Posto se nacitah svakakvih g****a na zadnjih par strana (cast izuzecima), da i ja kazem koju.
UTAKMICA veoma ispod ocekivanja, igra tvrda, preoprezna s obje strane, Borac je postigao gol iz jedine prave prilike na cijeloj utakmici (jedine uzimajuci oba tima u obzir). Veoma teska i nezanimljiva utakmica, kakva se nije ocekivala po vremenu koje je bilo "kao naruceno" za sjajan fudbalski ambijent. Cestitke Borcu na jesenjoj tituli, moram reci i zasluzenoj, mozda ne zbog jucerasnje utakmice, ali sigurno zbog igara tokom citave polusezone.
LESINARI ispod ocekivanja i prema mom skromnom misljenju ispod svog standardnog nivoa. Brojnost kopa ok ali pola istog tog kopa kao da je na "mute". Bio sam uzivo i u ranijim duelima sam prisustvovao boljim izdanjima Lesinara. Koreo neuspjesan, zna se desit, jeste bruka ali likovati ne treba. "Kop" golobrade djecurlije smjesten na rubu istocne tribine, blizu nas, sramota za Lesinare, da li jezgra grupe ima veze s onim obdanistem (bukvalno) ne znam, ali neko ih je organizovao, svecano im dodijelio parolu i zastavu, te ih pustio da unesu kamenje popraceno nacionalistickim uzvicima. Da su u pitanju bili kakvi dzuturumi, ne bih to ni komentarisao, posto se radi o djecurliji koja vjerovatno ne zna ni sta znace psovke koje su izgovarali, moram, jer mislim da je to sramota za jedan grad, za jedno urbano srediste.
Za ove sto ne znaju cirilicu, samo cu reci da to NIJE moje pismo, ali je jedno od dva zvanicna i priznata pisma u MOJOJ drzavi, te bi me bila sramota da ne znam isto, bez obzira sto ga ne koristim. Ako niste likovali i provocirali (dakle ako zaista ne znate) zapitajte se
Jos jednom cestitke Borcu na jesenjoj tituli uz poruku - cuvajte se plavog proljeca