braco je napisao/la:Sad lagano babo kreće sa Zenitom,50 miliona kad stavite pod očekivanja Winners
Čeka 50 miliona
Rubalja
Ja sam Tottenhamom prva sezona 16 ono cont qualification na kraju sam 4. bio,a za winner sam imao 20 milki.
Sad u drugoj sezoni 18 mil za cont qualifitacion trenutno držim 4. mjesto,ali 50 miliona ako mi sad ne dadnu barem 30 miliona dajem otkaz proširili su i stadion znači svi uslovi su tu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ljudi kod mene je neki bug igram max oko sat vremena i pojavi mi se ono don't send i to..i odmah mi izadje nezzz stvarno sta je...
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
Ja ovo volim da igram efiksna formacija bez klasičnog poachera Hazard,Martinez,Sanchez i Bale daju isto puno golova.Malo odbranu moram pojačat Sakho iz PSG-a mi je cilj,ali kada skupim love
ima li iko zainteresovan za forum multiplayer? najbolje da uzmemo škotsku ili irsku ligu, jer imaju 12 odnosno 10 ekipa, onda ćemo češće igrati jedni protiv drugi.
Radioglava je napisao/la:ima li iko zainteresovan za forum multiplayer? najbolje da uzmemo škotsku ili irsku ligu, jer imaju 12 odnosno 10 ekipa, onda ćemo češće igrati jedni protiv drugi.
da li bi se mogao igrati multiplayer ali sa demo verzije, ako može da se pripremim za vas
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Radioglava je napisao/la:ima li iko zainteresovan za forum multiplayer? najbolje da uzmemo škotsku ili irsku ligu, jer imaju 12 odnosno 10 ekipa, onda ćemo češće igrati jedni protiv drugi.
ja sam za definitivno , zelim to da probam ali nisam bas upoznat kako funkcionise...skotska definitivno , medjutim ima tu jos liga sa malo klubova , recimo danska ili svicarska
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Arsenalisation je napisao/la:Ljudi kod mene je neki bug igram max oko sat vremena i pojavi mi se ono don't send i to..i odmah mi izadje nezzz stvarno sta je...
braco je napisao/la:Sad lagano babo kreće sa Zenitom,50 miliona kad stavite pod očekivanja Winners
Čeka 50 miliona
Rubalja
Ja sam Tottenhamom prva sezona 16 ono cont qualification na kraju sam 4. bio,a za winner sam imao 20 milki.
Sad u drugoj sezoni 18 mil za cont qualifitacion trenutno držim 4. mjesto,ali 50 miliona ako mi sad ne dadnu barem 30 miliona dajem otkaz proširili su i stadion znači svi uslovi su tu
Jedan lik sa fmbosnie SlobaGrobar je napravio "listu" kolko dobijes transfer budzeta ako odaberes polovinu tabele
SAHTAR 34,5 MILIONA!!!!
TEREK IZ RUSIJE 15 MILIONA!!!
ENGLAND
Arsenal - 17.25m
Aston Villa - 20.5m
Birmingham - 18m
Blackburn - 1.7m
Blackpool - 4.6m
Bolton - 575k
Chelsea - 57m
Everton - 3m
Fulham - 11.5m
Liverpool - 0e
Manchester City - 63m
Manchester United - 20m
Newcastle - 1.7m
Stoke - 6.5m
Sunderland - 0e
Tottenham - 18.5m
West Brom - 4.6m
West Ham - 575k
Wigan - 2.3m
Wolves - 150k
Ajd stavite neki link sa ovom normalnom verzijom jer neskida mi se ova ruska, neko je napisao da je vec postavljena ali pise ispod da opet nije to, to. Pa ako iko zna gdje se moze naci bio bi zahvalan, ja trazim svuda ali nikako da nadjem pravu verziju.
Bosco je napisao/la:Vidjet ćete koje su muke igrat multiplayer, ako nemate dobre živce nemojte džaba pokušavat.
brazzo je napisao/la:
da li bi se mogao igrati multiplayer ali sa demo verzije, ako može da se pripremim za vas
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
edo3majka je napisao/la:Ajd stavite neki link sa ovom normalnom verzijom jer neskida mi se ova ruska, neko je napisao da je vec postavljena ali pise ispod da opet nije to, to. Pa ako iko zna gdje se moze naci bio bi zahvalan, ja trazim svuda ali nikako da nadjem pravu verziju.
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
edo3majka je napisao/la:Ajd stavite neki link sa ovom normalnom verzijom jer neskida mi se ova ruska, neko je napisao da je vec postavljena ali pise ispod da opet nije to, to. Pa ako iko zna gdje se moze naci bio bi zahvalan, ja trazim svuda ali nikako da nadjem pravu verziju.
ma multiplayer je tesko igrat pogotovo s nepoznatim ljudima jer je tesko uskladit termin... uglavnom igram sa dva jarana.. lagano teamspeak i fm.. gotiva a sad ovako da se igra s forumasima vise igraca :S:S:S mislim da za 4-5h ne bi jedno kolo odigrali.. +sto bi svaki dan neko ne bi doso.. uglavnom ko igra mulitplayer zna da je ovaj prijedlog los
Kupio Manager(nije orginal ) i kad ubacim CD otvori mi folder Football manager 2011 i u njemu ovaj PowerISO45 i ikona za instalaciju igrice.Kako cu instalirati jer fakat blage veze nemam pa ako nije problem da mi neko mic po mic objasni???
Pomozite molim vas