Sta si ti gledao vcrs?? Benz je donio prevagu veceras priznao ti to ili ne. Kako god, 3 boda se pisu idemo protiv Barce sad, odigrati i taj El Clasico majka mu staraLBJ MVP je napisao/la:Ma Ronaldo je najborbeniji igrač uz Marcela kako se bore ljudi![]()
Benz je bio dobar,ali nako i treba da bude jedan džoker sličnu ulogu je imao Balloteli u Interu prošle sezone
A i ja bi shvatio ozbiljno dadnu mu audija ima duplo veću platu od Pipite i grije klupu
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Prvo Atl.Bilbao kod kuce, pa LP AJAX u gostima, tek onda El ClasicoRaul7 je napisao/la:Sta si ti gledao vcrs?? Benz je donio prevagu veceras priznao ti to ili ne. Kako god, 3 boda se pisu idemo protiv Barce sad, odigrati i taj El Clasico majka mu staraLBJ MVP je napisao/la:Ma Ronaldo je najborbeniji igrač uz Marcela kako se bore ljudi![]()
Benz je bio dobar,ali nako i treba da bude jedan džoker sličnu ulogu je imao Balloteli u Interu prošle sezone
A i ja bi shvatio ozbiljno dadnu mu audija ima duplo veću platu od Pipite i grije klupu
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 14 nov 2010, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Sjajna i nadahnujuca igra protiv mnogo jaceg Sportinga no uskoro je el classico gdje ce stvari doci na svoje mjesto...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Slažem se stvarno se predugo držite na ovom bodu zaostatkaSaurman je napisao/la:Sjajna i nadahnujuca igra protiv mnogo jaceg Sportinga no uskoro je el classico gdje ce stvari doci na svoje mjesto...
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- anonymousHD
- Kontakt:
Higuain je preloš i to iz utakmice u utakmicu dokazuje, jednostavno ona nema onaj njuh za pogodak. Lik naravno iz 10 šansi mora jednom zabit.. Pričajte šta hoćete, al` mi napadača nemamo!
Benzema je isto loš! 
...svaki post gluplji od prethodnog...previse ste vi samouvjereni u pobjedu na el clasicu...pazite da se ne biste razocarali 29...LBJ MVP je napisao/la:Slažem se stvarno se predugo držite na ovom bodu zaostatkaSaurman je napisao/la:Sjajna i nadahnujuca igra protiv mnogo jaceg Sportinga no uskoro je el classico gdje ce stvari doci na svoje mjesto...6 je optimalno,ali i 4 je dosta
- anonymousHD
- Kontakt:
Evo i tvoj post ide u one glupe. I vi ste previše samouvjereni da ćete nas pobjedit`enobarca je napisao/la:...svaki post gluplji od prethodnog...previse ste vi samouvjereni u pobjedu na el clasicu...pazite da se ne biste razocarali 29...
Kaka vam je najbolji igrač, pa vi pričajte. To što on nije mogao daigra i nije igrao ne znči da nije za Reala, al et...Los_Blanos2 je napisao/la: Jos kad se Kaka vrati (veliko pojecanje za klupu)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- -Barcelona-
- Kontakt:
Sportingov trener bocom gađao Realov autobus i pogodio promatrača
Manuel Preciado, trener nogometne momčadi Sportinga iz Gijona, bocom je gađao autobus s igračima madridskog Reala nakon što je njegov klub poražen 1-0 u ogledu tih sastava u subotu u susretu 11. kola...
Prema pisanju španjolske Marce Preciado se, nakon utakmice, uvukao u žučnu raspravu s Joseom Mourinhom, suspendiranim trenerom Reala, na parkiralištu stadiona El Molinon. U okolnostima koje su još uvijek nerazjašnjene Preciado tvrdi da ga je Mourinho provocirao digavši dva prsta u zrak u znak pobjede što je ovaj shvatio kao da mu želi poručiti da će Sporting pasti u drugu španjolsku ligu.
Izgubivši živce Preciado je zavitlao jednu bocu prema autobusu gostujućega kluba i, promašivši metu, pogodio pasivnog promatrača.
S druge strane, one Realove, priča ide drugačije, a prema njoj je Preciado započeo incidentnu situaciju hvatavši se rukom za međunožje provociravši Mourinha nakon čega uslijedilo bacanje boce. Mourinhov pomoćnik Rui Faria potom je odgovorio Preciadu da će mu klub završiti u drugoj ligi.
Zaštitarsko osoblje na stadionu spriječilo je veći sukob.
Manuel Preciado, trener nogometne momčadi Sportinga iz Gijona, bocom je gađao autobus s igračima madridskog Reala nakon što je njegov klub poražen 1-0 u ogledu tih sastava u subotu u susretu 11. kola...
