AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- senad_flamin
- Kontakt:
Re: AC Milan
-Odlicna utakmica bolje reci velika odlican vezni red i odbrana,,,
Zao mi sto Robinho izadje,imao sam osjecaj da bi on mogao dati gol..
Zao mi sto Robinho izadje,imao sam osjecaj da bi on mogao dati gol..
-RIVALDO-
Ibra je jedan obicni krkan nista drugo , on je jedna **** od igracaji-sung je napisao/la:isti kreten..ja ne navijam ovdje ni za milan ni za inter..bezveze komentarisem..ovaj ibra je krvnik obicni i to je to..isto se moze reci i za onog pit bulakreteni..antifudbalski propagandisti..
inace cestitao bi vam al niste ni vi zasluzili, jer ste bili manje lose, jer losije od nas nemozete
toliko
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
POBJEDA !
Svaka cast milanezi
iskrene cestitke....i da Bogda uzeli titulu ove godine, ovi su dojadili više i Bogu i narodu, i red je da ih neko skine sa trona.
Svaka cast i Zlatanu, ne samo na golu vec sto podera onog ološa Materazzija...šteta smo što ga još jace nije opalio.

Svaka cast i Zlatanu, ne samo na golu vec sto podera onog ološa Materazzija...šteta smo što ga još jace nije opalio.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
pozdrav drugari, samo da vas pozdravim i ovim raznim hasumima kazem da imaju mahanje iz gospodskog djela milana, nije problem igrati i cjelo poluvrijeme s igracem manje, pa milanu svak gol zabija osim intera, stvarno su sila, a sto je najbolje milan moze a i igrace sigurno i puno bolje. Od danas je svima jasno da je milan jako jako ozbiljan kandidat za scudeto
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Čestitke za pobjedu, odigrali ste taktički perfektno i veoma hrabro.Ni ciganluk Pandeva vam nije uskratio pobjedu, svaka čast i želim vam da i na kraju sezone ostanete na mjestu na kojem se trenutno nalazite. Potpuno ste nadigrali Inter koji je večeras djelovao nemoćno.
Pokazali smo ko je gazda u MILANU
FORZA MILAN

FORZA MILAN

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
jos da hoce milan drugi u grupi bit (LP) .. sretno im
svaka čast, hvale vrijedan gest. prošle je sezone inter oba puta dobio pa vala je red bio da i milan dobije ovuInterista di cuore je napisao/la:cestitke pravim navijacima (pod ovim ne mislim na @robovi88) na zasluzenoj pobjedi...uzivajte

tekma dosta loša. milan bolji prvo poluvrijeme, seedorf ibra i binho su napravili nekoliko odličnih šansi ali ibra na kraju presuđuje iz penala. sad tek vidim zašto su interovi navijači bijesni na trenera. zaista ni u jednom momentu nisam sumnjao da će milan dobiti ovu tekmu čak i kada je abate dobio drugi žuti. jednostavno igraju anemično i znam za povrede ali to ne treba da bude alibi jer svaka ekipa ima dosta povrijeđenih prije svega i juve a i milan ali tako je kako je. nešto se drastično treba mijenjati u interu. iako je sezona daleko daleko od kraja inter ako ovako nastavi mogao bi i 2. mjesto da izgubi, bez zeze.
da se vratim na milan. rovovska bitka, bez nekih lijepih poteza i igre. pamtit će se tijesna pobjeda, penal čist ko suza. matrix je dobio šta je zaslužio. koliko je puta polomio shevchenka ovo mu se moralo vratiti kada ga je ibra uništio onim đonom. i bez pata, bez pippa, bez ronaldinha itd. velika pobjeda jer realno je inter jedini pravi konkurent milanu. juve nema te snage a lazio je smiješna ekipa jer ako im se hernanes opet povrijedi borit će se za opstanak. FORZA MILAN SINO ALLA MORTE!
i molim vas da ne vrijeđate ostale, budite dostojanstveni i u porazu ali i u pobjedi

Il club più titolato al Mondo.
Sad mi je duša na mjestu. Odoh trknut do trgovine, mora se ovo zaliti sa kojom pivom. 

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
dobro, ako je tebi ono dobro kakva je onda igra Barcelonesemo_mcfc je napisao/la:Sve čestitke Milanu, neznam da sa ga ikad gledao da igra ovako dobro. Čestitke svima, pogotovu Ministru

http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
- senad_flamin
- Kontakt:
drago mi je da Flamini dobija sve vise prilike jer to momak i zasluzuje....
Allegri konacno pronasao recept za vezni red...
Drago mi je sto je Pirla ostavio na klupi ,a to nikad nije uradio niti jedan predhodni trener....
Sepmre rossonero <3
Allegri konacno pronasao recept za vezni red...
Drago mi je sto je Pirla ostavio na klupi ,a to nikad nije uradio niti jedan predhodni trener....
Sepmre rossonero <3
-RIVALDO-
- senad_flamin
- Kontakt:
da i ja se pitam kakva je igra Barcelone sa igracem manje!vuvu_zzz je napisao/la:dobro, ako je tebi ono dobro kakva je onda igra Barcelonesemo_mcfc je napisao/la:Sve čestitke Milanu, neznam da sa ga ikad gledao da igra ovako dobro. Čestitke svima, pogotovu Ministru

-RIVALDO-
cestitam,slabo ste igrali,niste nesto,ali ipak ste bili bolji od nas i dali gol vise...

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
abate životinja jeste primjetili? i ono nije bio crveni ali nema veze. silva o monstro!
večeras je balotelli gledao tekmu na san siru i naravno navijao za pravi klub

evo i par interesantnih slika sa derbija:

[youtube][/youtube]
večeras je balotelli gledao tekmu na san siru i naravno navijao za pravi klub

evo i par interesantnih slika sa derbija:

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: baresi, dana/u 15 nov 2010, 00:27, ukupno mijenjano 2 puta.
Il club più titolato al Mondo.
-
- Kontakt:
KOJI CE TE K..URAC ovdje oba ragulite sa nasseg forumavuvu_zzz je napisao/la:Ibra je jedan obicni krkan nista drugo , on je jedna **** od igracaji-sung je napisao/la:isti kreten..ja ne navijam ovdje ni za milan ni za inter..bezveze komentarisem..ovaj ibra je krvnik obicni i to je to..isto se moze reci i za onog pit bulakreteni..antifudbalski propagandisti..
inace cestitao bi vam al niste ni vi zasluzili, jer ste bili manje lose, jer losije od nas nemozete
toliko
Evo kakva je i to u sred Londonasenad_flamin je napisao/la:da i ja se pitam kakva je igra Barcelone sa igracem manje!vuvu_zzz je napisao/la:dobro, ako je tebi ono dobro kakva je onda igra Barcelonesemo_mcfc je napisao/la:Sve čestitke Milanu, neznam da sa ga ikad gledao da igra ovako dobro. Čestitke svima, pogotovu Ministru

[youtube][/youtube]
Sto se tice teme, vrijeme da Milan ove godine uzme titulu.
Hvala dobri moj semo, želim i tvom Cityju da se popne na pobjednički tron, ako ne ove, onda u narednim sezonama.semo_mcfc je napisao/la:Sve čestitke Milanu, neznam da sa ga ikad gledao da igra ovako dobro. Čestitke svima, pogotovu Ministru
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
E nek je milan pobijedio,navijaci intera su bili toliko samouvjereni u pobijedu...eto vam sad...
...i ovi koji pricaju lose o ibrahimovicu,samo se poklopite i sutite,jer vam je ibrakadabra presudio...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.