Dodjite juce

Moderator/ica: vlakanje
Jesu li i tebi u glavi samo obrazani kožnjaci?? meni se cini da i ti imaš taj fetiš i da smo o njima maštaš i pišeš....ali nisi jedini ako ti je to neka utjeha, ima citava lista pacijenata...samo stani u redi i ne guraj se.REANIMATOR je napisao/la:? $ $ ? у Сарајеву,прво " ? " " $ & $ нас,а " " $ " ? ? $ на " $ у ??![]()
![]()
$ ја на ",& ?,? $ вас ",? " " ? $ те ?,$ се $ с '," се &
![]()
А јест " ? $,$ $ ?,& ' "," ",? ?,а јесу " $
Mislis na ono "Yebem,Borac,yebem Banjaluku"...ili...?.Skandirat jednom gradu da ga mrzis je veoma nisko,primitivno i zanosi na seljakljuk
Nepsmenost je "neko"?Sta to bese mozak,sta to bese mozak...elSaik je napisao/la:Nepismenost?tatamata je napisao/la:
Nadam se da ce tvoj um,ogranicenosti jednog prosjecnog balkona u mojoj zgradi,moci da upije ovo objasnjenje.
Sto se koreografije tice,ima ona stara "ko radi,taj i grijesi",a postoji jos nesto(neko) sto je uticalo da se ta greska desi,tako da suzdrzite se komentara..
plava_pruga je napisao/la:Dule, jesmo li ti zaboravili zahvaliti sto ste pjevali yebem te sarajevo? samo vam je falilo ono nanananana yebemo horde zlaaaa
Mi pjevamo identicnu pjesmu na juznoj tribini zato zahvaljujem. Samo sto jos dodajemo, nananananan yebemo horde zlaaa. Al eto, vazda se morate ugledat na jace od sebe.tatamata je napisao/la:Nepsmenost je "neko"?Sta to bese mozak,sta to bese mozak...elSaik je napisao/la:Nepismenost?tatamata je napisao/la:
Nadam se da ce tvoj um,ogranicenosti jednog prosjecnog balkona u mojoj zgradi,moci da upije ovo objasnjenje.
Sto se koreografije tice,ima ona stara "ko radi,taj i grijesi",a postoji jos nesto(neko) sto je uticalo da se ta greska desi,tako da suzdrzite se komentara..A za ovog sto cestita sto se pjevalo "ebem te Sarajevo",sta Sarajevo nije tvoj grad pa ti drago ili?
Zahvaljujes sto pjevamo "**** te Sarajevo(grad)",zahvaljujes sto ti vrijedjamo grad?Svasta...plava_pruga je napisao/la: Mi pjevamo identicnu pjesmu na juznoj tribini zato zahvaljujem. Samo sto jos dodajemo, nananananan yebemo horde zlaaa. Al eto, vazda se morate ugledat na jace od sebe.
Mi pjevamo identicnu pjesmu na juznoj tribini zato zahvaljujem. Samo sto jos dodajemo, nananananan yebemo horde zlaaa. Al eto, vazda se morate ugledat na jace od sebe.
samo vi nastavite pjevati tu pjesmu i mi cemo s vamatatamata je napisao/la:Nepsmenost je "neko"?Sta to bese mozak,sta to bese mozak...elSaik je napisao/la:Nepismenost?tatamata je napisao/la:
Sto se koreografije tice,ima ona stara "ko radi,taj i grijesi",a postoji jos nesto(neko) sto je uticalo da se ta greska desi,tako da suzdrzite se komentara..A za ovog sto cestita sto se pjevalo "ebem te Sarajevo",sta Sarajevo nije tvoj grad pa ti drago ili?
Kompleks štrumfova...tatamata je napisao/la:Zahvaljujes sto pjevamo "**** te Sarajevo(grad)",zahvaljujes sto ti vrijedjamo grad?Svasta...plava_pruga je napisao/la: Mi pjevamo identicnu pjesmu na juznoj tribini zato zahvaljujem. Samo sto jos dodajemo, nananananan yebemo horde zlaaa. Al eto, vazda se morate ugledat na jace od sebe.
cestitke za ovo!Dule 078 je napisao/la:Ko je ovom levatu dozvolio da koristi nacisticki avatar?
Tjerajte g.ovna sa foruma,nek ide na svapske sajtove sa tim sranjima i nek im se tamo uvlaci u pakash....
Svim Muslimanima zelim srecan Bajram!
Vidim da ste se pravo naložili, kako možete osvojiti titulu. Samo da vas napomenem da ste prošle godine u ovo doba imali +9 u odnosu na Želju, a svi dobro znate kako je to na kraju završilo. Ne trebate se prerano radovati prvenstvo je dugo, a po neke i dosta bolno. Željo je šampion.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.