AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- senad_flamin
- Kontakt:
Re: AC Milan
-Slijedeca utakmica Fiorentina,oni su pokazali da variraju sa igrom ove godine,ali bit ce veoma tesko protiv VIOLA
-RIVALDO-
-
- Kontakt:
Inter sinoc nijednu sansu nije stvorio,da Abate nije nacinio glupost dobili bi ubjedljivije...
Nije ni Abate učinio toliku glupost koliko sudija.shevchenko 88 je napisao/la:Inter sinoc nijednu sansu nije stvorio,da Abate nije nacinio glupost dobili bi ubjedljivije...

Relativno loša utakmica, ipak nadigrali smo Inter i zasluženo uzeli.
Protiv VIola, očekujem tešku utakmicu ali 3 boda ostaju na San Siru.

Protiv VIola, očekujem tešku utakmicu ali 3 boda ostaju na San Siru.

Sretno protiv Viola, nadam se da Milan može do titule ove sezone, stvarno, igra poritv Intera je pokazala da je ova ekipa Milana konacno zrela i ozbiljna za scudetto, jes da ima krkana u ekipi, al to su čari Serije A.
Big club, great history, Nottm Forest.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
dobro, ako je tebi ono dobro kakva je onda igra Barcelone
[/quote]
da i ja se pitam kakva je igra Barcelone sa igracem manje!
[/quote]
Evo kakva je i to u sred Londona
[youtube][/youtube]
Ovo je bio najsugaviji prolaz u historiji Lige Prvaka kao i najkriminalnije suđenje!!!
P.S. Igra Barcelone u Londonu je bila na nivou qrca kao i igra Chelsea-ja u Barceloni !!!
Nije vazno....Vratit ce se Walter !!

[youtube][/youtube]
Ovo je bio najsugaviji prolaz u historiji Lige Prvaka kao i najkriminalnije suđenje!!!
P.S. Igra Barcelone u Londonu je bila na nivou qrca kao i igra Chelsea-ja u Barceloni !!!
Nije vazno....Vratit ce se Walter !!
Chelsea F.C.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Blue_He4rt je napisao/la:dobro, ako je tebi ono dobro kakva je onda igra Barcelone

[youtube][/youtube]
Nije vazno....Vratit ce se Walter !![/quote]
zar HRT ima ovako lude komentatore

Za zivot cijeli!
Sanjam Milan, odprilike, ovakav u narednoj sezoni.

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Pa ministre kud ćeš Alexisa Sancheza na centralnog ?
Gignac je ubica, prepredobar igrač, Bale je odličan također, a i Rafinha nije loš bek. Fino si to posložio.

Gignac je ubica, prepredobar igrač, Bale je odličan također, a i Rafinha nije loš bek. Fino si to posložio.
Sanchez se rotira sa Gignacom i Patom (ovisno od trenutne forme i kondicije), ali su mi trenutno Flamini, Becks i Ronaldinho, što povrijeđeni što kartonirani, pa je Sanchez "upao" kao alternativa.Bosco je napisao/la:Pa ministre kud ćeš Alexisa Sancheza na centralnog ?![]()
Osvojio sam upravo duplu krunu, sada kreće pohod ka Ligi prvaka.

Koji je ovo Manager, devetka ili desetka. Ne propusti da dovedeš Diega Buonanottea, a ako je desetka obavezno dovedi Italijana Marca Verattija, Vaclava Kadleca i odličan, a jeftin štoper ti je Miles Addison. Eto par savjeta od mene. 

Ma desetka, za drugu neću da znam.Bosco je napisao/la:Koji je ovo Manager, devetka ili desetka. Ne propusti da dovedeš Diega Buonanottea, a ako je desetka obavezno dovedi Italijana Marca Verattija, Vaclava Kadleca i odličan, a jeftin štoper ti je Miles Addison. Eto par savjeta od mene.

