Gistro_Bancho je napisao/la:Tarik, daBogda se mi direktno plasirali, ali me strah da igrači ne podlegnu pritisku javnosti. Ovo što mi trenutno radimo je vršenje pritiska na igrače. Ne znam da li si primjetio, ali mi smo u Zenici na jedovite jade dobili. Igrači nisu ništa pokazali jer su podlegli pritisku. Koliko god su se belgijanci prepali atmosfere na BP i naši su isto toliko. za mene je ta tekma bila guzovača teža, jer da te neko onako stisne i to sa igračem manje na tvom terenu pred najvatrenijom mogućom publikom.... Teško buraz da tu ima materijala za SP i koga god da dobijemo u baražu, ako i dođemo do baraža teško ćemo proći. Ne zbog toga što imamo slabe igrače, nego zato što su slabi u glavi. Meni je recimo repka sa Barbarezomm, Bolićem, Salihamidžićem... bila kud i kamo bolja od ove sada a oni nisu mogli napraviti rezultat. Sada je jedina naša prednost Ćiro koliko god ka ko volio ili ne volio. I prije smo znali vrhunski odigrati i pobjediti kao npr. u Danskoj ali je sve to trenutna MOTIVACIJA. Trenutno naše igrače zabavlja i motiviše jedan majstor cirkusa, a to je Ćiro veličanstveni. Kao stručnjak za mene je lik bezveze totalno, ali kao motivator je nenadmašan.
Da rezimiram, mene je strah atmosfere i pritiska javnosti, a mediji napucavanjem i hvalisanjem naših igrača po meni ne čine dobro, nego kontra. Nigdje nisam pročitao ni u jednim novinama, pa čak ni na jednom portalu kako smo katastrofalno odigrali u Zenici a što je po meni istina, samo što smo imali sreću da je Belgija imala loš dan. Za pobjedu u Belgiji svaka čast i ona je čista ko suza, ali u Zenici smo definitivno loše odigrali i sa onakvom igrom nećemo moći ni Armeniju dobiti a ni Estoniju.
To je moje mišljenje, volio bih da griješim.
Pozdrav svim Bosancima i Hercegovcima
Spanija na jedvite jada dobila i nas i Belgiju i Tursku dva puta.Protiv ova dva zadnja vile ih nosale.
I sad na kontu imaju sest pobijeda i 18 bodova ha-ja cica mica i gotova prica.Ko te pita na koji nacin dobise tekme
Belgijanci imali los dan,pa ljudima je bilo biti ili nebiti i opet na kraju nista.
A to strucnjak ma koliko ga svi omalovazavali covijek je napravio poteze koji mu mogu pozaviditi i Capelo i co.
Ibricica iako je lose odigrao kao lijevi bek protiv Bugarske u utakmici zivotnog znacaja u Genku opet stavlja na tu poziciju.Ovaj odigrao kao prva violina.
Bajramovic nije u dvije godine odigrao tri minute a ovaj ga u najvrucem periodu stavlja pola sata u igru.
rezultat gol i asistencija plus igra u sredini i rahimic bi mu pozavidio.
Svi su vidjeli Damjanica u veznom ali ovaj Jahica stavi koji je odigrao za desetku.
Dzeku svi htijeli vanka nakon spanije a ovaj rece sad cu dzeku uzinat svima stavljati non stop u prvu postavu.
Rezultat se vidio iz prilozenoga.Uz to jos i razgali srca pa ubaci Pjanica u igru.Ali ulaskom njega defanziva je postala vizava pogotovo u zenici tako bi bilo i sa Stilice, koji su Ciri gurali u ekipu.
da se razumijemo ta dva momka su supertalenti ali dok ne porade kao na primjer misimovic koji za 150% bolji u duelima i defanzivnom odnosu nego prije.Zato u sredini jako nas tesko nadigraju bilo koja repka.
A u zenici i u Genku igrao sa dva spica.
Zaebite vi tu pricu nije strucnjak ko je da nije Baka ili ostali prijasnji selektori.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu