A sta im C.Ronaldo uradi na kraju tekme
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

T-MAC je napisao/la:ebemu ja kad god nadzem sebi link da gledam reala i da se molim njihovom porazu oni bas tad uvale neki gol..necu vas vise ni gledat,izgleda da sam vam sretan...

Čini mi se da je rekao "Hajde, udaraj"Raul_64 je napisao/la:
nakon što je izborio crveni karton![]()
udarali su cijelog meča ono baš hinjski,čupali,udarali bez loptei nije podlegao provokacijama ali evo dao si je malo oduška
mali ajd spavajLBJ MVP je napisao/la:Dobro je Pipita zabio da mu ne padne sampouzdanje nakon onog poništenog gola gdje nije bilo ofsajda.Marcelo potvrdio klasu definitivno najbolji lijevi bek svijeta,Iker kakva odbrana potvrdio je onim koji nisu vjerovali da je San Iker jedan od sinova Čaka Norisa.
Benz potvrdio da nije za prve postave i to je to
Ne mogu spavat čekam Spurse vs ThunderLos_Blanos2 je napisao/la:mali ajd spavajLBJ MVP je napisao/la:Dobro je Pipita zabio da mu ne padne sampouzdanje nakon onog poništenog gola gdje nije bilo ofsajda.Marcelo potvrdio klasu definitivno najbolji lijevi bek svijeta,Iker kakva odbrana potvrdio je onim koji nisu vjerovali da je San Iker jedan od sinova Čaka Norisa.
Benz potvrdio da nije za prve postave i to je tobenz potvrdio da nije za prve postave koliko je benz igrao???
Baš je potvrdio da treba igrat ... ku.rac bi dali da ga nije bilo na terenuLBJ MVP je napisao/la:Benz potvrdio da nije za prve postave i to je to
Dali smo mi go onaj što ga sudija poništiboom.dll je napisao/la:Baš je potvrdio da treba igrat ... ku.rac bi dali da ga nije bilo na terenuLBJ MVP je napisao/la:Benz potvrdio da nije za prve postave i to je to
Higuain promasio 100% sansu, 1 mu golman odbrani sjajno, mada je mogao bolje da je plasira nisko, a ne onako ali jbgggboom.dll je napisao/la:Baš je potvrdio da treba igrat ... ku.rac bi dali da ga nije bilo na terenuLBJ MVP je napisao/la:Benz potvrdio da nije za prve postave i to je to
Sta si ti gledao vcrs?? Benz je donio prevagu veceras priznao ti to ili ne. Kako god, 3 boda se pisu idemo protiv Barce sad, odigrati i taj El Clasico majka mu staraLBJ MVP je napisao/la:Ma Ronaldo je najborbeniji igrač uz Marcela kako se bore ljudi![]()
Benz je bio dobar,ali nako i treba da bude jedan džoker sličnu ulogu je imao Balloteli u Interu prošle sezone
A i ja bi shvatio ozbiljno dadnu mu audija ima duplo veću platu od Pipite i grije klupu
Prvo Atl.Bilbao kod kuce, pa LP AJAX u gostima, tek onda El ClasicoRaul7 je napisao/la:Sta si ti gledao vcrs?? Benz je donio prevagu veceras priznao ti to ili ne. Kako god, 3 boda se pisu idemo protiv Barce sad, odigrati i taj El Clasico majka mu staraLBJ MVP je napisao/la:Ma Ronaldo je najborbeniji igrač uz Marcela kako se bore ljudi![]()
Benz je bio dobar,ali nako i treba da bude jedan džoker sličnu ulogu je imao Balloteli u Interu prošle sezone
A i ja bi shvatio ozbiljno dadnu mu audija ima duplo veću platu od Pipite i grije klupu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.