Lijek za Bayern su Dzeko i Miske u paketu
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Ma protiv jedne Barcelone odigrase odlicno, cak sam u prvih 10-tak minuta drugog poluvremena pomislio da su pustili onu tekmu protiv Frankfurta
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Takodjemiky_hz je napisao/la:Vise srece drugi put![]()
Bolji ide dalje
Reina je bio Celzijev 12-ti igrac, jos kakvu golcinu zabi Lampard
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma dogovoren ba x veceras na Alianz areni
..usao Klinsman na poluvremenu u svlacionicu Barce place-de ljudi nemojte vise molim vas,necemo mi igrat tamo u minehenu samo nemojte trpat vise
pa tako 1-1 ono da ne bude ofirno
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ne bih da ponavljam jedno te isto o Lellu, Oddu i ostalim balvanima. Ko je gledao mogao je vidjeti da je Sosa igrao mnogo dobro veceras, kao i protiv Eintrachta. Zasluzuje mnogo vise igre, a ne samo onda kada Klinsman nema drugog rjesenja. Schweinia prodat, nekim glupim Rusima il Arapima, za finu cifru, dok se jos moze uzeti love za njega.
Tuzlak, jel' ti to opet pijanultrasstyle_tz je napisao/la:ma dogovoren ba x veceras na Alianz areni..usao Klinsman na poluvremenu u svlacionicu Barce place-de ljudi nemojte vise molim vas,necemo mi igrat tamo u minehenu samo nemojte trpat vise
![]()
Pa nismo mi Juventus, pa da namjestamo....
Vom Jäger zum Gejagten
Lell, kuku leleribery je napisao/la:Ne bih da ponavljam jedno te isto o Lellu, Oddu i ostalim balvanima. Ko je gledao mogao je vidjeti da je Sosa igrao mnogo dobro veceras, kao i protiv Eintrachta. Zasluzuje mnogo vise igre, a ne samo onda kada Klinsman nema drugog rjesenja. Schweinia prodat, nekim glupim Rusima il Arapima, za finu cifru, dok se jos moze uzeti love za njega.
Samo neznam kako ce izgledati slijedeca sezona, ako ostane MVB a dolazi Tymo....tu je vec programiran problem.
Ma ima jos kamara stvari sto mi se ne svidja, al' ko pita nas...sada se okrenuti Bundesligi.
Vom Jäger zum Gejagten
- bistrikboy
- Kontakt:
Ako ima nesto pozitivno vizavi Klinsmanna to je Sosa,taj momak je balvan ali samo takav,međutim otkako je Klinsman trener on zaista napreduje,i zasluzuje vise prostora,on je u argentini igrao of.veznog a mozda zasluzuje tu ulogu i kod nas,Breno je u odnosu na proslu godinu nazalost nazadovao,ali mlad je ko zna...
Ove utakmice protiv barce su pokazale da nemamo alternativa na klupi,pa je kupovina Olica i Baumjohanna veoma pametna,stize i Tymoscuck,mozda i Hleb,Enke i desni bek(ili Zhirkov-lijepo se nadati) i time bi bili mnogo jaci,Bommel i ze vjerovatno ostaju,altintop ako se ne povrijedi i bude 100% spreman je koristan,steta sto ce ovaj poraz od 0-4 pokvariti generalno pozitivan utisak iz Lp-a(dobili lyona na strani,pohebali talijane prljave i razvalili portugalce),sve u svemu nije sve tako crno...
Da se samo kratko nadovezem u vezi Lella,on je bio do prosle godine vjecito posudjen(keln) ali je kod Ottmara bio odlican(bar meni),ove godine stvar je drugacija,on NEMA konkurencije(bar ne one ozbiljne) i slijedilo je opustanje,zato ce na kraju sezone vjerovatno pojacati neki osrednji klub Bundeslige ili nase amatere(kad smo vec kod njih igraju super osmi su na tabeli mali muller zabija li zabija,13.golova)
Ove utakmice protiv barce su pokazale da nemamo alternativa na klupi,pa je kupovina Olica i Baumjohanna veoma pametna,stize i Tymoscuck,mozda i Hleb,Enke i desni bek(ili Zhirkov-lijepo se nadati) i time bi bili mnogo jaci,Bommel i ze vjerovatno ostaju,altintop ako se ne povrijedi i bude 100% spreman je koristan,steta sto ce ovaj poraz od 0-4 pokvariti generalno pozitivan utisak iz Lp-a(dobili lyona na strani,pohebali talijane prljave i razvalili portugalce),sve u svemu nije sve tako crno...
