FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Interista di cuore
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
iz 1 u 1 sutra,dobijamo 100%...
FORZA INTER
Pozvani za utakmicu :
Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;
Difensori: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon;
Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Coutinho, 30 Amantino Mancini, 40 Obiora Nwankwo;
Attaccanti: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 88 Jonathan Biabiany.
FORZA INTER
Pozvani za utakmicu :
Difensori: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon;
Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Coutinho, 30 Amantino Mancini, 40 Obiora Nwankwo;
Attaccanti: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 88 Jonathan Biabiany.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- Interista di cuore
- Kontakt:
mali gradski derbi je dobila nasa Primavera,naravno
samo uvertira u pobjedu sutra
evo koga zanima,sastava i strijelca...
MILAN-INTER 0-1
Marcatori: 63' Dell'Agnello.
Milan (4-3-3): Di Fabio; De Vito, Albertazzi, Pasini, Ghiringhelli; Calvano, Santonocito (89' Carmona), Fossati; Verdi, Ganz (59' Merkel), De Sciglio (80' Mancuso).
A disposizione: Paleari, Sampirisi, De Sole, Bertoni.
Allenatore: Giovanni Stroppa
Inter (4-3-3): Di Gennaro, Faraoni, Benedetti, Natalino, Biraghi; Carlsen, Crisetig, Romanò (45' Jirasek), Alibec (82? Longo), Dell'Agnello, Thiam (45' Lussardi).
A disposizione: Gallinetta, Kysela, Galimberti, Bessa.
Allenatore: Fulvio Pea.

evo koga zanima,sastava i strijelca...
MILAN-INTER 0-1
Marcatori: 63' Dell'Agnello.
Milan (4-3-3): Di Fabio; De Vito, Albertazzi, Pasini, Ghiringhelli; Calvano, Santonocito (89' Carmona), Fossati; Verdi, Ganz (59' Merkel), De Sciglio (80' Mancuso).
A disposizione: Paleari, Sampirisi, De Sole, Bertoni.
Allenatore: Giovanni Stroppa
Inter (4-3-3): Di Gennaro, Faraoni, Benedetti, Natalino, Biraghi; Carlsen, Crisetig, Romanò (45' Jirasek), Alibec (82? Longo), Dell'Agnello, Thiam (45' Lussardi).
A disposizione: Gallinetta, Kysela, Galimberti, Bessa.
Allenatore: Fulvio Pea.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
botino govorim za sadasnju formuCRC_LJ77 je napisao/la:CHELSEA,BARCA,BAYERN SVI SU PADALI A VI SUTRA PADATE KO NIKAD DO SADrobovi88 je napisao/la:Tottenham, Lecce ...vratimo se u stvarnost ... Ibra: 'Zvižduci navijača Intera me samo motivišu'
" PADATE "![]()
IBRA ZINGARO![]()

opet govorim za trenutnu formu !!!Unforgotten je napisao/la:Ajd ne dipr, prošle godine niste mogli u dvije utakmice Ciriha pobijediti. Moje skromno mišljenje je da bi neki klubovi iz naše Premijer Lige uspjeli to.robovi88 je napisao/la:Tottenham, Lecce ...vratimo se u stvarnost ... Ibra: 'Zvižduci navijača Intera me samo motivišu'
" PADATE "
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
ZABOLI MENE ZA KOJU TI FORMU GOVORIŠ..CRNO I PLAVO SE VAM DANAS PIŠE!!!!robovi88 je napisao/la:botino govorim za sadasnju formuCRC_LJ77 je napisao/la:CHELSEA,BARCA,BAYERN SVI SU PADALI A VI SUTRA PADATE KO NIKAD DO SADrobovi88 je napisao/la:Tottenham, Lecce ...vratimo se u stvarnost ... Ibra: 'Zvižduci navijača Intera me samo motivišu'
" PADATE "![]()
IBRA ZINGARO![]()
i tu vise nema Mourinha
opet govorim za trenutnu formu !!!Unforgotten je napisao/la:Ajd ne dipr, prošle godine niste mogli u dvije utakmice Ciriha pobijediti. Moje skromno mišljenje je da bi neki klubovi iz naše Premijer Lige uspjeli to.robovi88 je napisao/la:Tottenham, Lecce ...vratimo se u stvarnost ... Ibra: 'Zvižduci navijača Intera me samo motivišu'
" PADATE "
hajde neka ćeZABOLI MENE ZA KOJU TI FORMU GOVORIŠ..CRNO I PLAVO SE VAM DANAS PIŠE!!!!

