FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ado-hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ado-hz » 15 okt 2019, 01:48

BordoSarajevo je napisao/la:Dovoljna je dobra saradnja sa Mladosti DK, strašan posao bi se tu mogao praviti, ova trenutna saradnja djeluje kao da smo mi njima filijala jer su daleko više koristi oni imali od nas nego mi od njih.

Anđušić, Nikolić, Smajlagić, Vazda, Crnički, Hadžić(?)....

Njima bi legli baš Mustafić i Kurdić na proljeće za borbu za opstanak, još bi im dodao i Šišića a u drugom pravcu Fanimo recimo.
Fanima izgleda mozemo da zaboravimo...mislim da je amaw to vec kaparisao....sjedio neki dan sa njim. Tako da mislim da je on bacio oko na njega i zavrsio ga. Ako se ispostavi tacno nasa krivica sto nismo ranije reagovali.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 15 okt 2019, 06:56

Zašto bi bila greška? Nama treba da bude cilj da dovodimo bolje igrače od Fanima. Uvijek ima i može bolje...

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 15 okt 2019, 09:13

TheNorthFace je napisao/la:
r3m1 je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Mi nemamo više filijala kao Bosna Visoko što je bila!? Trebalo bi zaganjat neki klub u Federalnoj da ove omladince pošalju što ne igraju.
Imamo filijalu, zove se Celik Zenica.
govorio je hadzija na onom druzenju da je u planu raditi nesto na tom polju, kao moguce slavija ili neki drugi klub da ce biti
Slavija je lokacijski Ok, čak i igranje u RS lizi je OK, osnovni problem je oranica i problematična uprava, morali bi ih pogurati organizacijski i sa terenom, ne samo igrački-organizacijski.
Gledajuči lokaciju, Preferirao bi Famos( i njhov teren se treba doraditi), Radnik H.(solidan stadion, blizu Butmira a kada ove godine protrče kroz federalku, shvatiti će da moraju imati jaču igračku-organizacijsku bazu), Ilijaš(stadion relativno OK, realno blizu, a bez neke eksterne pomoći nema ih nigdje)...
Nema potrebe za izmišljanjem Sarajevo II ili sl, najbolje-najlakše je podići(pomoći u razvoju) postojeći klub. Saradnju treba razvijati sa organizovanim(ako treba, pomoći im u tome) klubom, a ne sa nekom raspalom sredinom u kojoj se nezna, ko pije - ko plaća. Cilj slanja igrača na posudbu je da se razvijaju, a ne da ih j.be neka seoska lola.
:kafa:
Zadnja izmjena: Jadnimi, dana/u 15 okt 2019, 09:15, ukupno mijenjano 1 put.

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 15 okt 2019, 09:14

Pitar6785 je napisao/la:Ja mislim da je bolja varijanta Celik, posto realno ni ajax nesalje po 20 igraca po sezoni u svoje filijale a kamoli mi.

3-5 igraca max na posudbu 2-3 u nas prvi tim i to je to.
Olimpic jeste najbolja opcija da prede u FK SARAJEVO 2 al se to nikad desit nece, jer olimpic ce uc u prvu ligu ove godine bice nesto ko cardif city u premier ligi ulazenje izlazenje, drugo imaju veoma fin stadion koji je na mjestu(boljo mnogo nego radnikov recimo krupin zvjezdin i mnogih drugi.

I trece imaju oni omladinski pogon fin, po mom misljenju oni su u boljoj situaci nego sloboda radnik krupa zvjezda mladost celik pa cak i borac.

Celik je opcija jer nije puno daleko imaju veoma dobar teren sto je veoma vazno za mladog igraca imaju naboj zna se pocesto desit da te gleda 10 hiljada ljudi nasto se trebaju naviknjavat takode mladi igraci, i izgleda da im je na vrijeme plata sto je mnogo dobro jer nas dio plate ce bit bar 50% manji i nece igrac nit moralno a financiski sjeban
Ne zaboravi da kad Olimpic udje u premijer ligu, nema stadiona na kojem ce igrati jer je Otoka i dalje neuslovna za premijer ligu.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 15 okt 2019, 09:16

Slavija je lokacijski Ok, čak i igranje u RS lizi je OK, osnovni problem je oranica, morali bi ih pogurati i sa terenom, ne samo igrački-organizacijski.
Gledajuči lokaciju, Preferirao bi Famos( i njhov teren se treba doraditi), Radnik H.(solidan stadion, blizu Butmira a kada ove godine protrče kroz federalku, shvatiti će da moraju imati jaču igračku-organizacijsku bazu), Ilijaš(stadion relativno OK, realno blizu, a bez neke eksterne pomoći nema ih nigdje)...
Nema potrebe za izmišljanjem Sarajevo II ili sl, najbolje-najlakše je podići(pomoći u razvoju) postojeći klub. Saradnju treba razvijati sa organizovanim(ako treba, pomoći im u tome) klubom, a ne sa nekom raspalom sredinom u kojoj se nezna, ko pije - ko plaća. Cilj slanja igrača na posudbu je da se razvijaju, a ne da ih j.be neka seoska lola.
:kafa:[/quote]

E onda Unis Vogosca, ako vec Ilijas razmatras :D Samo ih dogurati do federalne :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 15 okt 2019, 10:01