-
- Kontakt:
Ole, Ole ole oleeeee PATO, PATO !
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
Osim velikog transparenta, na kome je pisalo: "E' una strada infinita, che dura una vita" (videti naredni post), Milanovi navijači su, na nedeljnom derbiju, istakli još nekoliko manjih.
Recimo:
"IBRA e tutto lo stadio Vibra !!!" (na fotografiji)
["IBRA i ceo stadion se trese (Vibrira)"]
(kada da gol)
"Storia colori tradizione... noi la vera Milano, voi la pessima imitazione"
("Istorija, boje, tradicija... mi smo pravi Milano, vi ste [vrlo] loša kopija")
"Fly Emirates - Pirelli: noi voliamo, voi correte"
"Fly Emirates - Pirelli: mi letimo, vi trčite." (sponzori)
(Pirelli proizvodi gume...)
Za Pippo Inzaghi-ja :
"Pippo, non mollare, la Sud ti aspetta"
("Ne daj se Pippo, Jug te čeka")
P.S.
ostali su malo nezgodni za prevodjenje, kao ovaj na fotografiji, koji kaže :
"Beskorisni ste kao ATM bicikli !"
To su bicikli koji se, posle vožnje po gradu, mogu transportovati i Milanskim metroom, da bi se stimulisalo njihovo korišćenje na račun automobila (ATM = Azienda Trasporti Milanesi), ali to su ipak nekakvi "žabarski" fazoni...
Milanova tribina :
"NON BASTA UNA TRIPLETTA PER RAGGIUNGERCI SU' IN VETTA..."
(Slobodni prevod : "MALO JE JEDNA TRICA DA NAS DOSTIGNETE [GORE NA VRHU]...")
Takodje "rossoneri" :
"E' UNA STRADA INFINITA CHE DURA UNA VITA"
("BESKONAČNI PUT, ZA CEO ŽIVOT")
Ovde je prikazan autoput sa izlazom No 18 (broj Milanovih internacionalnih trofeja) i brzinom od 1899 km/h (godina osnivanja A.C. Milana).
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Milan spremio €22.5m za Coentrao-a
Prema pisanju Diario de Noticias Milan je spreman da se bori u januaru oko Fabia Coentraoa.
Portugalske novine Diario de Noticias pišu kako je Milan spremio €22.5 miliona za levog krilnog beka S.L. Benfice Coentraa.
Ugovor ovog 22-godišnjeg igrača ističe tek 2016 godine ali izgleda da je Benfica shvatila da neće moći da zadrži ovog veoma talentovanog fudbalera.
U Lisabonu se priča kako je Milan kaparisao ovog igrača već za januarski prelazni rok, i očekuje se kako ćemo potvrdu ove vesti dobiti na zimu.
Otkupna klauzula Coentraa je oko €30m ali Rossoneri se nadaju kako će moći da ga dovedu za manje novca, jer su u specijalno dobrim odnosima sa sportskim direktorom Benfice Manuelom Rui Costom.
To je ono što nam treba BEK sa Coentraom bi se osigurali za narednih 15 godina, po meni najbolji mladi lijevi bek na svijetu ... hajmo Tata Berlusconi isprazni džep i dovedi nam ovog Dijamanta !
Prema pisanju Diario de Noticias Milan je spreman da se bori u januaru oko Fabia Coentraoa.
Portugalske novine Diario de Noticias pišu kako je Milan spremio €22.5 miliona za levog krilnog beka S.L. Benfice Coentraa.
Ugovor ovog 22-godišnjeg igrača ističe tek 2016 godine ali izgleda da je Benfica shvatila da neće moći da zadrži ovog veoma talentovanog fudbalera.
U Lisabonu se priča kako je Milan kaparisao ovog igrača već za januarski prelazni rok, i očekuje se kako ćemo potvrdu ove vesti dobiti na zimu.
Otkupna klauzula Coentraa je oko €30m ali Rossoneri se nadaju kako će moći da ga dovedu za manje novca, jer su u specijalno dobrim odnosima sa sportskim direktorom Benfice Manuelom Rui Costom.
To je ono što nam treba BEK sa Coentraom bi se osigurali za narednih 15 godina, po meni najbolji mladi lijevi bek na svijetu ... hajmo Tata Berlusconi isprazni džep i dovedi nam ovog Dijamanta !
Navijaci vecine klubova svijeta bi rekli 10 godina,jedino navijacima Milana Contrao ce odgovarat do 37 godrobovi88 je napisao/la:Milan spremio €22.5m za Coentrao-a
To je ono što nam treba BEK sa Coentraom bi se osigurali za narednih 15 godina, po meni najbolji mladi lijevi bek na svijetu ... hajmo Tata Berlusconi isprazni džep i dovedi nam ovog Dijamanta ! [/b]

A ozb.,sigurno najbolji mladi lijevi bek na trzistu..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
ako se ovo dogodi ovo cu da proslavim ko treci bajram.. meni jedan od najdrazih igraca, pogotov sto moze igrat i ofanzivno krilo. dao je skoro 2 gola za benfiku nzm protiv koga u evropi !robovi88 je napisao/la:Milan spremio €22.5m za Coentrao-a
Protiv Lyona,tada je igrao ofanzivno lijevo krilo,odlican igrac i u defanzivi i u napadu..ako se ovo dogodi ovo cu da proslavim ko treci bajram.. meni jedan od najdrazih igraca, pogotov sto moze igrat i ofanzivno krilo. dao je skoro 2 gola za benfiku nzm protiv koga u evropi !
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Ma Zvijjer Lik !
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Evo Ibrahimović izjavio kako će završiti karijeru u Milanu odnosno da će mu Milan biti zadnji klub !!!
Zlatan Ibrahimovic: I Will End My Career At Milan
Zlatan Ibrahimovic has pledged his allegiance to Milan, insisting the Rossoneri will be the final club he plays for.
Ibrahimovic joined the Diavoli at the start of the season, and his current contract is set to expire in 2014.
"This will be my last club, and then I will quit playing football," the Sweden international declared to Aftonbladet.
The 29-year-old has played for Malmo, Ajax, Juventus, Inter and Barcelona.

Zlatan Ibrahimovic: I Will End My Career At Milan
Zlatan Ibrahimovic has pledged his allegiance to Milan, insisting the Rossoneri will be the final club he plays for.
Ibrahimovic joined the Diavoli at the start of the season, and his current contract is set to expire in 2014.
"This will be my last club, and then I will quit playing football," the Sweden international declared to Aftonbladet.
The 29-year-old has played for Malmo, Ajax, Juventus, Inter and Barcelona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.