FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Dule 078
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Dule 078 » 14 nov 2010, 15:17

Ajd zdravo Strumpfovi...

Dodjite juce :D :D :D
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 14 nov 2010, 15:19

REANIMATOR je napisao/la:? $ $ ? у Сарајеву,прво " ? " " $ & $ нас,а " " $ " ? ? $ на " $ у ?? :mrgreen: :D

$ ја на " :mrgreen: ,& ?,? $ вас ",? " " ? $ те ?,$ се $ с '," се & :mrgreen:

А јест " ? $,$ $ ?,& ' "," ",? ?,а јесу " $ :mrgreen:
Jesu li i tebi u glavi samo obrazani kožnjaci?? meni se cini da i ti imaš taj fetiš i da smo o njima maštaš i pišeš....ali nisi jedini ako ti je to neka utjeha, ima citava lista pacijenata...samo stani u redi i ne guraj se.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 14 nov 2010, 15:20

Ovdje sam napiso kako se sjecam banjalucana jos sa morskih derneka kao gradska raja,zajebancija i sl,ali moram sam sebe demantovat i reci da je ipak rat odradio svoje.Skandirat jednom gradu da ga mrzis je veoma nisko,primitivno i zanosi na seljakljuk koji se znaci duboko ukorjenio i u Banjaluci.Steta a sta ces tako je i nemoze se tu nista.Seljakljuk je zavlado kompletnim balkanom izgleda.Cajke,psovke,uvrede su sastavni dio zivota pa i na fudbalskim tekmama.

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 14 nov 2010, 15:22

.Skandirat jednom gradu da ga mrzis je veoma nisko,primitivno i zanosi na seljakljuk
Mislis na ono "Yebem,Borac,yebem Banjaluku"...ili...?

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 14 nov 2010, 15:24

Dule, jesmo li ti zaboravili zahvaliti sto ste pjevali yebem te sarajevo? samo vam je falilo ono nanananana yebemo horde zlaaaa :mrgreen:
G A Z I
Željo sve do pobjede

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 14 nov 2010, 15:32

elSaik je napisao/la:
tatamata je napisao/la:
Nadam se da ce tvoj um,ogranicenosti jednog prosjecnog balkona u mojoj zgradi,moci da upije ovo objasnjenje.
Sto se koreografije tice,ima ona stara "ko radi,taj i grijesi",a postoji jos nesto(neko) sto je uticalo da se ta greska desi,tako da suzdrzite se komentara..
Nepismenost?
Nepsmenost je "neko"?Sta to bese mozak,sta to bese mozak... :?: A za ovog sto cestita sto se pjevalo "ebem te Sarajevo",sta Sarajevo nije tvoj grad pa ti drago ili?
Treci put castimo

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 14 nov 2010, 15:32

plava_pruga je napisao/la:Dule, jesmo li ti zaboravili zahvaliti sto ste pjevali yebem te sarajevo? samo vam je falilo ono nanananana yebemo horde zlaaaa :mrgreen:

Opet ovi Strumpfici....pa lijepo sam vam napisao,ajd zdravo, DODJITE JUCE :D :D

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 14 nov 2010, 15:35

tatamata je napisao/la:
elSaik je napisao/la:
tatamata je napisao/la:
Nadam se da ce tvoj um,ogranicenosti jednog prosjecnog balkona u mojoj zgradi,moci da upije ovo objasnjenje.
Sto se koreografije tice,ima ona stara "ko radi,taj i grijesi",a postoji jos nesto(neko) sto je uticalo da se ta greska desi,tako da suzdrzite se komentara..
Nepismenost?
Nepsmenost je "neko"?Sta to bese mozak,sta to bese mozak... :?: A za ovog sto cestita sto se pjevalo "ebem te Sarajevo",sta Sarajevo nije tvoj grad pa ti drago ili?
Mi pjevamo identicnu pjesmu na juznoj tribini zato zahvaljujem. Samo sto jos dodajemo, nananananan yebemo horde zlaaa. Al eto, vazda se morate ugledat na jace od sebe.
G A Z I
Željo sve do pobjede

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 14 nov 2010, 15:38

plava_pruga je napisao/la: Mi pjevamo identicnu pjesmu na juznoj tribini zato zahvaljujem. Samo sto jos dodajemo, nananananan yebemo horde zlaaa. Al eto, vazda se morate ugledat na jace od sebe.
Zahvaljujes sto pjevamo "**** te Sarajevo(grad)",zahvaljujes sto ti vrijedjamo grad?Svasta... ;)
Treci put castimo

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 14 nov 2010, 15:40

Mi pjevamo identicnu pjesmu na juznoj tribini zato zahvaljujem. Samo sto jos dodajemo, nananananan yebemo horde zlaaa. Al eto, vazda se morate ugledat na jace od sebe.