Volio bih da Šerbečić, a ni Đokanović ne zaigraju danas za mlade. Kakve smo kuhrate sreće, obojica će se povrijediti, pu pu pu... gluho i ćoravo bilo, oslobodi ne zavedi

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 15 okt 2019, 13:18

r3m1 je napisao/la:Slavija je lokacijski Ok, čak i igranje u RS lizi je OK, osnovni problem je oranica, morali bi ih pogurati i sa terenom, ne samo igrački-organizacijski.
:kafa:
E onda Unis Vogosca, ako vec Ilijas razmatras :D Samo ih dogurati do federalne :kafa:[/quote]

Zašto da ne, imaju svoj-opštinski? stadion, neznam u kakvom je stanju(Ilijaš sam spomenuo, jer su uredili stadion). Svaki od ovih kantonalaca se za sezonu-dvije, može progurati u federalku, sjetimo se Bosna Seme. Nije problem ući u federalku, problem je ostati, jer to je izuzetno zahtjevna liga.

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 15 okt 2019, 13:40

SRUŠITI CHIPAS I NAPRAVITI STADION

I TO ONAJ STARI CHIPAS

SVAKAKO NEMA POTREBE ZA VEĆIM KAPACITETOM

SELAM

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 15 okt 2019, 13:59

Ilijaš je sredinom ove godine predstavio projekat stadiona i već se krenulo s gradnjom tribine. Travu će takođe uradit. Za 2 godine će Ilijaš imat bolji stadion nego pola Premijerligaša, tako da treba razmotrit opciju saradnje s njima. Msm, ako je već bitna infrastruktura.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 15 okt 2019, 15:07

Ma kakav crni ilijas, olimpic je oba manchestera za to selo.

Ako celik nece radi navijaca zajednice ili ponosa onda olimpic i zdravo.

Olimpikov stadion je bolji od radnikovig zvjezdinog sa manjom popravkom trave mogu ko sale igrat pl bh na onom stadionu.

Olimpic ili olimpik se treba pokusat odradit na taj nacin da mi njima kosevo dammo a oni nama otoku u vlasnistvo a da stadion nazovemo ili SDA ARENA ili Efendic arena

Mislim da se otika moze za 4 m km napravit da pjeva

Imal iko sastav koji pocinje protiv kaknja

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 15 okt 2019, 15:59

Nakon prvih 45 minuta FK Sarajevo u prijateljskoj utakmici vodi protiv FK Rudar Kakanj rezultatom 4:0. Tri gola postigao je Ahmetović, a jedan Rahmanović.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 okt 2019, 16:13

BordoSarajevo je napisao/la:Nakon prvih 45 minuta FK Sarajevo u prijateljskoj utakmici vodi protiv FK Rudar Kakanj rezultatom 4:0. Tri gola postigao je Ahmetović, a jedan Rahmanović.
Trpaj Merso
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sarajlijaaa46
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijaaa46 » 15 okt 2019, 16:22

BordoSarajevo je napisao/la:Nakon prvih 45 minuta FK Sarajevo u prijateljskoj utakmici vodi protiv FK Rudar Kakanj rezultatom 4:0. Tri gola postigao je Ahmetović, a jedan Rahmanović.
Gdje nadjes informacije?

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 15 okt 2019, 16:23

Zar se Ahmet svrstava u igrace koji su malo igrali u disadasnjem dhelu, ja kako vidim on je izveo prvi tim

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 15 okt 2019, 16:28

Pitar6785 je napisao/la:Zar se Ahmet svrstava u igrace koji su malo igrali u disadasnjem dhelu, ja kako vidim on je izveo prvi tim
Vjerovatno je dao priliku prvoj postavi u prvih 45 minuta, malo da se istrče, to im dođe usput kao trening neki..
Bordo bijeli za život cijeli!!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 15 okt 2019, 16:38

Benjolos je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la:Zar se Ahmet svrstava u igrace koji su malo igrali u disadasnjem dhelu, ja kako vidim on je izveo prvi tim
Vjerovatno je dao priliku prvoj postavi u prvih 45 minuta, malo da se istrče, to im dođe usput kao trening neki..
Glupost teska, ahmet je star covjek bar je njega mogo pricuvat ovih seljacki krkanski igraca kosto je kakanj il da ga je ubacio zadnji 20 min, ahmet je igrac kojem ovakve gluposti netrebaju on kad je zdrav on sa po glavica J**+ ovu ligu, oremus rahman stanoje haj **** njih nisu ni igrali

A tatar ahmet lazic jedna rijec glupost...

Ubacuj djecu husrefe majku mu J***, koji ce ti onda oni **** na klupi jel da glume pobliku

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 okt 2019, 16:50

Vucevich je napisao/la:slika
Gledajte naših igrača. :thumbup:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sarajlijaaa46
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijaaa46 » 15 okt 2019, 16:59

:bih:
MortemHz je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:slika
Gledajte naših igrača. :thumbup:
Ko prenosi mladu reprezentaciju?

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 15 okt 2019, 17:06

Arena **** ja mislim samo sam zaboravio u koliko je sati utakmica

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 15 okt 2019, 17:08

5:0 smo pobjedili kakanj 5ti go dao habibovic

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Helemnejse, Uprava i 28 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []