Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Heller
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Heller » 13 okt 2019, 17:37

VolimTz je napisao/la:Borimo se protiv fašizma strijeljanjem neistomišljenika. :rol:

Zbog ovog ja volim antifa. :rol:
Zli antifašisti, ne pobiješ ni par stotina hiljada ljudi i izdaš zemlju oni bi odmah da streljaju.

.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 13 okt 2019, 17:39

Raonffa je napisao/la:Samo neko neuk može mrziti Tita, a da se deklariše kao Bošnjak i patriota.

Jer da nije bilo njega, danas ne bi imali ni države, ni nacije, ni vjere, a možda ne bi bilo ni nas.

Svako ima pravo da nekoga ne voli ili voli, ali mrziti Tita je notorni idiotizam, isto recimo kao mrziti Aliju.
Zasto se Alija mora voliti?
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 13 okt 2019, 17:41

Alija i Tito ne mogu u istu recenicu.

ali cuj, koje si ti skole pohadjao :rol:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 13 okt 2019, 17:41

jasmin10 je napisao/la:Kakav pacenik je Bakir Hadziomerovic :rol: :rol: :rol: :rol:
Ne prati repku jer su reprezentativci klanjali dzumu. Kakav glupko :rol:
Vjerujem da će se oglasiti iz NFSBiH, ovakav gubitak je veći nego da Džeko i Pjanić propuste neku utakmicu :rol:
VolimTz je napisao/la:Borimo se protiv fašizma strijeljanjem neistomišljenika. :rol:

Sudeći po tvojim postovima ti se deklarišeš kao fašista? Mislim, to je jedini logičan zaključak.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 13 okt 2019, 17:42

Baš šteta što su Dražu streljali, trebali su ga ostavit možda bi se pokajao i preselio u Split, otvorio kafanu i navijao za Hajduk.
Nullius in verba

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 13 okt 2019, 17:43

Heller je napisao/la:

Zli antifašisti, ne pobiješ ni par stotina hiljada ljudi i izdaš zemlju oni bi odmah da streljaju.

.
Koliko je Bošnjaka stradalo u zadnjem ratu pa se Alija nije sjetio da sistematski strijelja ratne zarobljenika ili pravi radne logore gdje ce iste maltretirati do smrti. To ti je glavna razlika između pravednih Bošnjaka i šljama jugobalijskog.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 13 okt 2019, 17:43

BosniaBoston je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Samo neko neuk može mrziti Tita, a da se deklariše kao Bošnjak i patriota.

Jer da nije bilo njega, danas ne bi imali ni države, ni nacije, ni vjere, a možda ne bi bilo ni nas.

Svako ima pravo da nekoga ne voli ili voli, ali mrziti Tita je notorni idiotizam, isto recimo kao mrziti Aliju.
Zasto se Alija mora voliti?
Ne mora se voliti, ali ne treba se mrziti.

Čovjek je u najgora vremena za ovu državu i ove ljude bio predsjednik, i sa svim svojim vrlinama i manama, okolnostima (koje nisu bile nimalo lake) uspio sačuvati zemlju, kakvu takvu, ali je imamo.

I da me neko ne citira, znam ja sve, od toga da je mogao potpisati ovakvo uređenje bez ispaljenog metka na teritoriji države, ali nije, pa do toga da je žrtvovao neke regije ili ljude radi drugih stvari.

Ali svejedno opet ne mrzim čovjeka.
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 13 okt 2019, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 13 okt 2019, 17:44

Mrzim samo agresore, i želim im sve najgore, kako njima tako i isprdcima njihovim.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 13 okt 2019, 17:45

VolimTz je napisao/la:
Heller je napisao/la:

.
Koliko je Bošnjaka stradalo u zadnjem ratu pa se Alija nije sjetio da sistematski strijelja ratne zarobljenika ili pravi radne logore gdje ce iste maltretirati do Deesmrti. To ti je glavna razlika između pravednih Bošnjaka i šljama jugobalijskog.
Prva stvar Alija nije dobio rat.
Druga stvar to su Alijini mentori i kućni prijatelji, te poznanici.
Treća stvar baš bi me srce zabolilo da je Đukića il Batka streljo.
Nullius in verba

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 13 okt 2019, 17:47

A ko se to borio protiv fasizma u drugom svjetskom ratu?

Da nije mozda Handzar divizija koju tebi slicni opravdavaju i predstavljaju kao nesto pozitivno?