Meni se cini da vi jedino pjevate ono "Sudija ****,yebemo ti ma-ter" :D :D

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 14 nov 2010, 15:53

tatamata je napisao/la:
elSaik je napisao/la:
tatamata je napisao/la:
Nepismenost?
samo vi nastavite pjevati tu pjesmu i mi cemo s vama 8-)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Casual_Dobrila
Kontakt:

Post Postao/la Casual_Dobrila » 14 nov 2010, 15:57

tatamata je napisao/la:
plava_pruga je napisao/la: Mi pjevamo identicnu pjesmu na juznoj tribini zato zahvaljujem. Samo sto jos dodajemo, nananananan yebemo horde zlaaa. Al eto, vazda se morate ugledat na jace od sebe.
Zahvaljujes sto pjevamo "**** te Sarajevo(grad)",zahvaljujes sto ti vrijedjamo grad?Svasta... ;)
Kompleks štrumfova... :roll:

Cestitam FK Borcu na jesenjoj tituli. .koliko para, toliko i muzike... ;)
Ona sanja dugu vezu, ljubav i romansu, a ja sanjam SJEVER KAKO LUDUJE U TRANSU!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 nov 2010, 11:56

Bajram serif mubarek olsun !
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 16 nov 2010, 12:04

Bajram serif mubarek olsun !
Svima koji slave.

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 16 nov 2010, 12:27

Ko je ovom levatu dozvolio da koristi nacisticki avatar?

Tjerajte g.ovna sa foruma,nek ide na svapske sajtove sa tim sranjima i nek im se tamo uvlaci u pakash....

Svim Muslimanima zelim srecan Bajram!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 16 nov 2010, 12:55

Vidim da ste se pravo naložili, kako možete osvojiti titulu. Samo da vas napomenem da ste prošle godine u ovo doba imali +9 u odnosu na Želju, a svi dobro znate kako je to na kraju završilo. Ne trebate se prerano radovati prvenstvo je dugo, a po neke i dosta bolno. Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

19HzsA87
Kontakt:

Post Postao/la 19HzsA87 » 16 nov 2010, 13:16

Dule 078 je napisao/la:Ko je ovom levatu dozvolio da koristi nacisticki avatar?

Tjerajte g.ovna sa foruma,nek ide na svapske sajtove sa tim sranjima i nek im se tamo uvlaci u pakash....

Svim Muslimanima zelim srecan Bajram!
cestitke za ovo!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 16 nov 2010, 13:19

Vidim da ste se pravo naložili, kako možete osvojiti titulu. Samo da vas napomenem da ste prošle godine u ovo doba imali +9 u odnosu na Želju, a svi dobro znate kako je to na kraju završilo. Ne trebate se prerano radovati prvenstvo je dugo, a po neke i dosta bolno. Željo je šampion.

Ima jedna "mala" razlika....Prosle godine smo na zimu ostali bez trenera Stojnica i Starcevica,Ljubojevica,Vranjesa,Maksimovica,Gagule,Bilbije...uglavnom bez 9 iz prvih 11,a ove zime ostaju svi iz prvih 11 i dovodimo jos dvojicu,plus sto je ekipa u koju je ljetos doslo 9 novih igraca uigranija za jednu polusezonu,plus ce Vlado proci pripreme sa ekipom.

Slazes li se da ima "male" razlike u odnosu na prolsu zimu?
Zadnja izmjena: Dule 078, dana/u 16 nov 2010, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 16 nov 2010, 13:20

Plus ste bili u prednosti prosle godine jer mi smo imali Dzimija Marica na klupi :lol: :lol: :lol: :lol:

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 16 nov 2010, 14:20

Vidjećete kada se zakuhta plava mašina i prestigne vas dok ste rekli keks ;)

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.