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
jel sigurno igraju eto i militoInterista di cuore je napisao/la:iz 1 u 1 sutra,dobijamo 100%...
FORZA INTER
Pozvani za utakmicu :
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- blueman-TM87
- Kontakt:
- blueman-TM87
- Kontakt:
Hajmo momci danas tri boda da se pokaže ko je gazda u gradu ali i u cijeloj državi
imate podršku iz Liverpoola 

There got to be something for Liverpool big number nine ...
ima da ove silviove pradede veceras otpremimo za rudnik mrkog uglja u banovicima,pobjeda 2-0

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Veceras vam je deranje guzovaaa
PER SEMPRE ROSSONERI!!!!!!!!INTER MERDA

Raikkonen je napisao/la:Veceras vam je deranje guzovaaa![]()
PER SEMPRE ROSSONERI!!!!!!!!INTER MERDA
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
šta mislite ljudi gdje je najbolji streaming(atdhe,myp2p il neki drugi),i da li ima na kojem FTA kanalu(free to air)vecerasnji derbi.
hvala
hvala
http://www.fromsport.com/Mirsad94 je napisao/la:šta mislite ljudi gdje je najbolji streaming(atdhe,myp2p il neki drugi),i da li ima na kojem FTA kanalu(free to air)vecerasnji derbi.
hvala
MILITO+ETO'O = ORGASMO INFERNO
uvjeren sam da veceras dobijamo imam neki predosjecaj da ce Milito biti strijelac
moj me instinkt nikad ne vara
FORZA INTER

moj me instinkt nikad ne vara

FORZA INTER
ni mene moj insekt nikad ne vara
imam dobar filing u vezi derbija veceras, Rafa je svjestan da navijaci pocinju da sumnjaju u njega, i vecerasnja utakmica je sjajna prilika da dobije povjerenje, bolji smo, vracaju nam se neki bitni igraci, i to je to
sudi Taglivento, ove sezone man je sudio u pobjedi u gostima protiv Caglarija 0-1

imam dobar filing u vezi derbija veceras, Rafa je svjestan da navijaci pocinju da sumnjaju u njega, i vecerasnja utakmica je sjajna prilika da dobije povjerenje, bolji smo, vracaju nam se neki bitni igraci, i to je to
sudi Taglivento, ove sezone man je sudio u pobjedi u gostima protiv Caglarija 0-1
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- Io_Sono_Interista
- Kontakt:
Hocu veceras ovih 11 :
Cesar
Capitano Lucio Matrix Santon
Deki Cambiasso
Etooo Sneijder Coutinho
Milito
i svaki rezultat nek ide meni na dusu
FORZA NERAZZURRI !
Cesar
Capitano Lucio Matrix Santon
Deki Cambiasso
Etooo Sneijder Coutinho
Milito
i svaki rezultat nek ide meni na dusu

FORZA NERAZZURRI !
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...
- blueman-TM87
- Kontakt:
Dajte hitno stream za tekmu i ako moze neko da mi kaze koliko ce me oderati gledanje (MB ili KB cega vec) 

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Moja prognoza:
Tvrda utakmica sa jako malo golova,ako ih ikako bude.Predvidjam rezultat 1:0 ili 0:0.Moje simpatije su na strani Intera zbog Beniteza.On ako veceras ne pobijedi,moze pakovati kofere mislim.Odnosno,ako veceras izgubi.
Tvrda utakmica sa jako malo golova,ako ih ikako bude.Predvidjam rezultat 1:0 ili 0:0.Moje simpatije su na strani Intera zbog Beniteza.On ako veceras ne pobijedi,moze pakovati kofere mislim.Odnosno,ako veceras izgubi.
You'll never walk alone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.