FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Treba i Rashforda kupit i igrat ispred Messija,ipak covjek ima Vourk Rejt
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
kuknjava
Al ajd, sta ja imam objasnjavati strucnjacima sta je vezni igrac a sta napadac, navode se 4 napadaca i kao gdje bi tu klasicni veznjak igro, a slinilo se za nejmarom koji bi bio i peta zvijezda u napadu
Eriksenova pozicija nema veze sa svim ovim nabrojanima, on bi se za poziciju borio s vidalom, robertom i rafinjom, a bolji je od svih njihjasmin10 je napisao/la:Ono, Eriksen, Messi, Griezman, Suarez i Dembele bi se bas uklopili.
Al ajd, sta ja imam objasnjavati strucnjacima sta je vezni igrac a sta napadac, navode se 4 napadaca i kao gdje bi tu klasicni veznjak igro, a slinilo se za nejmarom koji bi bio i peta zvijezda u napadu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Kad si ti zadnji put gledao Eriksena ? Kako bi izgledala tvoja formacija sa njim ?Romariooo je napisao/la:kuknjavaEriksenova pozicija nema veze sa svim ovim nabrojanima, on bi se za poziciju borio s vidalom, robertom i rafinjom, a bolji je od svih njihjasmin10 je napisao/la:Ono, Eriksen, Messi, Griezman, Suarez i Dembele bi se bas uklopili.
............. De jong.......
........ Eriksen........ Artur........
Prava sredina
Prava sredina
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ja fkt ne vidim nista ultra kvalitetno u tom Eriksenu.
Desetine boljih igraca se moze dovesti od njega u Barcu.
Desetine boljih igraca se moze dovesti od njega u Barcu.
Uklopio bi se na tu poziciju u sredini kao i Coutinho što je.Romariooo je napisao/la:............. De jong.......
Prava sredina
Vrhunska. Eriksen se ubio za centralnog veznog.Romariooo je napisao/la:............. De jong.......
Prava sredina

Ti ako mislis da bi to dobro izgledalo onda nisi pogledao vise od dvije utakmice Eriksena u zivotu. Tu bi igrao isto kao i Coutinho, zavrsio bi na posudbi godinu dana kasnije.Romariooo je napisao/la:............. De jong.......
Prava sredina
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Ne gleda Messija kamoli Eriksena.harden je napisao/la:Ti ako mislis da bi to dobro izgledalo onda nisi pogledao vise od dvije utakmice Eriksena u zivotu. Tu bi igrao isto kao i Coutinho, zavrsio bi na posudbi godinu dana kasnije.Romariooo je napisao/la:............. De jong.......
Prava sredina

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Internetski portal clubworldranking.com, koji na osnovu svojih algoritama izračunava uspješnost klubova i osoba u svijetu nogometa, objavio je podatak da se trenutačno na vrhu popisa najboljih trenera svijeta nalazi Ernesto Valverde! On je svoje prvo mjesto uzeo ispred Jürgena Kloppa (Liverpool) i Marcela Gallarda (River Plate), a zanimljivost je da je Barçin stručnjak proglašen za najboljeg trenera u 2018. godini od strane ovog portala.
Drama neki algoritmi.
Drama neki algoritmi.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- zlatan1982
- Kontakt:
pozzzz...gdje gledate utakmice preko neta u zadnje vrijeme?? neko vecer nisam mogao naci stranice za sopcast i acestream...livefootballol, mnogosporta, rojadirecta, sportlemon, sport7.ru...nigdje linkova...gdje da nadjem linkove sad??
- BoixosNois1899
- Kontakt:
BabukaInternetski portal Clubworldranking, koji na osnovu svojih algoritama izračunava uspješnost klubova i osoba u svijetu nogometa, objavio je podatak da se trenutačno na vrhu popisa najboljih trenera svijeta nalazi Ernesto Valverde! On je svoje prvo mjesto uzeo ispred Jürgena Kloppa (Liverpool) i Marcela Gallarda (River Plate), a zanimljivost je da je Barçin stručnjak proglašen za najboljeg trenera u 2018. godini od strane ovog portala.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
probaj TV, telemach ili bh telecom moraš imati jednozlatan1982 je napisao/la:pozzzz...gdje gledate utakmice preko neta u zadnje vrijeme?? neko vecer nisam mogao naci stranice za sopcast i acestream...livefootballol, mnogosporta, rojadirecta, sportlemon, sport7.ru...nigdje linkova...gdje da nadjem linkove sad??

