 2010, 11:34

Ima da gori :D.
Hala Madrid!

Zavidovićanin
Kontakt:

Post Postao/la Zavidovićanin » 06 nov 2010, 20:58

Ne znam šta osjećam tugu, ljutnju ili zbunjenost. Izgubili smo tri-četiri razlike, nisam mogao gledati do kraja pa sam izašao tako da ne znnam tačan rezultat. Evo mog viđena tekme...

Japa - ispod prosjeka, i ono sto je odbranio sudija je svirao nekakve "faule"
Selimbegović - 0, nije imo odbrane..
Fera - Slabo, imo par golova ali ključne šanse je fulao...
Brka - Odigrao je najbolje što ože, jednostavno ne može sve sam...
Pura - ispod 0, fulo je sve što se moglo fulat, sve zicere, nevjerovatno :o
Šanta - Također, jedino dobro je što nije sedmerca profulao :roll:
Elvis - Solidan...
Alić - Mora on dva minuta dobit uvijek, nema te tekme da ne dobije barem 2x dva minuta, crveni je ono svaku 3 tekmu, ispada mu lopta, izgubio se skroz. Najagresivniji igrač PL...
Ostali: Jednostavno, nemamo klupe, na klupi juniori, Zvekić odigro kako je znao, Hame igrao malo flastera i to je to...

Što se tiče navijanja stvarno loše, prvo poluvrijeme inekako, drugo 0. Još ono na kraju što se desilo stvarno je dno dna...

BORBA ZA OPSTANAK!

ps. ako uopste mozemo to nazvati borbom jer izgleda da igraju utakmice samo da im prođe vrijeme, nadam se da griješim...

Zavidovićanin
Kontakt:

Post Postao/la Zavidovićanin » 13 nov 2010, 19:53

Na poluvremenu u Gračanici igramo neriješeno, poluvrijeme trajalo sat vremena.U jednom trenutku smo vodili 5 razlike.Na tribinama i na terenu opšti haus,od tuče,pritiska na sudije pa na dalje. Informacija iz prve ruke! Sretno našim momcima!

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 13 nov 2010, 20:33

Zavidovićanin je napisao/la:Na poluvremenu u Gračanici igramo neriješeno, poluvrijeme trajalo sat vremena.U jednom trenutku smo vodili 5 razlike.Na tribinama i na terenu opšti haus,od tuče,pritiska na sudije pa na dalje. Informacija iz prve ruke! Sretno našim momcima!
poluvrijeme trajalo 30 min. ;) , neznam o čemu pričaš , jesili bio na utakmici ??? , nikakvog hausa nije bilo ... izgubili ste glat 5 razlike .

DakaZdici
Kontakt:

Post Postao/la DakaZdici » 13 nov 2010, 22:55

Cujem da su nas udarali gore, da je Alenu Bjelobrkovicu noga slomljena.
Hala Madrid!

Zavidovićanin
Kontakt:

Post Postao/la Zavidovićanin » 14 nov 2010, 10:37

no rules je napisao/la:
Zavidovićanin je napisao/la:Na poluvremenu u Gračanici igramo neriješeno, poluvrijeme trajalo sat vremena.U jednom trenutku smo vodili 5 razlike.Na tribinama i na terenu opšti haus,od tuče,pritiska na sudije pa na dalje. Informacija iz prve ruke! Sretno našim momcima!
poluvrijeme trajalo 30 min. ;) , neznam o čemu pričaš , jesili bio na utakmici ??? , nikakvog hausa nije bilo ... izgubili ste glat 5 razlike .
Tako sam ja dobio informacije od čovjeka koji je bio na utakmici... ne znam, ne mogu reći da je 100% tacna informacija ali ako je Bjelobrković povrijeđen i to dobro povrijeđen onda.. :cry:

Zavidovićanin
Kontakt:

Post Postao/la Zavidovićanin » 05 dec 2010, 11:51

Krivaja 22-32 Konjuh

Nemoguce sta je ovo bilo, sudije su nas sjebale do boli, sviraju nemoguce al bas nemoguce. Na nekih mozda 45min do kraj cak se bila i prekinula utakmica, trener Adi Basic je izveo tim u slvacionicu ali su na kraju ipak izasli, mislim ovo sudjenje je dno dna. Sto vise sudije se smiju publici, to samo ima kod nas. Ne znam sto ovaj A. Beganovic nije naveo sta se desavalo na utakmici ili je samo dobio rezultat na poluvremenu i na kraju pa po svojim nekim idejama sklopio desavanja u dvorani. Mislim da se samo u Zavidovicima desava da se steti i domacinu. Sudije PL BiH ne samo da kvare rukomet nego i citav sport i citav kolektiv sporta. :evil:

konjuh
Kontakt:

Post Postao/la konjuh » 05 dec 2010, 14:48

Nisam bio na utakmici ali 10 razlike je puno da bi se vadili na sudije. Slažem se da pojedine sudije ne zaslužuju da budu u ovom sportu ali tako je to. Kako sam čuo igrači Konjuh-a su odlično igrali u oba pravca.

Zavidovićanin
Kontakt:

Post Postao/la Zavidovićanin » 05 dec 2010, 21:44

konjuh je napisao/la:Nisam bio na utakmici ali 10 razlike je puno da bi se vadili na sudije. Slažem se da pojedine sudije ne zaslužuju da budu u ovom sportu ali tako je to. Kako sam čuo igrači Konjuh-a su odlično igrali u oba pravca.
Ne mogu reci da ste lose odigrali, sto vise bili ste ravnopravan protivnik pa je mozda i nerijeseno ili pobjeda do 2-3 razlike bila ok, sto se tice 10 razlike, na kraju je trener uveo "juniore" jer je utakmica vec bila izgubljena..

konjuh
Kontakt:

Post Postao/la konjuh » 06 dec 2010, 08:44

Ma dobro i to je pošteno s Adijeve strane. Ali mora se nešto učiniti i na ponašanju igrača i trenera na utakmicam.
Taj mali Krivajin pivot može dobiti veliku kaznu jer tako ponašanje jednog sportiste nije dobro. To mu trener mora održat dobar ders

Zavidovićanin
Kontakt:

Post Postao/la Zavidovićanin » 06 dec 2010, 19:23

konjuh je napisao/la:Ma dobro i to je pošteno s Adijeve strane. Ali mora se nešto učiniti i na ponašanju igrača i trenera na utakmicam.
Taj mali Krivajin pivot može dobiti veliku kaznu jer tako ponašanje jednog sportiste nije dobro. To mu trener mora održat dobar ders
Mora, naravno da mora ali sve ima svoje granice i što se tiče sudija... A što se tiče pivota to je standardno da svaku utakmicu ured dobije crveni karton :roll: ako mi možeš objasniti zbog čega je dobio crveni jer ja iako sam bio tu nisam vidio zbog čega je dobio od gužve, samo je kada je izašao sjeo kraj mene...

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.