400,najvise 500mb...gledaj na bet365.com,moras se registrovat al najbolja slika bude na njemublueman-TM87 je napisao/la:Dajte hitno stream za tekmu i ako moze neko da mi kaze koliko ce me oderati gledanje (MB ili KB cega vec)
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Interista di cuore
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
do 500 mbblueman-TM87 je napisao/la:Dajte hitno stream za tekmu i ako moze neko da mi kaze koliko ce me oderati gledanje (MB ili KB cega vec)
Za zivot cijeli!
- Interista di cuore
- Kontakt:
INTER (4-3-1-2) - Castellazzi; Cordoba, Lucio, Materazzi, Chivu; Stankovic; Obi, Zanetti; Sneijder; Milito, Eto'o.
MILAN (4-3-1-2) - Abbiati; Zambrotta, Nesta, T. Silva, Antonini; Gattuso, Ambrosini, Flamini; Seedorf; Ibrahimovic, Robinho.
_________Luca
Cordoba_Lucio_Matrix_Chivu
_Stankovic_Obi_Capitano
________Sneijder
_____Milito__Eto'o
FORZA INTER
MILAN (4-3-1-2) - Abbiati; Zambrotta, Nesta, T. Silva, Antonini; Gattuso, Ambrosini, Flamini; Seedorf; Ibrahimovic, Robinho.
_________Luca
_Stankovic_Obi_Capitano
________Sneijder
_____Milito__Eto'o
FORZA INTER

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
- senad_flamin
- Kontakt:
evo samo mala ispravka ja nasao neki UFFICIALE: MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Gattuso, Ambrosini, Flamini; Seedorf; Ibrahimovic, Robinho.Interista di cuore je napisao/la:INTER (4-3-1-2) - Castellazzi; Cordoba, Lucio, Materazzi, Chivu; Stankovic; Obi, Zanetti; Sneijder; Milito, Eto'o.
_________Luca
_Stankovic_Obi_Capitano
________Sneijder
_____Milito__Eto'o
FORZA INTER
ocekujem dosta udaranja od Ibre i Materazia
Zadnja izmjena: senad_flamin, dana/u 14 nov 2010, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.
-RIVALDO-
4 stopera u zadnjoj liniji
Sada je kristalno jasno da se Santon nece naigrat kod rumenog,pa izgleda prije ce staviti Pandeva da mu igra beka nego najveca bekovska nada Italije
Sada je kristalno jasno da se Santon nece naigrat kod rumenog,pa izgleda prije ce staviti Pandeva da mu igra beka nego najveca bekovska nada Italije
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- blueman-TM87
- Kontakt:
Hvala brate, to je nista za vecerasnji uzitak za deranje guzova BilanuInterista di cuore je napisao/la:400,najvise 500mb...gledaj na bet365.com,moras se registrovat al najbolja slika bude na njemublueman-TM87 je napisao/la:Dajte hitno stream za tekmu i ako moze neko da mi kaze koliko ce me oderati gledanje (MB ili KB cega vec)
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
- senad_flamin
- Kontakt:
blueman-TM87 je napisao/la:Hvala brate, to je nista za vecerasnji uzitak za deranje guzova BilanuInterista di cuore je napisao/la:400,najvise 500mb...gledaj na bet365.com,moras se registrovat al najbolja slika bude na njemublueman-TM87 je napisao/la:Dajte hitno stream za tekmu i ako moze neko da mi kaze koliko ce me oderati gledanje (MB ili KB cega vec)
i ja gledam na BET365.najbolji je neces se pokajati...prijavi se
-RIVALDO-
Na Curvi Nord napravljen ogromni trasparent sa slikom nosonje i Piquea u romantičnom trenutku ispred Camp Noua, hahahaha...
Gatuso, Sedorf, Ambrosini
bit ce zajebano protiv ovih super brzih veznih igraca 
Gatuso, Sedorf, Ambrosini
Huska je napisao/la:Na Curvi Nord napravljen ogromni trasparent sa slikom nosonje i Piquea u romantičnom trenutku ispred Camp Noua, hahahaha...![]()
Gatuso, Sedorf, Ambrosinibit ce zajebano protiv ovih super brzih veznih igraca nemoj taka ipak je gatuzo tehničar teški ambrosini je bolji nego messi a sedorf je brži nego Powel
![]()
![]()
kad smo vec kod powela, na stadionu je i Usain Bolt
kao i onaj konjina od smradotelia
Citam na Inter forumu da ciganstura navija za bilan...Huska je napisao/la:kad smo vec kod powela, na stadionu je i Usain Boltkao i onaj konjina od smradotelia
Dosla je i mala grupa navijaca LAZIA na nasu tribunu...INTER+LAZIO SEMPRE
bili su najavljivani i navijaci liverpoola veceras na stadionu
, a Meazza je ono rasprodana do kraja...3.400.000 eura od ulaznica 
Mala ova slika na bet365
- blueman-TM87
- Kontakt:
Mala ali ne stopa, forza Inter. Rano smo ga primili ali ima jos da se igraSemir_Sa je napisao/la:Mala ova slika na bet365
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
vi rekoste Milan nek vam je Bog na pomoći
Penal čist ko suza
ZLATAN IBRAHIMOVIC !!!

ZLATAN IBRAHIMOVIC !!!
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Pravo dobro na bet 365.Iako malo stopa,ali samo malo.Zakasnio sam 15 min a bas tad Milan dao gol. 
You'll never walk alone.
za pocetnike na bet365 live
idite na live streaming,jer je tamo slika veca..znaci ne gledati tekmu na onom malom ekrancicu gdje su kvote LIVE IN ..mozda sam nekome i pomogao xD
Potpis može sadržavati maksimalno 255 znakova.Šteta,ne mogu stati svi trofeji MUFC-a...
e ima li ko link za utakmicu

http://atdhe.net/index.htmlenobarca je napisao/la:e ima li ko link za utakmicu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.