Don't hate what you don't understand.
Instaliraj kodi i onda neki sportski dodatak ubacis, imas po internetu bezbroj tutoriala.zlatan1982 je napisao/la:pozzzz...gdje gledate utakmice preko neta u zadnje vrijeme?? neko vecer nisam mogao naci stranice za sopcast i acestream...livefootballol, mnogosporta, rojadirecta, sportlemon, sport7.ru...nigdje linkova...gdje da nadjem linkove sad??
Eriksen je malo iznad prosjeka i nista vise. Covjek nabrao toliko godina a nikad nista, nikakvog iskoraka, gledao sam ga u LP prisle godine i ljudi su igrali finale a ovaj niti u jednoj tekmi nije pokazao da je vodja na terenu.
Cak sta vise da nije VAR-a kostao bi ih ispadanja protiv Citya jer je bio direktni krivac za gol.
I cuj Don Balon, pa to je spanski avaz
Cak sta vise da nije VAR-a kostao bi ih ispadanja protiv Citya jer je bio direktni krivac za gol.
I cuj Don Balon, pa to je spanski avaz

27.10.2020
Android TV, platis kvalitetan IPTV ( nekih 6 eura mjesecno vecinom) i imas sve zive programe. Mnogo jeftinija investicija u odnosu na recimo kablovske mreze gdje je pretplata haman 20 KM. Da ne bude da ser.em, imam i Telemach, kazem samo sta je bolje. Jer Sky Sports, BT sports jesu 5 puta bolji kanali od svih ovih koje imamo u ponudi.zlatan1982 je napisao/la:pozzzz...gdje gledate utakmice preko neta u zadnje vrijeme?? neko vecer nisam mogao naci stranice za sopcast i acestream...livefootballol, mnogosporta, rojadirecta, sportlemon, sport7.ru...nigdje linkova...gdje da nadjem linkove sad??
27.10.2020
-
- Kontakt:
givemereddit.streamleorey je napisao/la:Android TV, platis kvalitetan IPTV ( nekih 6 eura mjesecno vecinom) i imas sve zive programe. Mnogo jeftinija investicija u odnosu na recimo kablovske mreze gdje je pretplata haman 20 KM. Da ne bude da ser.em, imam i Telemach, kazem samo sta je bolje. Jer Sky Sports, BT sports jesu 5 puta bolji kanali od svih ovih koje imamo u ponudi.zlatan1982 je napisao/la:pozzzz...gdje gledate utakmice preko neta u zadnje vrijeme?? neko vecer nisam mogao naci stranice za sopcast i acestream...livefootballol, mnogosporta, rojadirecta, sportlemon, sport7.ru...nigdje linkova...gdje da nadjem linkove sad??
Meni def najbolja
Okrenite na Francuska-Turska pa da vidite sta sve Griezmann igra na terenu. Covjek veznjak, lijevo krilo prvo, pa onda sad presao na desno, ogroman radijus kretanja, sve zivo igra.
Kakav ovaj balvan nas na klupi ce da unisti i takvog polivalentnog igraca. Fkt je antitalentat za iskoristavanje talenta igraca. Zapravo umjesto da trener cini igraca bolji, kod njega svi gori.
Kakav ovaj balvan nas na klupi ce da unisti i takvog polivalentnog igraca. Fkt je antitalentat za iskoristavanje talenta igraca. Zapravo umjesto da trener cini igraca bolji, kod njega svi gori.
27.10.2020
Okreno. Većinom je u sredini napada (i to više desno - jer je ljevak), bar 80% vremena, i dobija bar 30, 40 % lopti. Zapitaj se je li to moguće da ima u Barsi pored Messija i Suareza. Jedino da igra umjesto Suareza, i da tako igrate bez klasičnog napadača.leorey je napisao/la:Okrenite na Francuska-Turska pa da vidite sta sve Griezmann igra na terenu. Covjek veznjak, lijevo krilo prvo, pa onda sad presao na desno, ogroman radijus kretanja, sve zivo igra.
Ma ima ga svugdje po terenu, znamo mi gdje on najvise ordinira, ali covjek pokriva pola terena, stigne se vracat i onda jos naprijed iskobinovat i stvarat sanse. Paklen igrac.sljivo je napisao/la:Okreno. Većinom je u sredini napada (i to više desno - jer je ljevak), bar 80% vremena, i dobija bar 30, 40 % lopti. Zapitaj se je li to moguće da ima u Barsi pored Messija i Suareza. Jedino da igra umjesto Suareza, i da tako igrate bez klasičnog napadača.leorey je napisao/la:Okrenite na Francuska-Turska pa da vidite sta sve Griezmann igra na terenu. Covjek veznjak, lijevo krilo prvo, pa onda sad presao na desno, ogroman radijus kretanja, sve zivo igra.
Slazem se da ne moze to u Barci igrati od Messija, ali isto tako ne mora ga ova budaletina zakucat uz aut liniju ko Neymara lijevo. A ljevak covjek. Tu ne moze bas nista da pokaze ako nije brzo i prodorno krilo. Tu bi Osman dobro dosao, samo da je zdrav pa da udje u formu, ali od toga nema nista.
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.