PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

tikatakaboys
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la tikatakaboys » 04 okt 2019, 17:25

HordasOdMalena je napisao/la:
tikatakaboys je napisao/la:
Zagor je napisao/la: dobro, vi ste patriote !
slika
Sta se vi ibretite? Ovo vam i jest zastava od djedova!
I od tvog djeda? Istog onog koji je za Velež navijao svim srcem, pa onda prenio na sina?
Kakav Velež hebo te on, nisam ni blizu Mostara!
Slađe je se osvetiti nego posvetiti!

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 04 okt 2019, 17:25

UstanikSBII je napisao/la:Jel moguće pitati da ne može te ni dopis napisati kako Bog zapovijeda! Pa vi samo ne znate šta piše te kad vidi ovo iz UEFAe samo će se nasmijati možda i pomisle da vam je Beduini ovo pisao on je na tom levelu čobana nepismenog .... Pa jel moguće da se i dalje brukate sami sebe sramite!
Ako su nasi poslali sve sto su trebali vrlo lako moze komplet liga dobit kaznu, zajedno sa savezom..
Po njihovim pravilima naje*ali ste..
Vasa opravdanja i lazi prolaze samo u NFS BiH-a, tamo traze dokaze, snimke.. a mi imamo 10 godina materijala, ne vidjenog u svijetu fudbala..

Al ako su nasi napravili slucaj ko seljo u borbi za Evropu, poslacemo ih vama pa se volite do kraja zivota...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 04 okt 2019, 17:31

UstanikSBII je napisao/la:Jel moguće pitati da ne može te ni dopis napisati kako Bog zapovijeda! Pa vi samo ne znate šta piše te kad vidi ovo iz UEFAe samo će se nasmijati možda i pomisle da vam je Beduini ovo pisao on je na tom levelu čobana nepismenog .... Pa jel moguće da se i dalje brukate sami sebe sramite!
Ironično. :thumbup:
Nije ironično drug ... Em što je to tipfeler preko mobitela em što ja u životu niti jedan školski sat nisma imao priliku učiti hrvatski jezik a opet sam za pola forumaš profesor baš me zanima kako ti piše engleski ili njemački! Jel te mogu ljudi razumijeti? Ja ne govorim i gramatičkoj pismenosti (gdje i sma griješim) al vi brka te osnovne pojmove! Bosanci i Bošnjaci pa pročitaj vaše priopćenje ako sam kažeš da nije nepismeno uredu!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 04 okt 2019, 17:33

kolezeljovac je napisao/la:
UstanikSBII je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Pichkica bez karaktera, znaš li guzicu obrisat bez da spomeneš Želju? Ne smiješ sam ni na forumu pisat? Svaki post ti je "mi i Željo", pa Željo je pokazao jutros šta misli o vama, ovih par pušiqraca na forumu su svakako bitni k'o semafor u GTA.

ISTINA ZA VEDRANA!
Šta tebe veriga za naš intimni odnos idi se :guz: i pozovi svoje prijatelje nek obave dužnost (Sloboda, Čelik, Velež)
Klubovi, navijacke skupine sto se tice prozivanja je rivalitet... Ali shvatite, mi smo svi gradska raja, komsije, grad je saren, svugdje su i plavi i bordo momci...
Na stranu podjebavanja i prcanja, ali kad su normalne insanske stvari u pitanju, MI SMO JEDNO! POGOTOVO NA OVAKVE NEPRAVDE! Nikad necu staviti ama bas bilo koju drugu ekipu iznad Sarajeva pored voljenog Želje.... NIKAD! I mene i mog brata Hordasa je ista majka rodila!
:thumbup: :thumbup:

Svaki put me pozitivno iznenadis... tacno mi bude zao sto samo oni indijanci bez razuma dolaze na prepucavanja..

Zivio ti meni prijatelju... :thumbup:
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 04 okt 2019, 17:37

UstanikSBII je napisao/la:
Ironično. :thumbup:
Nije ironično drug ... Em što je to tipfeler preko mobitela em što ja u životu niti jedan školski sat nisma imao priliku učiti hrvatski jezik a opet sam za pola forumaš profesor baš me zanima kako ti piše engleski ili njemački! Jel te mogu ljudi razumijeti? Ja ne govorim i gramatičkoj pismenosti (gdje i sma griješim) al vi brka te osnovne pojmove! Bosanci i Bošnjaci pa pročitaj vaše priopćenje ako sam kažeš da nije nepismeno uredu!
Ne vjerujem da ce se zbog tog naljutit.. samo ih moze bit stid onog sta se desava u srcu Evrope.. vise od 10 godina ovi domaci lopovi vam tolerisu sve, da vidimo sta kazu ovi drugi...

