Nisu se sda botovi borili protiv svabe nego partizani, a sad djeca i jednih i drugih sluze njima.ASD je napisao/la:Šta imaš sda botova tamo što postavljaju citate o Bakiru i Aliji svakodnevno.VolimTz je napisao/la:Proleteri svih zemalja ujedinjeno čiste švabin pakaš.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- BosniaBoston
- Kontakt:
I četnici su uvijek koketirali sa švabama,ne znam sto to neki namjerno ne spominju
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Svi cete odgovarat na Sudnjem danu...tada cete saznat ko je bio partizan a ko svabo...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- JohnCleese
- Kontakt:
Naravno da je istina, pa to svakodnevno gledam.jasmin10 je napisao/la:Nije istina.Saurman je napisao/la:Pa obično sda botovi pljuju po bivšoj državi a sad traže hjleb u svijetu i od tamo glume velike patriote.
Puna im usta Bosne dok tipkaju iz Danske,Norveške,Njemačke itd.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sto posto...prvo moja rodbina pa ostaliSaurman je napisao/la:Naravno da je istina, pa to svakodnevno gledam.jasmin10 je napisao/la:Nije istina.Saurman je napisao/la:Pa obično sda botovi pljuju po bivšoj državi a sad traže hjleb u svijetu i od tamo glume velike patriote.
Puna im usta Bosne dok tipkaju iz Danske,Norveške,Njemačke itd.
Memento Mori...
Memento Mori...
I sad legitimno stoje uz švabu ponovo.ASD je napisao/la:Slažem se, njihovi preci su se borili uz Švabu.
Što crveni ne emigriraju u Rusiju ?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
e moji vi
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Sarmelino je napisao/la:e moji vi

Memento Mori...
Memento Mori...
Ka’e nemoj dovoditi u istu ravan cetnike i partizane a ono pola četnika na kraju rata promijenilo dres samo. 

Don't hate what you don't understand.
xaviesta je napisao/la:Ka’e nemoj dovoditi u istu ravan cetnike i partizane a ono pola četnika na kraju rata promijenilo dres samo.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Osim13 je napisao/la:xaviesta je napisao/la:Ka’e nemoj dovoditi u istu ravan cetnike i partizane a ono pola četnika na kraju rata promijenilo dres samo.
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Jesi li ti ikada razmisljao o tome da medju tim strijeljanim ima i pokoji koji je nevin i nije zasluzio smaknuce? Da mozda koji potomak cita tvoje slavlje da se ljudi strijeljaju? Sta je razlika izmedju cetnika koji slavi genocid i tebe sem ideologije?tuzlak1987 je napisao/la:Na osnovu potpisa jasno ko mi govori.vest je napisao/la:De baci se sestre ti sa zgrade i ne rise!tuzlak1987 je napisao/la:Jedna odgovarajuca slika za sve formacije koje spominjete.
Naravno znati ce procitati ko nije polupismen.
Fuj!
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Rijetko koji kao kolateralna šteta.
Sve mi suza suzu goni radi straljanih ustaša, četnika i mladih muslimanay te ostalih kolaboratorskih kerova.
Očigledno da posao nije dobro odrađen.
Sve mi suza suzu goni radi straljanih ustaša, četnika i mladih muslimanay te ostalih kolaboratorskih kerova.
Očigledno da posao nije dobro odrađen.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Jedini minus Titu je sto ih nije dovoljno postreljao pa im tako omogucio da se probude 90ih i pocnu vrsit nove pokolje po Bosni.
- ASD
- Kontakt:
To su obični ljudi koji svugdje prelaze kad se završi rat.xaviesta je napisao/la:Ka’e nemoj dovoditi u istu ravan cetnike i partizane a ono pola četnika na kraju rata promijenilo dres samo.
Bitno je da su ključni ljudi streljani osim naravno ako nisu pobjegli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.