Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Raul7
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Raul7 » 14 nov 2010, 23:12

LBJ MVP je napisao/la:Ma Ronaldo je najborbeniji igrač uz Marcela kako se bore ljudi ;)
Benz je bio dobar,ali nako i treba da bude jedan džoker sličnu ulogu je imao Balloteli u Interu prošle sezone
A i ja bi shvatio ozbiljno dadnu mu audija ima duplo veću platu od Pipite i grije klupu :lol:
Sta si ti gledao vcrs?? Benz je donio prevagu veceras priznao ti to ili ne. Kako god, 3 boda se pisu idemo protiv Barce sad, odigrati i taj El Clasico majka mu stara :mrgreen:
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 14 nov 2010, 23:14

Raul7 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Ma Ronaldo je najborbeniji igrač uz Marcela kako se bore ljudi ;)
Benz je bio dobar,ali nako i treba da bude jedan džoker sličnu ulogu je imao Balloteli u Interu prošle sezone
A i ja bi shvatio ozbiljno dadnu mu audija ima duplo veću platu od Pipite i grije klupu :lol:
Sta si ti gledao vcrs?? Benz je donio prevagu veceras priznao ti to ili ne. Kako god, 3 boda se pisu idemo protiv Barce sad, odigrati i taj El Clasico majka mu stara :mrgreen:
Prvo Atl.Bilbao kod kuce, pa LP AJAX u gostima, tek onda El Clasico 8-)
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 14 nov 2010, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 nov 2010, 23:14

Sjajna i nadahnujuca igra protiv mnogo jaceg Sportinga no uskoro je el classico gdje ce stvari doci na svoje mjesto...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 nov 2010, 23:16

Saurman je napisao/la:Sjajna i nadahnujuca igra protiv mnogo jaceg Sportinga no uskoro je el classico gdje ce stvari doci na svoje mjesto...
Slažem se stvarno se predugo držite na ovom bodu zaostatka :lol: 6 je optimalno,ali i 4 je dosta :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 14 nov 2010, 23:43

Higuain je preloš i to iz utakmice u utakmicu dokazuje, jednostavno ona nema onaj njuh za pogodak. Lik naravno iz 10 šansi mora jednom zabit.. Pričajte šta hoćete, al` mi napadača nemamo! ;) Benzema je isto loš! 8-)

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 15 nov 2010, 08:23

LBJ MVP je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Sjajna i nadahnujuca igra protiv mnogo jaceg Sportinga no uskoro je el classico gdje ce stvari doci na svoje mjesto...
Slažem se stvarno se predugo držite na ovom bodu zaostatka :lol: 6 je optimalno,ali i 4 je dosta :mrgreen:
...svaki post gluplji od prethodnog...previse ste vi samouvjereni u pobjedu na el clasicu...pazite da se ne biste razocarali 29... ;)

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 15 nov 2010, 10:35

enobarca je napisao/la:...svaki post gluplji od prethodnog...previse ste vi samouvjereni u pobjedu na el clasicu...pazite da se ne biste razocarali 29... ;)
Evo i tvoj post ide u one glupe. I vi ste previše samouvjereni da ćete nas pobjedit` ;) ;)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 nov 2010, 10:56

Los_Blanos2 je napisao/la: Jos kad se Kaka vrati (veliko pojecanje za klupu) :mrgreen:
Kaka vam je najbolji igrač, pa vi pričajte. To što on nije mogao daigra i nije igrao ne znči da nije za Reala, al et...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 15 nov 2010, 11:35

Sportingov trener bocom gađao Realov autobus i pogodio promatrača

Manuel Preciado, trener nogometne momčadi Sportinga iz Gijona, bocom je gađao autobus s igračima madridskog Reala nakon što je njegov klub poražen 1-0 u ogledu tih sastava u subotu u susretu 11. kola...

Prema pisanju španjolske Marce Preciado se, nakon utakmice, uvukao u žučnu raspravu s Joseom Mourinhom, suspendiranim trenerom Reala, na parkiralištu stadiona El Molinon. U okolnostima koje su još uvijek nerazjašnjene Preciado tvrdi da ga je Mourinho provocirao digavši dva prsta u zrak u znak pobjede što je ovaj shvatio kao da mu želi poručiti da će Sporting pasti u drugu španjolsku ligu.

Izgubivši živce Preciado je zavitlao jednu bocu prema autobusu gostujućega kluba i, promašivši metu, pogodio pasivnog promatrača.

S druge strane, one Realove, priča ide drugačije, a prema njoj je Preciado započeo incidentnu situaciju hvatavši se rukom za međunožje provociravši Mourinha nakon čega uslijedilo bacanje boce. Mourinhov pomoćnik Rui Faria potom je odgovorio Preciadu da će mu klub završiti u drugoj ligi.

