FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

secer
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la secer » 14 apr 2009, 22:44

Ma protiv jedne Barcelone odigrase odlicno, cak sam u prvih 10-tak minuta drugog poluvremena pomislio da su pustili onu tekmu protiv Frankfurta :D :lol:
Lijek za Bayern su Dzeko i Miske u paketu :idea:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 14 apr 2009, 22:48

miky_hz je napisao/la:Vise srece drugi put ;)

Bolji ide dalje
Takodje ;)
Reina je bio Celzijev 12-ti igrac, jos kakvu golcinu zabi Lampard :lol:

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 apr 2009, 22:52

ma dogovoren ba x veceras na Alianz areni :P ..usao Klinsman na poluvremenu u svlacionicu Barce place-de ljudi nemojte vise molim vas,necemo mi igrat tamo u minehenu samo nemojte trpat vise :P
pa tako 1-1 ono da ne bude ofirno :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 14 apr 2009, 22:55

Ne bih da ponavljam jedno te isto o Lellu, Oddu i ostalim balvanima. Ko je gledao mogao je vidjeti da je Sosa igrao mnogo dobro veceras, kao i protiv Eintrachta. Zasluzuje mnogo vise igre, a ne samo onda kada Klinsman nema drugog rjesenja. Schweinia prodat, nekim glupim Rusima il Arapima, za finu cifru, dok se jos moze uzeti love za njega.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 apr 2009, 23:00

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma dogovoren ba x veceras na Alianz areni :P ..usao Klinsman na poluvremenu u svlacionicu Barce place-de ljudi nemojte vise molim vas,necemo mi igrat tamo u minehenu samo nemojte trpat vise :P
pa tako 1-1 ono da ne bude ofirno :D
Tuzlak, jel' ti to opet pijan :lol: , hajd neka si, samo pazi da ti ne predje u naviku. ;) :D
Pa nismo mi Juventus, pa da namjestamo....
Vom Jäger zum Gejagten

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 apr 2009, 23:21

ribery je napisao/la:Ne bih da ponavljam jedno te isto o Lellu, Oddu i ostalim balvanima. Ko je gledao mogao je vidjeti da je Sosa igrao mnogo dobro veceras, kao i protiv Eintrachta. Zasluzuje mnogo vise igre, a ne samo onda kada Klinsman nema drugog rjesenja. Schweinia prodat, nekim glupim Rusima il Arapima, za finu cifru, dok se jos moze uzeti love za njega.
Lell, kuku lele :evil: Sosa je davno zasluzio vise da igra. Za Schweinsteigera ne bi ni rodjeni tatko vise imao strpljenja, produzili ugovor sa njim..tim bolje, da ih ne ucjenjuje kao Ballack, nego uzeti prvu ozbiljnu ponudu i vozdraaa!
Samo neznam kako ce izgledati slijedeca sezona, ako ostane MVB a dolazi Tymo....tu je vec programiran problem.
Ma ima jos kamara stvari sto mi se ne svidja, al' ko pita nas...sada se okrenuti Bundesligi.
Vom Jäger zum Gejagten

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 14 apr 2009, 23:30

Ako ima nesto pozitivno vizavi Klinsmanna to je Sosa,taj momak je balvan ali samo takav,međutim otkako je Klinsman trener on zaista napreduje,i zasluzuje vise prostora,on je u argentini igrao of.veznog a mozda zasluzuje tu ulogu i kod nas,Breno je u odnosu na proslu godinu nazalost nazadovao,ali mlad je ko zna...

Ove utakmice protiv barce su pokazale da nemamo alternativa na klupi,pa je kupovina Olica i Baumjohanna veoma pametna,stize i Tymoscuck,mozda i Hleb,Enke i desni bek(ili Zhirkov-lijepo se nadati) i time bi bili mnogo jaci,Bommel i ze vjerovatno ostaju,altintop ako se ne povrijedi i bude 100% spreman je koristan,steta sto ce ovaj poraz od 0-4 pokvariti generalno pozitivan utisak iz Lp-a(dobili lyona na strani,pohebali talijane prljave i razvalili portugalce),sve u svemu nije sve tako crno...

Da se samo kratko nadovezem u vezi Lella,on je bio do prosle godine vjecito posudjen(keln) ali je kod Ottmara bio odlican(bar meni),ove godine stvar je drugacija,on NEMA konkurencije(bar ne one ozbiljne) i slijedilo je opustanje,zato ce na kraju sezone vjerovatno pojacati neki osrednji klub Bundeslige ili nase amatere(kad smo vec kod njih igraju super osmi su na tabeli mali muller zabija li zabija,13.golova) :D
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 15 apr 2009, 02:18

bistrikboy je napisao/la:Ako ima nesto pozitivno vizavi Klinsmanna to je Sosa,taj momak je balvan ali samo takav,međutim otkako je Klinsman trener on zaista napreduje,i zasluzuje vise prostora,on je u argentini igrao of.veznog a mozda zasluzuje tu ulogu i kod nas,Breno je u odnosu na proslu godinu nazalost nazadovao,ali mlad je ko zna...

