Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
3 boda!

- Los_Blanos2
- Kontakt:
ukratko>>>>
3 boda dosta.
Higuain je imao sansi...zicer je pogodio, golman Gijona jako jako jako dobar ja sam rekao drugu mi moramo ovome zabiti sa linije i tako bas i bi, odbrani Karimu
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 14 nov 2010, 21:01, ukupno mijenjano 3 puta.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
stvarno se sada čovjek može pouzdati u njega,malo mu treba a ovakve utakmice mu samo podižu samopuzdanjeboom.dll je napisao/la:Završi se konačno , preznojio sam se..
nadam se da će benz počet od prve sljedecu , zasluzuje
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
gol koji je ponisten

A sta im C.Ronaldo uradi na kraju tekme

A sta im C.Ronaldo uradi na kraju tekme
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Nail for Real
- Kontakt:
Bitno je samo da smo dobili na ovom neugodnom gostovanju. Mogli smo i vise, da je sudjenje bilo kako treba. Ali, to su spanske sudije 
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
ebemu ja kad god nadzem sebi link da gledam reala i da se molim njihovom porazu oni bas tad uvale neki gol..necu vas vise ni gledat,izgleda da sam vam sretan... 
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- Nail for Real
- Kontakt:
T-MAC je napisao/la:ebemu ja kad god nadzem sebi link da gledam reala i da se molim njihovom porazu oni bas tad uvale neki gol..necu vas vise ni gledat,izgleda da sam vam sretan...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
jashta, ja ih odigram 3+, cekam ih za pare, a oni jedva 1 daju 

nakon što je izborio crveni karton
udarali su cijelog meča ono baš hinjski,čupali,udarali bez loptei nije podlegao provokacijama ali evo dao si je malo oduška
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
[quote="Raul_64"]

FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Čini mi se da je rekao "Hajde, udaraj"Raul_64 je napisao/la:
nakon što je izborio crveni karton![]()
udarali su cijelog meča ono baš hinjski,čupali,udarali bez loptei nije podlegao provokacijama ali evo dao si je malo oduška
Dobro je Pipita zabio da mu ne padne sampouzdanje nakon onog poništenog gola gdje nije bilo ofsajda.Marcelo potvrdio klasu definitivno najbolji lijevi bek svijeta,Iker kakva odbrana potvrdio je onim koji nisu vjerovali da je San Iker jedan od sinova Čaka Norisa.
Benz potvrdio da nije za prve postave i to je to
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
mali ajd spavajLBJ MVP je napisao/la:Dobro je Pipita zabio da mu ne padne sampouzdanje nakon onog poništenog gola gdje nije bilo ofsajda.Marcelo potvrdio klasu definitivno najbolji lijevi bek svijeta,Iker kakva odbrana potvrdio je onim koji nisu vjerovali da je San Iker jedan od sinova Čaka Norisa.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Ne mogu spavat čekam Spurse vs ThunderLos_Blanos2 je napisao/la:mali ajd spavajLBJ MVP je napisao/la:Dobro je Pipita zabio da mu ne padne sampouzdanje nakon onog poništenog gola gdje nije bilo ofsajda.Marcelo potvrdio klasu definitivno najbolji lijevi bek svijeta,Iker kakva odbrana potvrdio je onim koji nisu vjerovali da je San Iker jedan od sinova Čaka Norisa.
Benz potvrdio da nije za prve postave i to je tobenz potvrdio da nije za prve postave koliko je benz igrao???
Po svačemu on kad uđe sa klupe treba da pokaže najviše želje da izbori to mjesto u ekipi i to je dovoljan pokazatelj i neke druge stvari,ali ga i hebe što je Pipita neviđen majstor.A da je dobar džoker sa klupe sa tim se slažem.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Vrijedna 3 boda, vidi se Mourinhov pečat
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Baš je potvrdio da treba igrat ... ku.rac bi dali da ga nije bilo na terenuLBJ MVP je napisao/la:Benz potvrdio da nije za prve postave i to je to
Dali smo mi go onaj što ga sudija poništiboom.dll je napisao/la:Baš je potvrdio da treba igrat ... ku.rac bi dali da ga nije bilo na terenuLBJ MVP je napisao/la:Benz potvrdio da nije za prve postave i to je to
Poništen je poništen
Najborbeniji igrač bio nakon što je ušao , to je činjenica ... drago mi je da je shvatio ozbiljno neke stvari
Najborbeniji igrač bio nakon što je ušao , to je činjenica ... drago mi je da je shvatio ozbiljno neke stvari
Ma Ronaldo je najborbeniji igrač uz Marcela kako se bore ljudi
Benz je bio dobar,ali nako i treba da bude jedan džoker sličnu ulogu je imao Balloteli u Interu prošle sezone
A i ja bi shvatio ozbiljno dadnu mu audija ima duplo veću platu od Pipite i grije klupu
Benz je bio dobar,ali nako i treba da bude jedan džoker sličnu ulogu je imao Balloteli u Interu prošle sezone
A i ja bi shvatio ozbiljno dadnu mu audija ima duplo veću platu od Pipite i grije klupu
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Higuain promasio 100% sansu, 1 mu golman odbrani sjajno, mada je mogao bolje da je plasira nisko, a ne onako ali jbgggboom.dll je napisao/la:Baš je potvrdio da treba igrat ... ku.rac bi dali da ga nije bilo na terenuLBJ MVP je napisao/la:Benz potvrdio da nije za prve postave i to je to
Ma boli me qita ko zabija bitno mije da RM pobijedjiva, sada smo vise kolektiv, prosle godine se samo gledalo u 2 igraca u napadu, sada i odbrana napada... Ozil, Di Maria, grizu bogami, drobilca i mijesalac
Khedira, R.Carhvahlo sjajna pojecanja bogami sto se tice odbrane, fakticki i Pepe sjajno pojecanje jer nije igrao prosle godine od januara..vidi se da je ovaj RM puno jaci fizicki, bice dobar el clasico.
Jos kad se Kaka vrati (veliko pojecanje za klupu)
EDIT:Iz tekme u tekmu sve mi se cini da ce Marcelo biti najbolji bek na svijetu pod palicom Mourinha
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.