Zli antifašisti, ne pobiješ ni par stotina hiljada ljudi i izdaš zemlju oni bi odmah da streljaju.VolimTz je napisao/la:Borimo se protiv fašizma strijeljanjem neistomišljenika.![]()
Zbog ovog ja volim antifa.
.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Zli antifašisti, ne pobiješ ni par stotina hiljada ljudi i izdaš zemlju oni bi odmah da streljaju.VolimTz je napisao/la:Borimo se protiv fašizma strijeljanjem neistomišljenika.![]()
Zasto se Alija mora voliti?Raonffa je napisao/la:Samo neko neuk može mrziti Tita, a da se deklariše kao Bošnjak i patriota.
Jer da nije bilo njega, danas ne bi imali ni države, ni nacije, ni vjere, a možda ne bi bilo ni nas.
Svako ima pravo da nekoga ne voli ili voli, ali mrziti Tita je notorni idiotizam, isto recimo kao mrziti Aliju.
Vjerujem da će se oglasiti iz NFSBiH, ovakav gubitak je veći nego da Džeko i Pjanić propuste neku utakmicujasmin10 je napisao/la:Kakav pacenik je Bakir Hadziomerovic![]()
![]()
![]()
![]()
Ne prati repku jer su reprezentativci klanjali dzumu. Kakav glupko
Sudeći po tvojim postovima ti se deklarišeš kao fašista? Mislim, to je jedini logičan zaključak.VolimTz je napisao/la:Borimo se protiv fašizma strijeljanjem neistomišljenika.![]()
Koliko je Bošnjaka stradalo u zadnjem ratu pa se Alija nije sjetio da sistematski strijelja ratne zarobljenika ili pravi radne logore gdje ce iste maltretirati do smrti. To ti je glavna razlika između pravednih Bošnjaka i šljama jugobalijskog.Heller je napisao/la:Zli antifašisti, ne pobiješ ni par stotina hiljada ljudi i izdaš zemlju oni bi odmah da streljaju.VolimTz je napisao/la:Borimo se protiv fašizma strijeljanjem neistomišljenika.![]()
.
Ne mora se voliti, ali ne treba se mrziti.BosniaBoston je napisao/la:Zasto se Alija mora voliti?Raonffa je napisao/la:Samo neko neuk može mrziti Tita, a da se deklariše kao Bošnjak i patriota.
Jer da nije bilo njega, danas ne bi imali ni države, ni nacije, ni vjere, a možda ne bi bilo ni nas.
Svako ima pravo da nekoga ne voli ili voli, ali mrziti Tita je notorni idiotizam, isto recimo kao mrziti Aliju.
Prva stvar Alija nije dobio rat.VolimTz je napisao/la:Koliko je Bošnjaka stradalo u zadnjem ratu pa se Alija nije sjetio da sistematski strijelja ratne zarobljenika ili pravi radne logore gdje ce iste maltretirati do Deesmrti. To ti je glavna razlika između pravednih Bošnjaka i šljama jugobalijskog.Heller je napisao/la:Zli antifašisti, ne pobiješ ni par stotina hiljada ljudi i izdaš zemlju oni bi odmah da streljaju.VolimTz je napisao/la:Borimo se protiv fašizma strijeljanjem neistomišljenika.![]()
.
A ko se to borio protiv fasizma u drugom svjetskom ratu?VolimTz je napisao/la:Borimo se protiv fašizma strijeljanjem neistomišljenika.![]()
Ja sam antijugosloven. Za mene je nezavisna Bosna jedina domovina. A fašistom su me proglasili ovi tzv antifa. Oni valjda imaju neka svjetovna i duhovna prava da lijepe narodu etikete fasizma na celo kako im je kurcu cejf. Ko je to njima dozvolio, ne zna se.Osim13 je napisao/la:Sudeći po tvojim postovima ti se deklarišeš kao fašista? Mislim, to je jedini logičan zaključak.VolimTz je napisao/la:Borimo se protiv fašizma strijeljanjem neistomišljenika.![]()
Bilo je zarobljenika svugdje, mogao je to raditi da je htio i u toku rata. Druga stvar ti je nebuloza i glupost. Treća stvar, svima se prvo sudi, baš kako to radi progresivni zapad.Heller je napisao/la:Prva stvar Alija nije dobio rat.VolimTz je napisao/la:
Koliko je Bošnjaka stradalo u zadnjem ratu pa se Alija nije sjetio da sistematski strijelja ratne zarobljenika ili pravi radne logore gdje ce iste maltretirati do Deesmrti. To ti je glavna razlika između pravednih Bošnjaka i šljama jugobalijskog.
Druga stvar to su Alijini mentori i kućni prijatelji, te poznanici.
Treća stvar baš bi me srce zabolilo da je Đukića il Batka streljo.
Pa i Partizani du sudili i streljali. A nisu streljali sve redom i neselektivno. Čoek bi pomislio da je Ivan Marković hodo po kućama i streljo redom.VolimTz je napisao/la:Bilo je zarobljenika svugdje, mogao je to raditi da je htio i u toku rata. Druga stvar ti je nebuloza i glupost. Treća stvar, svima se prvo sudi, baš kako to radi progresivni zapad.Heller je napisao/la:Prva stvar Alija nije dobio rat.VolimTz je napisao/la:
Koliko je Bošnjaka stradalo u zadnjem ratu pa se Alija nije sjetio da sistematski strijelja ratne zarobljenika ili pravi radne logore gdje ce iste maltretirati do Deesmrti. To ti je glavna razlika između pravednih Bošnjaka i šljama jugobalijskog.
Druga stvar to su Alijini mentori i kućni prijatelji, te poznanici.
Treća stvar baš bi me srce zabolilo da je Đukića il Batka streljo.
Trebali su ih zavezane vodat po šumi 1943. A i baš šupačka ta suđenja, šta ako su bili kolaboratori. Nek nisu komunisti.VolimTz je napisao/la:Baš progresivno. Metkom u čelo do standarda ko u Danskoj.
Nisu, istina. Ali je ipak ARBiH i RBiH časnija i od tih nabrojanih i od partizana.Heller je napisao/la:Trebali su ih zavezane vodat po šumi 1943. A i baš šupačka ta suđenja, šta ako su bili kolaboratori. Nek nisu komunisti.VolimTz je napisao/la:Baš progresivno. Metkom u čelo do standarda ko u Danskoj.
Kako su gospodski sudili Hadžiefendiću i onda ga streljali radi izdaje. Malo je slučajeva da su samo tako streljali, pa nisu oni Švabe, četnici ni ustaše.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 70 gostiju.