Ove utakmice protiv barce su pokazale da nemamo alternativa na klupi,pa je kupovina Olica i Baumjohanna veoma pametna,stize i Tymoscuck,mozda i Hleb,Enke i desni bek(ili Zhirkov-lijepo se nadati) i time bi bili mnogo jaci,Bommel i ze vjerovatno ostaju,altintop ako se ne povrijedi i bude 100% spreman je koristan,steta sto ce ovaj poraz od 0-4 pokvariti generalno pozitivan utisak iz Lp-a(dobili lyona na strani,pohebali talijane prljave i razvalili portugalce),sve u svemu nije sve tako crno...

Da se samo kratko nadovezem u vezi Lella,on je bio do prosle godine vjecito posudjen(keln) ali je kod Ottmara bio odlican(bar meni),ove godine stvar je drugacija,on NEMA konkurencije(bar ne one ozbiljne) i slijedilo je opustanje,zato ce na kraju sezone vjerovatno pojacati neki osrednji klub Bundeslige ili nase amatere(kad smo vec kod njih igraju super osmi su na tabeli mali muller zabija li zabija,13.golova) :D
Za pojačanja se slažem, još bi prodao Ottl-a, u principu to je to, fali nam desni bek, vezni poput Ribery-a... i to je to, onda bi se svi plašili te ekipe :-)

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 16 apr 2009, 11:03

ee evo koji ce dres Ribery nositi od ljeta. Btw super mu stoji :D
daćemo mu 7-cu (yebo Gudjonsena)

slika

:mrgreen:

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 16 apr 2009, 11:16

Ja bi prvo citavu zadnju liniju otjero. Lucio i lahm samo mogu ostat. Demichelis, lell, schweinsteiger, oddo (ima jedino centarsut) al i njega treba otjerat. Pa tek onda bi se mogli necemu nadat

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 16 apr 2009, 14:53

Nadam se da ce se nesto u Bayernu promijeniti. Ova politika u klunu mi se nikako nesvidja. Pod hitno trebaju pojacanja.

Za otici-
1.Butt
2.Bastian Schweinsteiger
3.Toni
4.Lell
5.Mark van Bommel
6.Massimo Oddo

Za dovesti

1.Tymoschuk (jesu li i njega vec doveli?)
2.Frey
3.Olic (ovo je vec sve dogovoreno)
4.Senderos
5.Sagna
6.Misimovic

Ovako bi to trebalo izgledati

---------------------Frey--------------------
Sagna----------Lucio---Senderos-----Lahm

-----------Ze Roberto----Tymoschuk-------
Ribery------------------------------Misimovic
----------------Podolski----------------------
----------------------------Klose--------------

Zamjene

Rensing,Breno,Martin Demichelis,Daniel van Buyten,Andreas Ottl,Hamit Altintop,José Ernesto Sosa,Tim Borowski, Olic.

S ovakvim timom Bayern bi razvaljivao

bubimir
Kontakt:

Post Postao/la bubimir » 16 apr 2009, 14:58

imate srece sto je barca odigrala rekreacijsku utakmicu :)
a za ta pojacanja pa bolji je golman butt od onog jade rensinga!
mes que un club

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 16 apr 2009, 15:00

Tim je maaaazziiiiiiiijaaaaaaaaaa, mazijaaaaaaa 8-) samo, ako mere, posto Podolski ide da na njegovom mjestu bude Dzekson :oops: :oops: :o :lol:
Je´na rima:
Bubi, Rensinga u guzu poljubi :oops:

bubimir
Kontakt:

Post Postao/la bubimir » 16 apr 2009, 15:03

fuck u.ma pojeli samo vas papak jedan :)
mes que un club

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 16 apr 2009, 15:15

Ma nemoj se odma ljutit´ , salim se :?
Naravno, bolji vam je klub(et, hebiga, zaboravi kako se zove) al´ da su na strani igrali sa sastavom iz Minkena malo sutra bi bilo 4 : 0 a mozda i malo prekosutra 8-)
Onda bi se u Minkenu odlucivalo, ali, neka ba evo Klinsman trazi pojacanja a glavni ga jos nisu odbili pa se sprem´te za slijedecu godinu :twisted:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 apr 2009, 15:25

majestic je napisao/la:Nadam se da ce se nesto u Bayernu promijeniti. Ova politika u klunu mi se nikako nesvidja. Pod hitno trebaju pojacanja.

