FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

r3m1
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la r3m1 » 15 okt 2019, 09:16

Slavija je lokacijski Ok, čak i igranje u RS lizi je OK, osnovni problem je oranica, morali bi ih pogurati i sa terenom, ne samo igrački-organizacijski.
Gledajuči lokaciju, Preferirao bi Famos( i njhov teren se treba doraditi), Radnik H.(solidan stadion, blizu Butmira a kada ove godine protrče kroz federalku, shvatiti će da moraju imati jaču igračku-organizacijsku bazu), Ilijaš(stadion relativno OK, realno blizu, a bez neke eksterne pomoći nema ih nigdje)...
Nema potrebe za izmišljanjem Sarajevo II ili sl, najbolje-najlakše je podići(pomoći u razvoju) postojeći klub. Saradnju treba razvijati sa organizovanim(ako treba, pomoći im u tome) klubom, a ne sa nekom raspalom sredinom u kojoj se nezna, ko pije - ko plaća. Cilj slanja igrača na posudbu je da se razvijaju, a ne da ih j.be neka seoska lola.
:kafa:[/quote]

E onda Unis Vogosca, ako vec Ilijas razmatras :D Samo ih dogurati do federalne :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 15 okt 2019, 10:01

Volio bih da Šerbečić, a ni Đokanović ne zaigraju danas za mlade. Kakve smo kuhrate sreće, obojica će se povrijediti, pu pu pu... gluho i ćoravo bilo, oslobodi ne zavedi

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 15 okt 2019, 13:18

r3m1 je napisao/la:Slavija je lokacijski Ok, čak i igranje u RS lizi je OK, osnovni problem je oranica, morali bi ih pogurati i sa terenom, ne samo igrački-organizacijski.
Gledajuči lokaciju, Preferirao bi Famos( i njhov teren se treba doraditi), Radnik H.(solidan stadion, blizu Butmira a kada ove godine protrče kroz federalku, shvatiti će da moraju imati jaču igračku-organizacijsku bazu), Ilijaš(stadion relativno OK, realno blizu, a bez neke eksterne pomoći nema ih nigdje)...
Nema potrebe za izmišljanjem Sarajevo II ili sl, najbolje-najlakše je podići(pomoći u razvoju) postojeći klub. Saradnju treba razvijati sa organizovanim(ako treba, pomoći im u tome) klubom, a ne sa nekom raspalom sredinom u kojoj se nezna, ko pije - ko plaća. Cilj slanja igrača na posudbu je da se razvijaju, a ne da ih j.be neka seoska lola.
:kafa:
E onda Unis Vogosca, ako vec Ilijas razmatras :D Samo ih dogurati do federalne :kafa:[/quote]

Zašto da ne, imaju svoj-opštinski? stadion, neznam u kakvom je stanju(Ilijaš sam spomenuo, jer su uredili stadion). Svaki od ovih kantonalaca se za sezonu-dvije, može progurati u federalku, sjetimo se Bosna Seme. Nije problem ući u federalku, problem je ostati, jer to je izuzetno zahtjevna liga.

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 15 okt 2019, 13:40

SRUŠITI CHIPAS I NAPRAVITI STADION

I TO ONAJ STARI CHIPAS

SVAKAKO NEMA POTREBE ZA VEĆIM KAPACITETOM

SELAM

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 15 okt 2019, 13:59

Ilijaš je sredinom ove godine predstavio projekat stadiona i već se krenulo s gradnjom tribine. Travu će takođe uradit. Za 2 godine će Ilijaš imat bolji stadion nego pola Premijerligaša, tako da treba razmotrit opciju saradnje s njima. Msm, ako je već bitna infrastruktura.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 15 okt 2019, 15:07

Ma kakav crni ilijas, olimpic je oba manchestera za to selo.

Ako celik nece radi navijaca zajednice ili ponosa onda olimpic i zdravo.

Olimpikov stadion je bolji od radnikovig zvjezdinog sa manjom popravkom trave mogu ko sale igrat pl bh na onom stadionu.

Olimpic ili olimpik se treba pokusat odradit na taj nacin da mi njima kosevo dammo a oni nama otoku u vlasnistvo a da stadion nazovemo ili SDA ARENA ili Efendic arena

Mislim da se otika moze za 4 m km napravit da pjeva

Imal iko sastav koji pocinje protiv kaknja

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 15 okt 2019, 15:59

Nakon prvih 45 minuta FK Sarajevo u prijateljskoj utakmici vodi protiv FK Rudar Kakanj rezultatom 4:0. Tri gola postigao je Ahmetović, a jedan Rahmanović.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 okt 2019, 16:13

BordoSarajevo je napisao/la:Nakon prvih 45 minuta FK Sarajevo u prijateljskoj utakmici vodi protiv FK Rudar Kakanj rezultatom 4:0. Tri gola postigao je Ahmetović, a jedan Rahmanović.
Trpaj Merso
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sarajlijaaa46
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijaaa46 » 15 okt 2019, 16:22

BordoSarajevo je napisao/la:Nakon prvih 45 minuta FK Sarajevo u prijateljskoj utakmici vodi protiv FK Rudar Kakanj rezultatom 4:0. Tri gola postigao je Ahmetović, a jedan Rahmanović.
Gdje nadjes informacije?

