Kakav Velež hebo te on, nisam ni blizu Mostara!
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tikatakaboys
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Slađe je se osvetiti nego posvetiti!
Ako su nasi poslali sve sto su trebali vrlo lako moze komplet liga dobit kaznu, zajedno sa savezom..UstanikSBII je napisao/la:Jel moguće pitati da ne može te ni dopis napisati kako Bog zapovijeda! Pa vi samo ne znate šta piše te kad vidi ovo iz UEFAe samo će se nasmijati možda i pomisle da vam je Beduini ovo pisao on je na tom levelu čobana nepismenog .... Pa jel moguće da se i dalje brukate sami sebe sramite!
Po njihovim pravilima naje*ali ste..
Vasa opravdanja i lazi prolaze samo u NFS BiH-a, tamo traze dokaze, snimke.. a mi imamo 10 godina materijala, ne vidjenog u svijetu fudbala..
Al ako su nasi napravili slucaj ko seljo u borbi za Evropu, poslacemo ih vama pa se volite do kraja zivota...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- UstanikSBII
- Kontakt:
Nije ironično drug ... Em što je to tipfeler preko mobitela em što ja u životu niti jedan školski sat nisma imao priliku učiti hrvatski jezik a opet sam za pola forumaš profesor baš me zanima kako ti piše engleski ili njemački! Jel te mogu ljudi razumijeti? Ja ne govorim i gramatičkoj pismenosti (gdje i sma griješim) al vi brka te osnovne pojmove! Bosanci i Bošnjaci pa pročitaj vaše priopćenje ako sam kažeš da nije nepismeno uredu!HordasOdMalena je napisao/la:Ironično.UstanikSBII je napisao/la:Jel moguće pitati da ne može te ni dopis napisati kako Bog zapovijeda! Pa vi samo ne znate šta piše te kad vidi ovo iz UEFAe samo će se nasmijati možda i pomisle da vam je Beduini ovo pisao on je na tom levelu čobana nepismenog .... Pa jel moguće da se i dalje brukate sami sebe sramite!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
kolezeljovac je napisao/la:Klubovi, navijacke skupine sto se tice prozivanja je rivalitet... Ali shvatite, mi smo svi gradska raja, komsije, grad je saren, svugdje su i plavi i bordo momci...UstanikSBII je napisao/la:Šta tebe veriga za naš intimni odnos idi seskoroalen je napisao/la:Pichkica bez karaktera, znaš li guzicu obrisat bez da spomeneš Želju? Ne smiješ sam ni na forumu pisat? Svaki post ti je "mi i Željo", pa Željo je pokazao jutros šta misli o vama, ovih par pušiqraca na forumu su svakako bitni k'o semafor u GTA.
ISTINA ZA VEDRANA!i pozovi svoje prijatelje nek obave dužnost (Sloboda, Čelik, Velež)
Na stranu podjebavanja i prcanja, ali kad su normalne insanske stvari u pitanju, MI SMO JEDNO! POGOTOVO NA OVAKVE NEPRAVDE! Nikad necu staviti ama bas bilo koju drugu ekipu iznad Sarajeva pored voljenog Želje.... NIKAD! I mene i mog brata Hordasa je ista majka rodila!

Svaki put me pozitivno iznenadis... tacno mi bude zao sto samo oni indijanci bez razuma dolaze na prepucavanja..
Zivio ti meni prijatelju...