Za otici-
1.Butt
2.Bastian Schweinsteiger
3.Toni
4.Lell
5.Mark van Bommel
6.Massimo Oddo

Za dovesti

1.Tymoschuk (jesu li i njega vec doveli?)
2.Frey
3.Olic (ovo je vec sve dogovoreno)
4.Senderos
5.Sagna
6.Misimovic

Ovako bi to trebalo izgledati

---------------------Frey--------------------
Sagna----------Lucio---Senderos-----Lahm

-----------Ze Roberto----Tymoschuk-------
Ribery------------------------------Misimovic
----------------Podolski----------------------
----------------------------Klose--------------

Zamjene

Rensing,Breno,Martin Demichelis,Daniel van Buyten,Andreas Ottl,Hamit Altintop,José Ernesto Sosa,Tim Borowski, Olic.

S ovakvim timom Bayern bi razvaljivao
Podolski ti je haman od slijedece sezone u Kelnu ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 16 apr 2009, 16:49

Ribery izjavio da ostaje u Bayernu i da jos ima planova u Munchenu .Takodje receno je da ce se dovesti jos 2-3 zvijezde ,tako da slijedece sezone siguran sam bit ce puno bolje nego ove .Tymo ,Olic,Baumjohan su sigurno igraci Bayerna od slijedece sezone ,tako da ce ekipa dobit na sirini jos sa par dobrih pojacanja to ce izgledat mnogo bolje .PLus plus ...novi trener najvjerovatnije koji ce nadam se biti mnogo bolji od Klinsmana

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 16 apr 2009, 17:15

Papilon20 je napisao/la:Ribery izjavio da ostaje u Bayernu i da jos ima planova u Munchenu .Takodje receno je da ce se dovesti jos 2-3 zvijezde ,tako da slijedece sezone siguran sam bit ce puno bolje nego ove .Tymo ,Olic,Baumjohan su sigurno igraci Bayerna od slijedece sezone ,tako da ce ekipa dobit na sirini jos sa par dobrih pojacanja to ce izgledat mnogo bolje .PLus plus ...novi trener najvjerovatnije koji ce nadam se biti mnogo bolji od Klinsmana
ja bih volio da riberi ode a dode hleb, jer ribri se poceo kurcit i glumit zvijeszdu, bolje da imaju ujednacenu ekipu koja je kvalitetna naravno, golman obavezno novi, najbolji bi po meni bio enke iz hanovera....desni bocni takodje mjenjat ali stvarno ne znam ko bi tu mogao upasti, bomela obavezno out a timoscuka dovesti, jedan stoper svjetske klase bi takode trebao da zajedno sa luciom i lamom cini tu zadnju liniju..... u veznom redu spomenuo sam hleba, timoscuka, tu su jos swaini i altintop i u napadu ne trebaju nista olic i klose su odlicni trnutno je ovako
....................................................xxxxxxxxxxxxxxxxxxx..................................................
xxxxxxxxxx..................lucio...................................................xxxxxxxxxx...........................lahm

swaini.......................xxxxxxxxxxxx...........................xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx...............xxxxxxxxxxxxxxx

............................................olic..........................klose

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 16 apr 2009, 17:24

Ako nam Olic bude u prvoj, onda smo ga...
Jedini sigurni su Lahm, Lucio, Ribery (ako ostane) i Klose (mogao bi i on na klupu, ukoliko dodju ozbiljna pojacanja u napadu, mada ne vjerujem). Sve ostale pozicije su otvorene, ko god bude trener, preko ljeta ce imati pune ruke posla. 8-)

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 16 apr 2009, 17:24

dzenidm je napisao/la:
Papilon20 je napisao/la:Ribery izjavio da ostaje u Bayernu i da jos ima planova u Munchenu .Takodje receno je da ce se dovesti jos 2-3 zvijezde ,tako da slijedece sezone siguran sam bit ce puno bolje nego ove .Tymo ,Olic,Baumjohan su sigurno igraci Bayerna od slijedece sezone ,tako da ce ekipa dobit na sirini jos sa par dobrih pojacanja to ce izgledat mnogo bolje .PLus plus ...novi trener najvjerovatnije koji ce nadam se biti mnogo bolji od Klinsmana
ja bih volio da riberi ode a dode hleb, jer ribri se poceo kurcit i glumit zvijeszdu, bolje da imaju ujednacenu ekipu koja je kvalitetna naravno, golman obavezno novi, najbolji bi po meni bio enke iz hanovera....desni bocni takodje mjenjat ali stvarno ne znam ko bi tu mogao upasti, bomela obavezno out a timoscuka dovesti, jedan stoper svjetske klase bi takode trebao da zajedno sa luciom i lamom cini tu zadnju liniju..... u veznom redu spomenuo sam hleba, timoscuka, tu su jos swaini i altintop i u napadu ne trebaju nista olic i klose su odlicni trnutno je ovako
....................................................xxxxxxxxxxxxxxxxxxx..................................................
xxxxxxxxxx..................lucio...................................................xxxxxxxxxx...........................lahm

swaini.......................xxxxxxxxxxxx...........................xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx...............xxxxxxxxxxxxxxx

............................................olic..........................klose
mozda altintopa na desni bek a u sredinu dovesti plejmejkera, diego npr

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.