Da se samo kratko nadovezem u vezi Lella,on je bio do prosle godine vjecito posudjen(keln) ali je kod Ottmara bio odlican(bar meni),ove godine stvar je drugacija,on NEMA konkurencije(bar ne one ozbiljne) i slijedilo je opustanje,zato ce na kraju sezone vjerovatno pojacati neki osrednji klub Bundeslige ili nase amatere(kad smo vec kod njih igraju super osmi su na tabeli mali muller zabija li zabija,13.golova)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Za pojačanja se slažem, još bi prodao Ottl-a, u principu to je to, fali nam desni bek, vezni poput Ribery-a... i to je to, onda bi se svi plašili te ekipebistrikboy je napisao/la:Ako ima nesto pozitivno vizavi Klinsmanna to je Sosa,taj momak je balvan ali samo takav,međutim otkako je Klinsman trener on zaista napreduje,i zasluzuje vise prostora,on je u argentini igrao of.veznog a mozda zasluzuje tu ulogu i kod nas,Breno je u odnosu na proslu godinu nazalost nazadovao,ali mlad je ko zna...
ee evo koji ce dres Ribery nositi od ljeta. Btw super mu stoji
daćemo mu 7-cu (yebo Gudjonsena)

daćemo mu 7-cu (yebo Gudjonsena)

Ja bi prvo citavu zadnju liniju otjero. Lucio i lahm samo mogu ostat. Demichelis, lell, schweinsteiger, oddo (ima jedino centarsut) al i njega treba otjerat. Pa tek onda bi se mogli necemu nadat
Nadam se da ce se nesto u Bayernu promijeniti. Ova politika u klunu mi se nikako nesvidja. Pod hitno trebaju pojacanja.
Za otici-
1.Butt
2.Bastian Schweinsteiger
3.Toni
4.Lell
5.Mark van Bommel
6.Massimo Oddo
Za dovesti
1.Tymoschuk (jesu li i njega vec doveli?)
2.Frey
3.Olic (ovo je vec sve dogovoreno)
4.Senderos
5.Sagna
6.Misimovic
Ovako bi to trebalo izgledati
---------------------Frey--------------------
Sagna----------Lucio---Senderos-----Lahm
-----------Ze Roberto----Tymoschuk-------
Ribery------------------------------Misimovic
----------------Podolski----------------------
----------------------------Klose--------------
Zamjene
Rensing,Breno,Martin Demichelis,Daniel van Buyten,Andreas Ottl,Hamit Altintop,José Ernesto Sosa,Tim Borowski, Olic.
S ovakvim timom Bayern bi razvaljivao
Za otici-
1.Butt
2.Bastian Schweinsteiger
3.Toni
4.Lell
5.Mark van Bommel
6.Massimo Oddo
Za dovesti
2.Frey
4.Senderos
5.Sagna
6.Misimovic
Zamjene
Rensing,Breno,Martin Demichelis,Daniel van Buyten,Andreas Ottl,Hamit Altintop,José Ernesto Sosa,Tim Borowski, Olic.
imate srece sto je barca odigrala rekreacijsku utakmicu 
a za ta pojacanja pa bolji je golman butt od onog jade rensinga!
a za ta pojacanja pa bolji je golman butt od onog jade rensinga!
mes que un club
Tim je maaaazziiiiiiiijaaaaaaaaaa, mazijaaaaaaa
samo, ako mere, posto Podolski ide da na njegovom mjestu bude Dzekson

Je´na rima:
Bubi, Rensinga u guzu poljubi
Je´na rima:
Bubi, Rensinga u guzu poljubi
Ma nemoj se odma ljutit´ , salim se
Naravno, bolji vam je klub(et, hebiga, zaboravi kako se zove) al´ da su na strani igrali sa sastavom iz Minkena malo sutra bi bilo 4 : 0 a mozda i malo prekosutra
Onda bi se u Minkenu odlucivalo, ali, neka ba evo Klinsman trazi pojacanja a glavni ga jos nisu odbili pa se sprem´te za slijedecu godinu
Naravno, bolji vam je klub(et, hebiga, zaboravi kako se zove) al´ da su na strani igrali sa sastavom iz Minkena malo sutra bi bilo 4 : 0 a mozda i malo prekosutra
Onda bi se u Minkenu odlucivalo, ali, neka ba evo Klinsman trazi pojacanja a glavni ga jos nisu odbili pa se sprem´te za slijedecu godinu
Podolski ti je haman od slijedece sezone u Kelnumajestic je napisao/la:Nadam se da ce se nesto u Bayernu promijeniti. Ova politika u klunu mi se nikako nesvidja. Pod hitno trebaju pojacanja.