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Ne vjerujem da ce se zbog tog naljutit.. samo ih moze bit stid onog sta se desava u srcu Evrope.. vise od 10 godina ovi domaci lopovi vam tolerisu sve, da vidimo sta kazu ovi drugi...UstanikSBII je napisao/la:Nije ironično drug ... Em što je to tipfeler preko mobitela em što ja u životu niti jedan školski sat nisma imao priliku učiti hrvatski jezik a opet sam za pola forumaš profesor baš me zanima kako ti piše engleski ili njemački! Jel te mogu ljudi razumijeti? Ja ne govorim i gramatičkoj pismenosti (gdje i sma griješim) al vi brka te osnovne pojmove! Bosanci i Bošnjaci pa pročitaj vaše priopćenje ako sam kažeš da nije nepismeno uredu!HordasOdMalena je napisao/la:Ironično.UstanikSBII je napisao/la:Jel moguće pitati da ne može te ni dopis napisati kako Bog zapovijeda! Pa vi samo ne znate šta piše te kad vidi ovo iz UEFAe samo će se nasmijati možda i pomisle da vam je Beduini ovo pisao on je na tom levelu čobana nepismenog .... Pa jel moguće da se i dalje brukate sami sebe sramite!
- IlProfessore
- Kontakt:
Ali je u pravu što se tiče ovoga da je krajnje neprofesionalno napisan dopis. Ono je katastrofa, milion falinki, mene je stid. Ali šta očekivati kada dopis pišu raveku koje već dugo vremena ratuju sa hordašima, podržavaju pakash meraklije i furaju neku svoju furku. Moglo je i moralo puno, punooo bolje.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- UstanikSBII
- Kontakt:
Pa jel imaš ti podatak koliko je puta Hajduk prozivan i prijavljivan zbog povika "Ubi Srbina" i ostalih ispada? I šta je na to UEFA rekla? Pa to je njima nebitno samo ako se novac vrti u igri!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Pa što ga ne izvede na pravi put moj Kole.kolezeljovac je napisao/la:I mene i mog brata Hordasa je ista majka rodila!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tako je, sutra opet da zapuca Pitari i Manijaci bi zajedno branili grad od dušmana, ne treba nam furanje na beogradske krimose, kod nas je uvijek rivalitet bio na zdravoj osnovi, zafrkacijama i šalama. Trpimo zeze petice sa zadnjeg derbija, čekamo kraj novembra pa da uzvratimo i to je to. Ja barem ne mrzim Željine navijače, dok su ovi dušmani UZP druga priča...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Trpite, trpite.Zeko87 je napisao/la:Trpimo zeze petice sa zadnjeg derbija

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Pardon, vidim da ti je Velež nabio komplekse pa sam mislio da navijaš za Zrinjski. Ne razlikujete se puno.tikatakaboys je napisao/la: Kakav Velež hebo te on, nisam ni blizu Mostara!
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Nije se branio grad nego drzava.
Futavci jedni futavi..
Futavci jedni futavi..
Dobra.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Znaci, UEFA nece nista uraditi po tom pitanju, pa cete vi nastaviti po starom? Ok, onda ce navijaci drugih klubova, uzvratiti istom mjerom. Imamo i mi kamenja, za vase igrace.UstanikSBII je napisao/la:Pa jel imaš ti podatak koliko je puta Hajduk prozivan i prijavljivan zbog povika "Ubi Srbina" i ostalih ispada? I šta je na to UEFA rekla? Pa to je njima nebitno samo ako se novac vrti u igri!
- IlProfessore
- Kontakt:
Svako je branio svoj grad, a samim tim i državu. S tim što je Sarajevo bilo centar RBiH i da je palo 2. maja ili nekom drugom prilikom i ostatak Bosne bi šapatom pao. Jedino su se u Tuzli branitelji istjerivali i hapsili jer su pripremali ljude na agresiju. Vjerovatno si ti jedan od onih sa klipova koji žali jna kolonu, ili si potomak takvih.Sariel1987 je napisao/la:Nije se branio grad nego drzava.
Futavci jedni futavi..
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
U pravu si!Sariel1987 je napisao/la:Nije se branio grad nego drzava.
Futavci jedni futavi..

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Oho ti se za ovoIlProfessore je napisao/la:Vjerovatno si ti jedan od onih sa klipova koji žali jna kolonu, ili si potomak takvih.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cisto sumnjam da su ista poslali al eto, ljudski se nadat..IlProfessore je napisao/la:Ali je u pravu što se tiče ovoga da je krajnje neprofesionalno napisan dopis. Ono je katastrofa, milion falinki, mene je stid. Ali šta očekivati kada dopis pišu raveku koje već dugo vremena ratuju sa hordašima, podržavaju pakash meraklije i furaju neku svoju furku. Moglo je i moralo puno, punooo bolje.
- UstanikSBII
- Kontakt:
Pa kažem ti da to nije u njihov domeni isto da se žališ za zločine u Vukovaru (ili Srebrenici) i žali se UEFI. Domaće natjecanje je isključivo pod nadležnosti domaćeg saveza UEFA donosi odluke i suspendira klubove samo pod okriljem svog natjecanja! Ako griješim ajde molim te navesti mi jedna klub koji je bio suspendiran u Europi od strane UEFA?fks74 je napisao/la:Znaci, UEFA nece nista uraditi po tom pitanju, pa cete vi nastaviti po starom? Ok, onda ce navijaci drugih klubova, uzvratiti istom mjerom. Imamo i mi kamenja, za vase igrace.UstanikSBII je napisao/la:Pa jel imaš ti podatak koliko je puta Hajduk prozivan i prijavljivan zbog povika "Ubi Srbina" i ostalih ispada? I šta je na to UEFA rekla? Pa to je njima nebitno samo ako se novac vrti u igri!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.