Nas je Borac nama sve na svijetu,nas je Borac nama sve na svijetu

Moderator/ica: vlakanje
SrdjanBL je napisao/la:Hahahaha, sace biti jos da je onaj gol regularan, pa onako se ne izvodi slobodan ni kada igramo na male na skolskom, aplus sudija nije da znak da se izvede slobodan, niti je vidio kako su izveli a plus prije toga je pokazao na pistaljku, tako da je smijesno uopste pitati zasto poniste gol, kada nije regularan ni 1%
Dule 078 je napisao/la:Zeljo,Zeljo,evo ti ga evo,pa sa njega gledaj Sarajevo![]()
![]()
Nas je Borac nama sve na svijetu,nas je Borac nama sve na svijetu![]()
Amaterizam.zeljkobacinski1993 je napisao/la:joj brate koliko ste poremeceni, pa sta ako nije jedno slovo odradjeno dobro tj okrenuli pogresno strane i ne znate na cemu bi zamjerili pa se uhvatili za to jedno slovo....bas vam je fazon.... 'aj BORAC !
Ja sam ovo u prvom osnovne znao okrenut a oni sa prosjekom od 17-18 godina ne znajuVirtu4l je napisao/la:Amaterizam.zeljkobacinski1993 je napisao/la:joj brate koliko ste poremeceni, pa sta ako nije jedno slovo odradjeno dobro tj okrenuli pogresno strane i ne znate na cemu bi zamjerili pa se uhvatili za to jedno slovo....bas vam je fazon.... 'aj BORAC !
alan ford 26 je napisao/la:buahahhaahaha, joj jeste ofirni, pa 5 slova ne znate sastaviti, a vidimo se na proljeceSvakako bi pehar bacili u Savu, iako ga silno zelite, al nece moci
Peharu dodajte i transparent. Ekologija brate.mejdan je napisao/la:alan ford 26 je napisao/la:buahahhaahaha, joj jeste ofirni, pa 5 slova ne znate sastaviti, a vidimo se na proljeceSvakako bi pehar bacili u Savu, iako ga silno zelite, al nece moci
![]()
![]()
Kroz Banjaluku teče Vrbas, a mi pehar nećemo baciti u Vrbas nego u Crkvenu ali nema potrebe da ti objašnjavam šta je Crkvena kad ti to nećeš skontati. EKOLOGIJA BRATE
![]()
![]()
vjerujem ti jer mi nemamo dominikovice pilave i kaplane pa je to puno lakse ali kad si toliko jak da ti ona celava nakaza nemoze nista e to je vec nesto ps juce je bio vas najopasniji igrac dominikovicsuntu jeu je napisao/la:Vjerujem, ipak smo mi klasa za vas. Pobijediti Borac nama nije ništa posebno. Naprotiv, veći je gušt Čelika pobijediti.
Ovaj post si vec napisao par stranica unazad,malo originalnosti.Mandrak je napisao/la:Hahah preko hiljadu postova i preko godinu sam sebe tjerao da glumi finjak i onda nije više moglo na silu, pa puko ,pa poceo ljudima psovati najgore psovke![]()
neobrezani @tatamata se samo-zadovoljava postavljenjem ovih infantilnih sličica...ja tuge i žalosti
Ti papcina klasinca, koja nema ni truna elementrne kulture.....cak i svoje navijace Borca koji su tolerantniji prema drugima vrijeđaš i javno ponižavaš....zatvori se u svoj brlog i ne izlazi iz njega, uživaj u mržnji i ksenofobiji prema obrezanima....ne znam samo kako i dalje pišeš na ovom forumu nakon svih onih napisanih gadosti....ocito ti to nekako prolazi, bolesnice zaostali.tatamata je napisao/la:Ovaj post si vec napisao par stranica unazad,malo originalnosti.Mandrak je napisao/la:Hahah preko hiljadu postova i preko godinu sam sebe tjerao da glumi finjak i onda nije više moglo na silu, pa puko ,pa poceo ljudima psovati najgore psovke![]()
neobrezani @tatamata se samo-zadovoljava postavljenjem ovih infantilnih sličica...ja tuge i žalosti
Ja jesam finjak,kad su ljudi prema meni finjak,i kad nisu moroni.
Nepismenost?tatamata je napisao/la:
Nadam se da ce tvoj um,ogranicenosti jednog prosjecnog balkona u mojoj zgradi,moci da upije ovo objasnjenje.
Sto se koreografije tice,ima ona stara "ko radi,taj i grijesi",a postoji jos nesto(neko) sto je uticalo da se ta greska desi,tako da suzdrzite se komentara..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.