Zaštitarsko osoblje na stadionu spriječilo je veći sukob. :lol:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 nov 2010, 11:56

[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 15 nov 2010, 14:33

[youtube][/youtube]
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 15 nov 2010, 14:50

Preciado je popusio i posle pokazao pravo lice :oops: :mrgreen: sramota...

EDIT:I dalje smo lideri Primera.D, ljubomorne duse mogu da nam p#u#s#e :mrgreen:

FK Željezničar

Podrška Papetu

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 15 nov 2010, 15:18

[youtube][/youtube]
Mourinho 8-)
[youtube][/youtube]
Ozil naucio nesto sa terena pa navijacima Sporting Gijona porucio...
Pepe najjaci :mrgreen:

FK Željezničar

Podrška Papetu

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 16 nov 2010, 01:14

Bajram Serif Mubarek Olsun 8-)
Sretan Bajram svim muslimanima, naricito sretan mojim madridistima :)

EDIT: Sutra Bajram slave i nasi igraci (Ozil, Khedira, Lass, M.Diarra, Benzema) :) klub smo sa najvise muslimana.

FK Željezničar

Podrška Papetu

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 16 nov 2010, 10:03

Manuel Preciado, trener nogometne momčadi Sportinga iz Gijona, bocom je gađao autobus s igračima madridskog Reala nakon što je njegov klub poražen 1-0 u ogledu tih sastava u subotu u susretu 11. kola...

Prema pisanju španjolske Marce Preciado se, nakon utakmice, uvukao u žučnu raspravu s Joseom Mourinhom, suspendiranim trenerom Reala, na parkiralištu stadiona El Molinon. U okolnostima koje su još uvijek nerazjašnjene Preciado tvrdi da ga je Mourinho provocirao digavši dva prsta u zrak u znak pobjede što je ovaj shvatio kao da mu želi poručiti da će Sporting pasti u drugu španjolsku ligu.

Izgubivši živce Preciado je zavitlao jednu bocu prema autobusu gostujućega kluba i, promašivši metu, pogodio pasivnog promatrača.

S druge strane, one Realove, priča ide drugačije, a prema njoj je Preciado započeo incidentnu situaciju hvatavši se rukom za međunožje provociravši Mourinha nakon čega uslijedilo bacanje boce. Mourinhov pomoćnik Rui Faria potom je odgovorio Preciadu da će mu klub završiti u drugoj ligi.

Zaštitarsko osoblje na stadionu spriječilo je veći sukob.
ma luzer :mrgreen:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 16 nov 2010, 10:16

slika

FK Željezničar

Podrška Papetu

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 nov 2010, 20:16

Šta se ovo piše za Pastorea.Mislim dobar je,ali pored Oezila i Kake nema mjesta ;)
Da je u stvarnosti ko na FM-u onda bi mogli pričat o nećemu :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 16 nov 2010, 20:57

LBJ MVP je napisao/la:Šta se ovo piše za Pastorea.Mislim dobar je,ali pored Oezila i Kake nema mjesta ;)
sine moj Pastore najbolji mladi igrač na svijetu kladim se u TO igra centralnog veznog a treći strijelac u Seriji A
sama činjenica da je Mourinho rekao perezu " dajte za njega 70 miliona jer je on "drugi zidane" govori kakav je to igrač .... Zvijer !
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 16 nov 2010, 21:03

robovi88 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Šta se ovo piše za Pastorea.Mislim dobar je,ali pored Oezila i Kake nema mjesta ;)
sine moj Pastore najbolji mladi igrač na svijetu kladim se u TO igra centralnog veznog a treći strijelac u Seriji A
sama činjenica da je Mourinho rekao perezu " dajte za njega 70 miliona jer je on "drugi zidane" govori kakav je to igrač .... Zvijer !
prvo nemogu da kažem nešto o njegovim kvalitetima jer ga nisam gledao...mada znam kako Italijanski mediji znaju pretjerati...npr. Hernanesa iz Lazia sam odlučio pogledati protiv Rome toliko su ga hvalili...jedva sam skontao da nosi broj 8 koliko sam ga zapazio...
drugo što je bitnije nije nam potreban taj tip igrača pored Ozila,Kake,Granera,Canalesa pa nek bude ispred zadnje dvojice opet je nepotrebno kao kad bi Bejla dovodili strašan igrač ali nam nije potreban...

samo napadač...možda več u subotu sklopimo posao kad Bilbao bude gostvao...za sada Llorente je postigao 8 golova i 3 strijelac je lige iz Ronalda i Messia a on bi valjao :P
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 nov 2010, 23:11

Hebo vas bask da vas hebo bask
Da plaćamo rezerznog napadač 30 milja već smo se sa Benzom zahebali :lol:
A i tu opet problem da li će se uspjeti izborit sa Benzom sa mjesto džokera sa klupe

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.