Prema pisanju španjolske Marce Preciado se, nakon utakmice, uvukao u žučnu raspravu s Joseom Mourinhom, suspendiranim trenerom Reala, na parkiralištu stadiona El Molinon. U okolnostima koje su još uvijek nerazjašnjene Preciado tvrdi da ga je Mourinho provocirao digavši dva prsta u zrak u znak pobjede što je ovaj shvatio kao da mu želi poručiti da će Sporting pasti u drugu španjolsku ligu.
Izgubivši živce Preciado je zavitlao jednu bocu prema autobusu gostujućega kluba i, promašivši metu, pogodio pasivnog promatrača.
S druge strane, one Realove, priča ide drugačije, a prema njoj je Preciado započeo incidentnu situaciju hvatavši se rukom za međunožje provociravši Mourinha nakon čega uslijedilo bacanje boce. Mourinhov pomoćnik Rui Faria potom je odgovorio Preciadu da će mu klub završiti u drugoj ligi.
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
[youtube][/youtube]
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Preciado je popusio i posle pokazao pravo lice
sramota...
EDIT:I dalje smo lideri Primera.D, ljubomorne duse mogu da nam p#u#s#e
EDIT:I dalje smo lideri Primera.D, ljubomorne duse mogu da nam p#u#s#e
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Los_Blanos2
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Mourinho
[youtube][/youtube]
Ozil naucio nesto sa terena pa navijacima Sporting Gijona porucio...
Pepe najjaci
Mourinho
[youtube][/youtube]
Ozil naucio nesto sa terena pa navijacima Sporting Gijona porucio...
Pepe najjaci
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Bajram Serif Mubarek Olsun
Sretan Bajram svim muslimanima, naricito sretan mojim madridistima
EDIT: Sutra Bajram slave i nasi igraci (Ozil, Khedira, Lass, M.Diarra, Benzema)
klub smo sa najvise muslimana.
Sretan Bajram svim muslimanima, naricito sretan mojim madridistima
EDIT: Sutra Bajram slave i nasi igraci (Ozil, Khedira, Lass, M.Diarra, Benzema)
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Sexmachineboy
- Kontakt:
ma luzer
ma luzer
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- Los_Blanos2
- Kontakt:

FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Šta se ovo piše za Pastorea.Mislim dobar je,ali pored Oezila i Kake nema mjesta
Da je u stvarnosti ko na FM-u onda bi mogli pričat o nećemu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
sine moj Pastore najbolji mladi igrač na svijetu kladim se u TO igra centralnog veznog a treći strijelac u Seriji ALBJ MVP je napisao/la:Šta se ovo piše za Pastorea.Mislim dobar je,ali pored Oezila i Kake nema mjesta![]()
sama činjenica da je Mourinho rekao perezu " dajte za njega 70 miliona jer je on "drugi zidane" govori kakav je to igrač .... Zvijer !
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
prvo nemogu da kažem nešto o njegovim kvalitetima jer ga nisam gledao...mada znam kako Italijanski mediji znaju pretjerati...npr. Hernanesa iz Lazia sam odlučio pogledati protiv Rome toliko su ga hvalili...jedva sam skontao da nosi broj 8 koliko sam ga zapazio...robovi88 je napisao/la:sine moj Pastore najbolji mladi igrač na svijetu kladim se u TO igra centralnog veznog a treći strijelac u Seriji ALBJ MVP je napisao/la:Šta se ovo piše za Pastorea.Mislim dobar je,ali pored Oezila i Kake nema mjesta![]()
sama činjenica da je Mourinho rekao perezu " dajte za njega 70 miliona jer je on "drugi zidane" govori kakav je to igrač .... Zvijer !
drugo što je bitnije nije nam potreban taj tip igrača pored Ozila,Kake,Granera,Canalesa pa nek bude ispred zadnje dvojice opet je nepotrebno kao kad bi Bejla dovodili strašan igrač ali nam nije potreban...
samo napadač...možda več u subotu sklopimo posao kad Bilbao bude gostvao...za sada Llorente je postigao 8 golova i 3 strijelac je lige iz Ronalda i Messia a on bi valjao
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Hebo vas bask da vas hebo bask
Da plaćamo rezerznog napadač 30 milja već smo se sa Benzom zahebali
A i tu opet problem da li će se uspjeti izborit sa Benzom sa mjesto džokera sa klupe
Da plaćamo rezerznog napadač 30 milja već smo se sa Benzom zahebali
A i tu opet problem da li će se uspjeti izborit sa Benzom sa mjesto džokera sa klupe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.