FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

BosniaBoston
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la BosniaBoston » 11 okt 2019, 23:12

Treba i Rashforda kupit i igrat ispred Messija,ipak covjek ima Vourk Rejt
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 11 okt 2019, 23:45

kuknjava
jasmin10 je napisao/la:Ono, Eriksen, Messi, Griezman, Suarez i Dembele bi se bas uklopili.
Eriksenova pozicija nema veze sa svim ovim nabrojanima, on bi se za poziciju borio s vidalom, robertom i rafinjom, a bolji je od svih njih

Al ajd, sta ja imam objasnjavati strucnjacima sta je vezni igrac a sta napadac, navode se 4 napadaca i kao gdje bi tu klasicni veznjak igro, a slinilo se za nejmarom koji bi bio i peta zvijezda u napadu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 12 okt 2019, 05:39

Romariooo je napisao/la:kuknjava
jasmin10 je napisao/la:Ono, Eriksen, Messi, Griezman, Suarez i Dembele bi se bas uklopili.
Eriksenova pozicija nema veze sa svim ovim nabrojanima, on bi se za poziciju borio s vidalom, robertom i rafinjom, a bolji je od svih njih

Al ajd, sta ja imam objasnjavati strucnjacima sta je vezni igrac a sta napadac, navode se 4 napadaca i kao gdje bi tu klasicni veznjak igro, a slinilo se za nejmarom koji bi bio i peta zvijezda u napadu
Kad si ti zadnji put gledao Eriksena ? Kako bi izgledala tvoja formacija sa njim ?

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 12 okt 2019, 13:32

............. De jong.......

........ Eriksen........ Artur........

Prava sredina
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 12 okt 2019, 13:47

Ja fkt ne vidim nista ultra kvalitetno u tom Eriksenu.
Desetine boljih igraca se moze dovesti od njega u Barcu.

TedBundy
Kontakt:

Post Postao/la TedBundy » 12 okt 2019, 13:48

Romariooo je napisao/la:............. De jong.......

Prava sredina
Uklopio bi se na tu poziciju u sredini kao i Coutinho što je.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 12 okt 2019, 16:40

Prava sredina
Vrhunska. Eriksen se ubio za centralnog veznog. :kralj:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 12 okt 2019, 16:43

Prava sredina
Ti ako mislis da bi to dobro izgledalo onda nisi pogledao vise od dvije utakmice Eriksena u zivotu. Tu bi igrao isto kao i Coutinho, zavrsio bi na posudbi godinu dana kasnije.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 12 okt 2019, 16:45

harden je napisao/la:

Prava sredina
Ti ako mislis da bi to dobro izgledalo onda nisi pogledao vise od dvije utakmice Eriksena u zivotu. Tu bi igrao isto kao i Coutinho, zavrsio bi na posudbi godinu dana kasnije.
Ne gleda Messija kamoli Eriksena. :kafa:
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 12 okt 2019, 21:52

Internetski portal clubworldranking.com, koji na osnovu svojih algoritama izračunava uspješnost klubova i osoba u svijetu nogometa, objavio je podatak da se trenutačno na vrhu popisa najboljih trenera svijeta nalazi Ernesto Valverde! On je svoje prvo mjesto uzeo ispred Jürgena Kloppa (Liverpool) i Marcela Gallarda (River Plate), a zanimljivost je da je Barçin stručnjak proglašen za najboljeg trenera u 2018. godini od strane ovog portala.

Drama neki algoritmi.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

zlatan1982
Kontakt:

Post Postao/la zlatan1982 » 12 okt 2019, 23:30

pozzzz...gdje gledate utakmice preko neta u zadnje vrijeme?? neko vecer nisam mogao naci stranice za sopcast i acestream...livefootballol, mnogosporta, rojadirecta, sportlemon, sport7.ru...nigdje linkova...gdje da nadjem linkove sad??

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 13 okt 2019, 00:19

Internetski portal Clubworldranking, koji na osnovu svojih algoritama izračunava uspješnost klubova i osoba u svijetu nogometa, objavio je podatak da se trenutačno na vrhu popisa najboljih trenera svijeta nalazi Ernesto Valverde! On je svoje prvo mjesto uzeo ispred Jürgena Kloppa (Liverpool) i Marcela Gallarda (River Plate), a zanimljivost je da je Barçin stručnjak proglašen za najboljeg trenera u 2018. godini od strane ovog portala.
Babuka :kafa:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 13 okt 2019, 02:39