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 13 okt 2019, 17:47

Osim13 je napisao/la:

Sudeći po tvojim postovima ti se deklarišeš kao fašista? Mislim, to je jedini logičan zaključak.
Ja sam antijugosloven. Za mene je nezavisna Bosna jedina domovina. A fašistom su me proglasili ovi tzv antifa. Oni valjda imaju neka svjetovna i duhovna prava da lijepe narodu etikete fasizma na celo kako im je kurcu cejf. Ko je to njima dozvolio, ne zna se.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 13 okt 2019, 17:50

Tito je vise uradio za cjelovitost BiH od Alije.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 13 okt 2019, 17:51

Heller je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:
Koliko je Bošnjaka stradalo u zadnjem ratu pa se Alija nije sjetio da sistematski strijelja ratne zarobljenika ili pravi radne logore gdje ce iste maltretirati do Deesmrti. To ti je glavna razlika između pravednih Bošnjaka i šljama jugobalijskog.
Bilo je zarobljenika svugdje, mogao je to raditi da je htio i u toku rata. Druga stvar ti je nebuloza i glupost. Treća stvar, svima se prvo sudi, baš kako to radi progresivni zapad.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 13 okt 2019, 17:54

VolimTz je napisao/la:
Heller je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:
Bilo je zarobljenika svugdje, mogao je to raditi da je htio i u toku rata. Druga stvar ti je nebuloza i glupost. Treća stvar, svima se prvo sudi, baš kako to radi progresivni zapad.
Pa i Partizani du sudili i streljali. A nisu streljali sve redom i neselektivno. Čoek bi pomislio da je Ivan Marković hodo po kućama i streljo redom.
Nullius in verba

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 okt 2019, 17:56

Veliki problem Balkana nakon ovih ratova je što drzave dopuštaju da svako ima svoje mišljenje. To rade sistematski, preko nastavnika i profesora koji su zadojeni mržnjom ili rade za nekog, preko neukih glasača. I onda ti dođe neko koga pogrešno uče od kuće roditelji, djed, nena, pa onda i nastavnici i priča ti neku reviziju historije punu neistina. I tačno vidiš od sredine do sredine iz koje ko dolazi i na to koliko godina ima kako su ga učili. Sad ja treba da se raspravljam sa takvim ljudima. Uglavnom kod svakog naroda ista priča (njihov narod najveća žrtva, druga dva tri naroda radila protiv njih, ove ubijali one nisu, njihove zatvarali, težak im bio život, loša bila država). Taj isti šablon pun neistina i svojih verzija historije koji uglavnom ide na ugrožaavnje drugih naroda i veličanje svog, onaj element gdje osoba nema snage da prizna grijehe svog naroda u prošlosti. Nemam se ja šta sa vama raspravljati, ne može moje mišljenje i vaše biti isto, za to treba neka ljestvica da se rangira. Uglavnom za neka buduća vremena sijači mržnje puni predrasuda i definitivno na strani zla, a ja ću da nađem kakvih dobrih ljudi već usput.

Istraživanja pokazuju da ljevičarske ideje i partije ne prolaze kod neukih masa već kod 10% ljudi koji su šta? Obrazovani. Tako da nije ni čudo što Vučić, Čović, Kolinda, Bakir ubijaju izbore. U prošlom sistemu si te ljude držao tako da budu konstruktivni, a ovako su čisti destruktivci.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 13 okt 2019, 18:01, ukupno mijenjano 3 puta.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 13 okt 2019, 17:57

Baš progresivno. Metkom u čelo do standarda ko u Danskoj.

Evo recimo @tuzlak kaže ne može njegovo i nečije mišljenje biti isto. Čovjek se jednostavno osjeća nebeski. Svi su ostali zatucani. Antifa su ljudi koji ne griješe.

Pol Pot je bio ljevičar čovjek. Progresivan. Istraživanje pokazalo. :rol:
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 13 okt 2019, 18:01, ukupno mijenjano 2 puta.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 13 okt 2019, 17:59

VolimTz je napisao/la:Baš progresivno. Metkom u čelo do standarda ko u Danskoj.
Trebali su ih zavezane vodat po šumi 1943. A i baš šupačka ta suđenja, šta ako su bili kolaboratori. Nek nisu komunisti.

Kako su gospodski sudili Hadžiefendiću i onda ga streljali radi izdaje. Malo je slučajeva da su samo tako streljali, pa nisu oni Švabe, četnici ni ustaše.
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 13 okt 2019, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 13 okt 2019, 18:00

Zakonom zabraniti lov i ukinuti lovačka društva.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 13 okt 2019, 18:01

Progresivni Zapadnjaci su se bas sje.bali od sudjenja kad su uletili u Njemacku i poceli oslobadjat redom logore. Pobili su i oni Boga pitaj koliko njemackih vojnika koji su se vec bili predali. Il kad su fakticki porazenom Japanu odlucili lupit 2 atomske bombe.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 13 okt 2019, 18:06

Heller je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:Baš progresivno. Metkom u čelo do standarda ko u Danskoj.
Trebali su ih zavezane vodat po šumi 1943. A i baš šupačka ta suđenja, šta ako su bili kolaboratori. Nek nisu komunisti.

Kako su gospodski sudili Hadžiefendiću i onda ga streljali radi izdaje. Malo je slučajeva da su samo tako streljali, pa nisu oni Švabe, četnici ni ustaše.
Nisu, istina. Ali je ipak ARBiH i RBiH časnija i od tih nabrojanih i od partizana.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Huske, Jabroni, zemuntrg i 17 gostiju.