Za otici-
1.Butt
2.Bastian Schweinsteiger
3.Toni
4.Lell
5.Mark van Bommel
6.Massimo Oddo
Za dovesti
2.Frey
4.Senderos
5.Sagna
6.Misimovic
Zamjene
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ribery izjavio da ostaje u Bayernu i da jos ima planova u Munchenu .Takodje receno je da ce se dovesti jos 2-3 zvijezde ,tako da slijedece sezone siguran sam bit ce puno bolje nego ove .Tymo ,Olic,Baumjohan su sigurno igraci Bayerna od slijedece sezone ,tako da ce ekipa dobit na sirini jos sa par dobrih pojacanja to ce izgledat mnogo bolje .PLus plus ...novi trener najvjerovatnije koji ce nadam se biti mnogo bolji od Klinsmana
ja bih volio da riberi ode a dode hleb, jer ribri se poceo kurcit i glumit zvijeszdu, bolje da imaju ujednacenu ekipu koja je kvalitetna naravno, golman obavezno novi, najbolji bi po meni bio enke iz hanovera....desni bocni takodje mjenjat ali stvarno ne znam ko bi tu mogao upasti, bomela obavezno out a timoscuka dovesti, jedan stoper svjetske klase bi takode trebao da zajedno sa luciom i lamom cini tu zadnju liniju..... u veznom redu spomenuo sam hleba, timoscuka, tu su jos swaini i altintop i u napadu ne trebaju nista olic i klose su odlicni trnutno je ovakoPapilon20 je napisao/la:Ribery izjavio da ostaje u Bayernu i da jos ima planova u Munchenu .Takodje receno je da ce se dovesti jos 2-3 zvijezde ,tako da slijedece sezone siguran sam bit ce puno bolje nego ove .Tymo ,Olic,Baumjohan su sigurno igraci Bayerna od slijedece sezone ,tako da ce ekipa dobit na sirini jos sa par dobrih pojacanja to ce izgledat mnogo bolje .PLus plus ...novi trener najvjerovatnije koji ce nadam se biti mnogo bolji od Klinsmana
....................................................xxxxxxxxxxxxxxxxxxx..................................................
xxxxxxxxxx..................lucio...................................................xxxxxxxxxx...........................lahm
swaini.......................xxxxxxxxxxxx...........................xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx...............xxxxxxxxxxxxxxx
............................................olic..........................klose
Ako nam Olic bude u prvoj, onda smo ga...
Jedini sigurni su Lahm, Lucio, Ribery (ako ostane) i Klose (mogao bi i on na klupu, ukoliko dodju ozbiljna pojacanja u napadu, mada ne vjerujem). Sve ostale pozicije su otvorene, ko god bude trener, preko ljeta ce imati pune ruke posla.
Jedini sigurni su Lahm, Lucio, Ribery (ako ostane) i Klose (mogao bi i on na klupu, ukoliko dodju ozbiljna pojacanja u napadu, mada ne vjerujem). Sve ostale pozicije su otvorene, ko god bude trener, preko ljeta ce imati pune ruke posla.
mozda altintopa na desni bek a u sredinu dovesti plejmejkera, diego nprdzenidm je napisao/la:ja bih volio da riberi ode a dode hleb, jer ribri se poceo kurcit i glumit zvijeszdu, bolje da imaju ujednacenu ekipu koja je kvalitetna naravno, golman obavezno novi, najbolji bi po meni bio enke iz hanovera....desni bocni takodje mjenjat ali stvarno ne znam ko bi tu mogao upasti, bomela obavezno out a timoscuka dovesti, jedan stoper svjetske klase bi takode trebao da zajedno sa luciom i lamom cini tu zadnju liniju..... u veznom redu spomenuo sam hleba, timoscuka, tu su jos swaini i altintop i u napadu ne trebaju nista olic i klose su odlicni trnutno je ovakoPapilon20 je napisao/la:Ribery izjavio da ostaje u Bayernu i da jos ima planova u Munchenu .Takodje receno je da ce se dovesti jos 2-3 zvijezde ,tako da slijedece sezone siguran sam bit ce puno bolje nego ove .Tymo ,Olic,Baumjohan su sigurno igraci Bayerna od slijedece sezone ,tako da ce ekipa dobit na sirini jos sa par dobrih pojacanja to ce izgledat mnogo bolje .PLus plus ...novi trener najvjerovatnije koji ce nadam se biti mnogo bolji od Klinsmana
....................................................xxxxxxxxxxxxxxxxxxx..................................................
xxxxxxxxxx..................lucio...................................................xxxxxxxxxx...........................lahm
swaini.......................xxxxxxxxxxxx...........................xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx...............xxxxxxxxxxxxxxx
............................................olic..........................klose
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.