zlatan1982 je napisao/la:pozzzz...gdje gledate utakmice preko neta u zadnje vrijeme?? neko vecer nisam mogao naci stranice za sopcast i acestream...livefootballol, mnogosporta, rojadirecta, sportlemon, sport7.ru...nigdje linkova...gdje da nadjem linkove sad??
probaj TV, telemach ili bh telecom moraš imati jedno :D
Don't hate what you don't understand.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 13 okt 2019, 09:01

zlatan1982 je napisao/la:pozzzz...gdje gledate utakmice preko neta u zadnje vrijeme?? neko vecer nisam mogao naci stranice za sopcast i acestream...livefootballol, mnogosporta, rojadirecta, sportlemon, sport7.ru...nigdje linkova...gdje da nadjem linkove sad??
Instaliraj kodi i onda neki sportski dodatak ubacis, imas po internetu bezbroj tutoriala.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 14 okt 2019, 10:47

Eriksen je malo iznad prosjeka i nista vise. Covjek nabrao toliko godina a nikad nista, nikakvog iskoraka, gledao sam ga u LP prisle godine i ljudi su igrali finale a ovaj niti u jednoj tekmi nije pokazao da je vodja na terenu.

Cak sta vise da nije VAR-a kostao bi ih ispadanja protiv Citya jer je bio direktni krivac za gol.

I cuj Don Balon, pa to je spanski avaz :rol:
27.10.2020

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 14 okt 2019, 10:52

Android TV, platis kvalitetan IPTV ( nekih 6 eura mjesecno vecinom) i imas sve zive programe. Mnogo jeftinija investicija u odnosu na recimo kablovske mreze gdje je pretplata haman 20 KM. Da ne bude da ser.em, imam i Telemach, kazem samo sta je bolje. Jer Sky Sports, BT sports jesu 5 puta bolji kanali od svih ovih koje imamo u ponudi.
27.10.2020

TheWeekndXO
Kontakt:

Post Postao/la TheWeekndXO » 14 okt 2019, 12:18

leorey je napisao/la:
Android TV, platis kvalitetan IPTV ( nekih 6 eura mjesecno vecinom) i imas sve zive programe. Mnogo jeftinija investicija u odnosu na recimo kablovske mreze gdje je pretplata haman 20 KM. Da ne bude da ser.em, imam i Telemach, kazem samo sta je bolje. Jer Sky Sports, BT sports jesu 5 puta bolji kanali od svih ovih koje imamo u ponudi.
givemereddit.stream
Meni def najbolja

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 14 okt 2019, 21:22

Okrenite na Francuska-Turska pa da vidite sta sve Griezmann igra na terenu. Covjek veznjak, lijevo krilo prvo, pa onda sad presao na desno, ogroman radijus kretanja, sve zivo igra.

Kakav ovaj balvan nas na klupi ce da unisti i takvog polivalentnog igraca. Fkt je antitalentat za iskoristavanje talenta igraca. Zapravo umjesto da trener cini igraca bolji, kod njega svi gori.
27.10.2020

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 14 okt 2019, 21:26

leorey je napisao/la:Okrenite na Francuska-Turska pa da vidite sta sve Griezmann igra na terenu. Covjek veznjak, lijevo krilo prvo, pa onda sad presao na desno, ogroman radijus kretanja, sve zivo igra.
Okreno. Većinom je u sredini napada (i to više desno - jer je ljevak), bar 80% vremena, i dobija bar 30, 40 % lopti. Zapitaj se je li to moguće da ima u Barsi pored Messija i Suareza. Jedino da igra umjesto Suareza, i da tako igrate bez klasičnog napadača.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 14 okt 2019, 22:09

sljivo je napisao/la:
leorey je napisao/la:Okrenite na Francuska-Turska pa da vidite sta sve Griezmann igra na terenu. Covjek veznjak, lijevo krilo prvo, pa onda sad presao na desno, ogroman radijus kretanja, sve zivo igra.
Okreno. Većinom je u sredini napada (i to više desno - jer je ljevak), bar 80% vremena, i dobija bar 30, 40 % lopti. Zapitaj se je li to moguće da ima u Barsi pored Messija i Suareza. Jedino da igra umjesto Suareza, i da tako igrate bez klasičnog napadača.
Ma ima ga svugdje po terenu, znamo mi gdje on najvise ordinira, ali covjek pokriva pola terena, stigne se vracat i onda jos naprijed iskobinovat i stvarat sanse. Paklen igrac.

Slazem se da ne moze to u Barci igrati od Messija, ali isto tako ne mora ga ova budaletina zakucat uz aut liniju ko Neymara lijevo. A ljevak covjek. Tu ne moze bas nista da pokaze ako nije brzo i prodorno krilo. Tu bi Osman dobro dosao, samo da je zdrav pa da udje u formu, ali od toga nema nista.
27.10.2020

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.