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 15 okt 2019, 16:23

Zar se Ahmet svrstava u igrace koji su malo igrali u disadasnjem dhelu, ja kako vidim on je izveo prvi tim

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 15 okt 2019, 16:28

Pitar6785 je napisao/la:Zar se Ahmet svrstava u igrace koji su malo igrali u disadasnjem dhelu, ja kako vidim on je izveo prvi tim
Vjerovatno je dao priliku prvoj postavi u prvih 45 minuta, malo da se istrče, to im dođe usput kao trening neki..
Bordo bijeli za život cijeli!!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 15 okt 2019, 16:38

Benjolos je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la:Zar se Ahmet svrstava u igrace koji su malo igrali u disadasnjem dhelu, ja kako vidim on je izveo prvi tim
Vjerovatno je dao priliku prvoj postavi u prvih 45 minuta, malo da se istrče, to im dođe usput kao trening neki..
Glupost teska, ahmet je star covjek bar je njega mogo pricuvat ovih seljacki krkanski igraca kosto je kakanj il da ga je ubacio zadnji 20 min, ahmet je igrac kojem ovakve gluposti netrebaju on kad je zdrav on sa po glavica J**+ ovu ligu, oremus rahman stanoje haj **** njih nisu ni igrali

A tatar ahmet lazic jedna rijec glupost...

Ubacuj djecu husrefe majku mu J***, koji ce ti onda oni **** na klupi jel da glume pobliku

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 okt 2019, 16:50

Vucevich je napisao/la:slika
Gledajte naših igrača. :thumbup:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sarajlijaaa46
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijaaa46 » 15 okt 2019, 16:59

:bih:
MortemHz je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:slika
Gledajte naših igrača. :thumbup:
Ko prenosi mladu reprezentaciju?

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 15 okt 2019, 17:06

Arena **** ja mislim samo sam zaboravio u koliko je sati utakmica

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 15 okt 2019, 17:08

5:0 smo pobjedili kakanj 5ti go dao habibovic

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 15 okt 2019, 17:13

Ovaj pitar je stvarno mekad bio simpatican, nasmijes se kad sta napise, al brate nema potrebe da vrijedjas. Prvo je Celik nebitan kub, pa su Ilijas, Vigosca itd sela, pa je Rudar seljacka ekipa...i tako u nedogled. Ipet kazem, ovakvim razmisljanjem se stvara animozitet kao sto su kone uradile i vidi sta su dobile?! Zivo me zanima odakle si ti pa su ti svi seljaci ;)
Btw, prica mi igrac Rudara, dobra utakmica bila u prvom poluvremenu, k'o da je prvenstvena :D
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 15 okt 2019, 17:43

Jel ovo Oremuš i Stanojević nisu ni minute igrali

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 15 okt 2019, 17:49

belosevic28 je napisao/la:Ovaj pitar je stvarno mekad bio simpatican, nasmijes se kad sta napise, al brate nema potrebe da vrijedjas. Prvo je Celik nebitan kub, pa su Ilijas, Vigosca itd sela, pa je Rudar seljacka ekipa...i tako u nedogled. Ipet kazem, ovakvim razmisljanjem se stvara animozitet kao sto su kone uradile i vidi sta su dobile?! Zivo me zanima odakle si ti pa su ti svi seljaci ;)
Btw, prica mi igrac Rudara, dobra utakmica bila u prvom poluvremenu, k'o da je prvenstvena :D
Mogu reci da se u zadnje vrijeme pa gotovo 100% nisam slagao sa tobom pogotovo oko pitanja trenera.
Ali ovo sto si naveo si definitivno u pravu i upravo su takva razmisljanje malogradjanska. Definitivno bi dobar dio ljudi trebao da se zapita sta takva retorika govori o njima. U vecini slucajeva u nasem drustvu omalovazavanjem drugih se prikrivaju svoji nedostaci i neuspjesi.

Mada mislim da pitar to vise zeli na neki saljiv nacin objasniti nego sto zeli da uvrijedi bilo koga. Al eto treba razmisliti da i sala moze da uvrijedi nekoga. Jbg imamo skoru iz jednog od tih sela i sad se covjek ne javlja.

A eto sad mozemo reci da se ne slazemo nekih 99,9%
Zadnja izmjena: ShofaII, dana/u 15 okt 2019, 18:58, ukupno mijenjano 1 put.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 15 okt 2019, 17:51

samo za krsteta velkoskog

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.