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 04 okt 2019, 17:38

Ali je u pravu što se tiče ovoga da je krajnje neprofesionalno napisan dopis. Ono je katastrofa, milion falinki, mene je stid. Ali šta očekivati kada dopis pišu raveku koje već dugo vremena ratuju sa hordašima, podržavaju pakash meraklije i furaju neku svoju furku. Moglo je i moralo puno, punooo bolje.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 04 okt 2019, 17:39

Pa jel imaš ti podatak koliko je puta Hajduk prozivan i prijavljivan zbog povika "Ubi Srbina" i ostalih ispada? I šta je na to UEFA rekla? Pa to je njima nebitno samo ako se novac vrti u igri!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 okt 2019, 17:39

kolezeljovac je napisao/la:I mene i mog brata Hordasa je ista majka rodila!
Pa što ga ne izvede na pravi put moj Kole.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 04 okt 2019, 17:41

Tako je, sutra opet da zapuca Pitari i Manijaci bi zajedno branili grad od dušmana, ne treba nam furanje na beogradske krimose, kod nas je uvijek rivalitet bio na zdravoj osnovi, zafrkacijama i šalama. Trpimo zeze petice sa zadnjeg derbija, čekamo kraj novembra pa da uzvratimo i to je to. Ja barem ne mrzim Željine navijače, dok su ovi dušmani UZP druga priča...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 okt 2019, 17:43

Zeko87 je napisao/la:Trpimo zeze petice sa zadnjeg derbija
Trpite, trpite. :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 04 okt 2019, 17:45

tikatakaboys je napisao/la: Kakav Velež hebo te on, nisam ni blizu Mostara!
Pardon, vidim da ti je Velež nabio komplekse pa sam mislio da navijaš za Zrinjski. Ne razlikujete se puno.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 04 okt 2019, 17:45

Kad je pošteno, pošteno je. I treba tako :D
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 04 okt 2019, 17:45

Nije se branio grad nego drzava.
Futavci jedni futavi..

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 04 okt 2019, 17:45

tikatakaboys je napisao/la:
Zagor je napisao/la: dobro, vi ste patriote !
slika
Sta se vi ibretite? Ovo vam i jest zastava od djedova!
Dobra.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 04 okt 2019, 17:47

UstanikSBII je napisao/la:Pa jel imaš ti podatak koliko je puta Hajduk prozivan i prijavljivan zbog povika "Ubi Srbina" i ostalih ispada? I šta je na to UEFA rekla? Pa to je njima nebitno samo ako se novac vrti u igri!
Znaci, UEFA nece nista uraditi po tom pitanju, pa cete vi nastaviti po starom? Ok, onda ce navijaci drugih klubova, uzvratiti istom mjerom. Imamo i mi kamenja, za vase igrace.

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 04 okt 2019, 17:47

Sariel1987 je napisao/la:Nije se branio grad nego drzava.
Futavci jedni futavi..
Svako je branio svoj grad, a samim tim i državu. S tim što je Sarajevo bilo centar RBiH i da je palo 2. maja ili nekom drugom prilikom i ostatak Bosne bi šapatom pao. Jedino su se u Tuzli branitelji istjerivali i hapsili jer su pripremali ljude na agresiju. Vjerovatno si ti jedan od onih sa klipova koji žali jna kolonu, ili si potomak takvih.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 04 okt 2019, 17:47

Sariel1987 je napisao/la:Nije se branio grad nego drzava.
Futavci jedni futavi..
U pravu si! :thumbup:
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 okt 2019, 17:48

IlProfessore je napisao/la:Vjerovatno si ti jedan od onih sa klipova koji žali jna kolonu, ili si potomak takvih.
Oho ti se za ovo :mrgreen:
sariele da je meni ovo rekao :o
Voli te tvoje Sarajevo.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 04 okt 2019, 17:52

IlProfessore je napisao/la:Ali je u pravu što se tiče ovoga da je krajnje neprofesionalno napisan dopis. Ono je katastrofa, milion falinki, mene je stid. Ali šta očekivati kada dopis pišu raveku koje već dugo vremena ratuju sa hordašima, podržavaju pakash meraklije i furaju neku svoju furku. Moglo je i moralo puno, punooo bolje.
Cisto sumnjam da su ista poslali al eto, ljudski se nadat..

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 04 okt 2019, 18:01

fks74 je napisao/la:
UstanikSBII je napisao/la:Pa jel imaš ti podatak koliko je puta Hajduk prozivan i prijavljivan zbog povika "Ubi Srbina" i ostalih ispada? I šta je na to UEFA rekla? Pa to je njima nebitno samo ako se novac vrti u igri!
Znaci, UEFA nece nista uraditi po tom pitanju, pa cete vi nastaviti po starom? Ok, onda ce navijaci drugih klubova, uzvratiti istom mjerom. Imamo i mi kamenja, za vase igrace.
Pa kažem ti da to nije u njihov domeni isto da se žališ za zločine u Vukovaru (ili Srebrenici) i žali se UEFI. Domaće natjecanje je isključivo pod nadležnosti domaćeg saveza UEFA donosi odluke i suspendira klubove samo pod okriljem svog natjecanja! Ako griješim ajde molim te navesti mi jedna klub koji je bio suspendiran u Europi od strane UEFA?
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.